Söndag!


I dag är jag fruktansvärt bakis. Varför? Jo för det är inte så smart att varva Jäger med bubbel i fyra timmar och därefter börja med vin. Aj aj! Ambassadeur var smock fullt och konstigt vore det väl annars, det var ju lönehelg. Gå aldrig ut på en lönehelg om du inte gillar att stå i kö eller trängas eller hamna i fight med förtryckta förortsbrudar som egentligen inte får gå ut för pappa men bytte om på centralen och tog på sig det tightaste och mest vågade de kunde hitta på Axara.
Stackars MissT råkade bli puttad av en förbipaserande så att hon skvätte lite vin över en ovan nämnd ( vitt så klart) var på tjejen blir helt galen och tillsammans med sin kompis tjafsar de i oändlighet. Jag försökte medla lite och sa att det var en olyckshändelse, då skrek den blöta att T åtminstonne kunde hämta servetter. Fine tänkte jag och pep iväg genom trängseln och hämtade en näve och räckte fram dessa till henne, men brudfan ger sig ändå inte utan fortsätter i evighet. Sluta med att jag och Miss T stod och skrattade åt nötterna och vände ryggen till och fortsatte dansa...
Trots en hel del knuff hit och dit så hade vi ändå en skoj kväll på stan, jag körde lite uppvisningsdans i trapporna till övre våningen osv... tyvärr hade jag ingen pimpstick med mig, men men....
Nu har jag fixat veckans ranson av tv-serier och sängen kallar.... måste bara linda om mitt huvud i något först, så att det inte ramlar av menar jag!

Grattis på födelsedagen bästis!


(Ios år 2002, bästa sommaren någonsin)

Hoppas du får en underbar dag min vän, Älskar dig massor! I kväll ska vi äta tårta i massor och i morgon då jäklar ska det dansas! Du är bäst!♥


 


Nya tag!



Nu ska jag sluta gråta, sluta må dåligt och sluta anklaga migsjälv! Kan inte riktigt skriva om vad som hänt än, då min bror har fått för sig att hela världen läser min blogg och det kan få allvarliga kosekvenser. Det tror jag inte riktigt på men för säkerhets skull då! Men jag tänker säga såhär mycket: Vissa människor borde få brinna i helvettet för vad de gör mot andra. Man kan inte bete sig hur faan man vill, det är inte ok. Fast jag antar att om man vet att man aldrig kommer komma längre i livet än där man är i dag så blir man rätt bitter och tar ut sin ilska på stackars ovetande människor som i sin blåögda närvaro bara försöker göra sitt bästa! En vacker dag ska jag skriva en bok om mina erfarenheter och då ska människor hängas ut! Ha! Tills dess ska jag försöka ta mig igenom dagen med ett stålsatt leende på läpparna. Tack alla underbara människor som stärkt mig på vägen, utan er hade jag inte kommit upp ur sängen. Speciell Du som fick mig att skratta för första gången på tre dagar (gillade dina dagens outfits).
I'm Back!

Vattenfast mascara...


Tack för alla värmande ord mina vänner, jag säger bara att det man inte dör av blir man bara starkare av och vattenfast mascara är högst underskattat. Mitt ego har fått sig en törn som inte är av denna värld men jag överlever, måste bara skrapa ihop resterna av migsjälv från golvet på mitt kontor och samla mig lite så blir det nog bra tillslut!

Livet är hårt!


Puh!

Hemma efter galet snökaos, världens jobbigaste  och roligaste BodyCombat pass och en deep & meeningful med Miss T på Bussen! Nu: ett låååångt varmt bad, med min Rachel Zoe bok och sen......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Gick en sväng på stan häromdan!

Och kolla vad jag såg:

Woohooo Finger Eleven kommer till stan! Tror ni jag ska rocka med eller?
Någon som är sugen?

H&M till våren!

Det är lite tidigt för vår än, men jag är redan kär i H&M's kommande vårkollektion. Vad tycker ni?

(Bilder :
Angelicas Closet)

Mörkt!


Ush vilket mörker det är ute! Det har stormat på hela natten, sådär rysligt så man kurar ihop sig längre och längre under täcket. Man vill inte vakna när klockan ringer men man har inte så mycket till val. Kan man inte ha jullov från och med nu fram till slutet på februari? Vore det inte himlen. Kunde man gå hemma och baka lussebullar, tända ljus och dricka glögg hela dagarna. Läsa böcker och titta på film! Hmm, gud så skönt det låter, men i stället är det måndag, bäcksvart snöstorm ute, minus tre grader och jag är helt ensam på jobbet fast klockan är tjugo över åtta. Måste ha den enda arbetsplatsen där ingen kommer in innan halv nio. Dom tycker jag är galen som kommer runt åtta!!
Ne, kaffe, macka (hade ingen frukost hemma, äter i vanliga fall inte mackor till frukost) och lite bloggläsning, sen Jobb!
Föressten, hur tror ni IT-branchen håller sig nu i finanskrisen? Bättre än musikbranchen? Jag är kluven!

Slöhelg!

Dålig uppdatering men jag har inte haft så mycket för mig denna snöiga helg!
I fredags var D på julbord med grabbarna och jag hemma och mådde som en kratta. Vet inte vad som flög i mig men jag blev helt kallsvettig och illamående, för att inte tala om att jag skakade som ett löv! Hann tom få upp maten en vända, så det blev inget mys med ljus och god bok för mig, det blev sängen, det enda jag orkade med just då.
D kom hem ganska tidigt, han är ju ingen partykung direkt, men jag var rätt deckad då!
Lördags morgon var jag i alla fall pigg som en lärka så det blev pannkaksfrukost till D (fan vad han är bortskämd), Bakade dubbel sats Saffransbiscotti som blev sjukt goda och därefter långpromenad i den nyfallna snön! Hur mysigt som hellst!! Efter det fikade vi hos mina föräldrar som fick en hel plastkasse full med biscotti!

( Min fotodokumentation från lördagen, det var så grått ute på morgonen så det såg ut som att jag tagit svartvita bilder, tur var att det sprack upp och blev soligt senare, Biscottina kom väl till  hands till fika efter promenaden, och pankakorna stekte jag i rikgitgt smör, (laktosfritt), mums!)

I dag var det då söndag igen. För första gången i vårt 6-åriga förhållande vaknade D före mig och låg och klia mig på ryggen en bra stund innan jag vakna till liv, det var den mysigaste morgonen jag haft på länge. Vi låg och drog oss och kollade på en film tills klockan 10.30. Sen åkte vi ut till nya Nacka Forum för att käka frukost på Waynes och strosa runt.
Shit man, vad stort det var! Jag kommer aldrig att åka någon annan stans för att shoppa...
Jag köpte ingenting men jag hann peka ut en massa saker som jag önskar mig. Jag blev även sjukt kär i en DKNY väska, och då menar jag djupt förälskad, sådär så jag bara måste ha. Kostar 2000kr, men det är den värd! , Det ska bli mitt nya mission, jag ska spara och bara ha den dära väskan! Haha.


D köpte ett par schyssta G-star Brallor och, mina vänner (Hallelulija, Hallelulija, tänk er en hel stråkorkerster nu...) Världens skönaste massagetjosan! En extra avancerad sak som har både massage och värme! Gissa vad jag ska ta mig till resten av kvällen =)
Hemmaspa!

Vilda hälsar Hårdrock!


Världens underbaraste Vilda hälsar Hårdrock till alla!

Sill-lunch!

Nåja, nästan i alla fall! Sill-dill kom in till stan och mötte upp mig för en härlig Scones-lunch (Fy fasiken va onyttigt, men ack så gott). Vi hängde i Sofforna på MIO/Waynes på Sveavägen och mös. Skvallrade om jobb och hemmafronten. Utbytte goodiebags - Jag fick krämer från  L'oréal som ska hem och provas flitigt. Riktigt mysigt, det var ett tag sen vi bara satt och hängde med varrandra sådär. Mer av den varan tack!


Snart bär det av mot ett "Work in progress- seminarium" på Grand 1, om filmen "I taket lyser stjärnorna", som ska bli spännande och efter det är det helg för mig gott folk, som vanligt längtar jag hur mycket som hellst! Funderar på att ta en sväng förbi Mamma och Pappa som har lilla Vilda hemma hos sig. Hon är ju så störtskön just nu, snackar så mycket roligt så man kissar på sig. Häromdagen frågade jag henne när hon skulle komma å hälsa på mig, och svaret blev kaxigt: Men Ninni!!! Jag vet väl inte hur man bokar en tid heller, jag är ju liten!!
Hahaha! Hon är min idol!

(Jag med Vilda och Myra, mina trollungar, eller snarare brorsans, Sommaren 2007, åh va brun man va!)

I kväll ska jag skjutsa D-darlingen till stan. Han ska på julbord med byggargrabbarna och jag har lovat att ställa upp som designated driver! Efter det ska jag förmodligen hitta på nåt skoj med Missy T, få se vad det blir, vi kanske tar och rockar loss lite med Rock Band, men bara om jag får sjunga, hihi, och då får grannarna passa sig!

Nu, Trevlig Helg!




Boktips!


Här kommer ett boktips. Fick hem min fantastiska styling-bok av Rachel Zoe igår, Style A to Zoe. Den är helt underbar, fullspäckad med tips och underbara bilder. Kan varmt rekomendera den. Själv ska jag hitta några timmar i helgen och tända lite ljus och krypa upp i soffan med denna och en kopp te!



Till min vän!


Jag skickar en hälsning till Underbara Sara!
Jag tänker på dig och önskar att du blir bra snart! Du är i alla fall min idol, och Jag ♥ Dig Massor min vän!
Hoppas vi ses snart!
Puss å kram!

Stockholm Film Festival


I dag är första dagen på Stockholms Film Festival och jag ska iväg på lunchen för att ackreditera mig och få mitt "industry pass". Nu kommer tio dagar att präglas av filmer, seminarier cocktails och fester. Detta ingår i mitt jobb alltså Haha!
I dag börjar allt med cocktails på Nordic Light Hotel, där det även är stort party på lördag.... Någon som vill följa med (Typiskt Sillen å dra till Dalarna nu!). En film som jag bara måste se heter Tears for Sale, Juggebuggefilm som jag tror e sjukt kul =)
I går var vi ju och såg Bond rullen, den var bra.... Jag säger som alla andra, jag saknar den klassiska Bond lite, detta var mycket action och inte så mycket charm, men den var ok ändå!


I feel it....


Nu e jag igång, så det ryker om det och det känns så bra! Började morgonen med en Powerwalk på 4 km mellan kl 06.00-06.45 tillsammans med Svärmor. Nu kör vi igen. Vi är så smarta så vi tar paus från morgonrunderna under sommaren men vi börjar igen lagom tills att det blir svinkallt ute. Jaja, man känner att man lever i alla fall, och man vaknar vill jag lova! Vi har bestämt att vi ska gå på mornarna måndagar, onsdagar och fredagar. Nemas problemas!
I går värmde jag upp på rodden, styrketränade rygg (det känns i dag) och sen sprang jag 25 minuter på löpbandet! Puh! Men det går frammåt. Nu ska jag bara fixa det hära med kosten åxå så är saken piff!

I kväll tänkte vi försöka gå och äntligen se Bond på bio... får se om det blir av, men det vore så skönt att göra något efter jobbet och inte bara åka hem och dega i soffan. Lite middag på stan blir det åxå. Texas Burger har vi pratat om så vi får se var vi hanmnar!

En annan film som jag ser fram emot så jag spricker är filmen om Coco Chanel som kommer ut 2009... Jag längtar verkligen, men det är ju långt kvar!


I går fick jag äntligen min efterlängtade Special Limited Edition Sex And The City Film. Tjohoo som jag var glad, fodralet var som en snygg läderväska, hur coolt som hellst, precis som på bilden fast mycket snyggare, den kommer matcha bra med min SATC box!


By the way, Ett stort tack till min Dealer Sillen som håller mig stashad med lyxgrejor, smink å krämer! Min egna goodiebags leverantör! Love you, pudding!


Rihanna VS Justin

Kolla in detta, så HETT!! I Love! Detta blir min dagens mest spelade,  så rykande het och ny att den inte finns med på Youtube än, men man kan alltid lita på Mr Perez Hilton =)



För övrigt så står regnet som spön i backen och har gjort hela dan. Gick ut en snabbis på lunchen för att köpa sushi från Pong och kom tillbaks helt dyblöt. Ush vad jag inte gillar regn och kyla.. jag och alla andra i hela Världen, man är ju knappast unik om det! Ha! En positiv sak i det hela (om det nu finns några sådana) är att man får tända ljus, vilket är det mysigaste jag vet. Jag och kollegan Mackan har släckt lamporna i vårt rum och tänt ett varsitt värmeljus i stället. Tror ni vi har det mysigt eller!!
Snart ska jag i alla fall iväg till gymmet! Har inte bestämt mig än om jag ska styrketräna och springa eller bara ge gärnet på löpbandet... Men jag tror nog att det blir lite rygg, lite biceps och sedan ge löpbandet vad det tål! Vill verkligen lära mig allt om styrketräning och vilka övningar som passar med vad och hur mycket av varje osv. Måste smöra mer för Honey Bun därhemma, han är min expert.
Efter träning blir det hem och laga lite go middag till Biffen. Han förtjänar det för att han är det bästa som hänt mig någosin. Me so Lucky! =)


Mackans och mitt kontor, ser ni vad mysigt!

Hårsvallets 10 Budord - Bra tips för Gorgeous Hair!

1. Du skall inga andra frisörer besöka jämte din favorit.
En frisör som kan ditt hår, vet hur det reagerar på olika klippningar och hur det tar upp pigment vid en färgning är guld värd.

2. Älska håret så som du älskar din nästa - unna det kvalitet.
Investera i bra produkter och en hårborste i naturfibrer. Det är inte flest produkter i badrumsskåpet som vinner, det är hur de verkligen fungerar för dig som räknas!

3. Du ska inte missbruka schampo och balsam.
Ett schampo som passar just din hårtyp är det första steget till ett vackert hår. Många tvättar håret som en daglig rutin, men beroende på hårtyp kan det räcka med att tvätta håret en gång i veckan. Byt schampo till ett som gör håret mindre fett om du har problem med fet hårbotten.
 
 4. Helga hårets sabbat från fön och plattång.
Värmeverktyg sliter på håret. Låt håret självtorka så ofta du kan och använd alltid värmeskyddande produkter! En plattång bör komma upp i 200 grader på några sekunder, vara keramisk och joniserande (vilket gör håret blankt och gör att det glider lätt) för att vara riktigt bra.
 
 5. Hedra din hårbotten!
Massera hårbotten försiktigt när du tvättar det. Det ökar cirkulationen i hårbotten och verkar positivt på trassel. Även torrhet och irritation i hårbotten lindras när cirkulationen ökar.
 
 6. Dräp slitna toppar.
Även om du planerar att spara ut håret är det en bra idé att hålla efter topparna, annars riskerar du att de slitna, kluvna topparna "klättrar" uppåt vilket resulterar i att du måste klippa håret ännu mer i slutändan.

7. Håll ditt huvud kallt.
Avsluta din hårtvätt med att skölja håret i kallt vatten. Det sluter hårets fjällskikt och gör det härligt glansigt.

8. Krama ditt hår.
I stället för att gnugga håret med en handduk ska du krama ur vattnet med handduken. Att frottera håret sliter på det och gör hårets ytskikt matt.

9. Du skall inte ha begärelse till din nästas hår.
Lär dig uppskatta ditt eget hår och gör det bästa av det du har i stället! Med rätt produkter och vård kan nästan alla hår bli vackra. Har du tunt hår kan du göra extensions, men var kräsen: gå till en duktig frisör som använder sig av äkta hår (indiskt hår har gott rykte kvalitetsmässigt), tänk också på att du måste sköta det noggrant genom borstning och inpackningar.

10. Visa ditt blöta hår hänsyn!
Ett blött hår är dubbelt (!) så skört som ett torrt. Sätt inte upp håret när det är blött, det går lätt av och torkar dessutom mycket långsammare. Det är inte heller bra att sova med blött hår.
Källa: Veckorevyn



Min favoritskalle i kändisvälden är definitivt Giselle, som bara tvättar håret en gång i veckan och bara använder Schampo i rötterna, sjukt snygg! ♥

Filmlängtan!

Jag längtar till Fredag, då nya filmen Twilight har premiär! Jag tror att den kommer vara helt grym! Det var ju världspremiär i går och filmen verkar redan ha blivit värsta hypen! Sjukt bra ska den vara, jag ska boka biljetter till premiären i alla fall!




Vill Ha

Jag vill verkligen ha denna mössa från Resteröds, tycker den är superfin. Finns på Nelly. ♥ Den åker ner i min önskelista =)


Snabb Lunchshopping!

Där kom den.... Jag har hållt mig sen den Mörkblå koftan på H&M i slutet på Oktober, men i dag blev det faktiskt en snabb lunchshopping på stan. Först var det Lunch på Kalori och därefter ett snabbt stopp på Chokladfabriken som är ett måste då och då!
Sen in på H&M för att köpa Schampoo & Balsam (Brukar endast använda TIGI i vanliga fall men börjar lessna lite på det och priset), ögonmakeup remover och Torrschampo (kan inte leva utan). Såg ett nytt torrschampo från Proffs så jag tänkte testa. I vanliga fall är det Lee Stafford som gäller!
Hur som hellst så blev det även en lång grå kofta, Ylle-strumpbyxor och en randig T-shirt åxå, som inte var inplanerat! På väg tillbaks till kontoret gick jag ju även förbi Gina Tricot och var självklart tvungen att gå in. Där hittar jag tjocka sammets tights och tjohoo! har velat ha Monki's men dom har varit slut överallt så jag slog till på dessa!
Sådärja! Då har man shoppat upp hela veckans matpengar =) Bra jobbat!


Sunny Monday!


Oh vad jag är trött i dag, men ack så glad över att solen skiner♥. Det gör livet så mycket lättare på något sätt. Jag har sovit typ två timmar i natt. Hade såna problem med att somna, vet ej varför.
 Kollade i alla fall på en störtskön film igår. Forgetting Sara Marshall. Den var riktigt rolig och nästan hela rullen utspelade sig på Hawaii. Åh vad jag skulle göra för att åka dit, få lite sand mellan tårna och stek-bränna, jag skulle tom kunna ta en kallsup med saltvatten!
Aja, vad  är en bal på slottet!
Med tanke på hur trött jag var i morse så gick jag upp way to late. Det blev varken frukost eller packa träningsväska så i kväll blir det direkt hem från jobbet och käka tidig middag sen dyka ner i soffan och mysa!
Förresten tänkte jag skryta lite, jag är snart klar med julklappsinköpen! Hur många kan säga det? Haha!

Första snön!


Första snön har fallit i dag, riktigt stora snöflingor, men de försvann så snart de kom på backen. Däremot låg det kvar en stund på vår balkong. Jag vill gärna att det ska snöa på riktigt snart, så det blir vitt och fint, just nu är det mest grått och trist ute. Riktigt trist faktiskt.
I dag skulle jag städa, men jag har ingen ork så allt går i slow motion. Lite får jag gjort i alla fall, jag har målat naglarna bland annat =)
I kväll ska vi till svärmor och äta middag. Hon fyller år och ska få jordens lyx present. D har laddat på med Julbord på trosa spa & stadshotell, med övernattning och spa behandling. Hon kommer ha det så bra där tror jag!
Ne nu ska jag försöka ta mig i kragen och åtminstonne dammsuga lite.
See ya!

Oh vilken kväll!

Kan säga att jag är helt svettig, kvällen präglas av Pippi långstrump och en massa sång och dans! Är hos min bror och röjer med Vilda & Myra!

Shoppingdag!


Nåja, det låter bra i alla fall, men här ska det shoppas köksinredning igen, bänken är beställd och kaklet är valt, nu är det resten kvar! Efter det ska vi checka in i nya Forum Nacka där jag ska hjälpa min lille D att handla julklappar. Han ville vara ute i god tid i år så why not. Själv är jag nästan klar. Vi ska åxå köpa en ny mobil till darlingen så det blir en låång heldag i dag!
I går kväll käka vi glass och kolla på Tropic Thunnder, Ben Stillers nya film, men neee, inte alls imponerad! Jag gillade den inte. Trodde den skulle va sjukt kul men jag somna. Riktigt besviken faktiskt.
Ne nu är mina ägg kokta... Ska göra frukost på sängen till D, knäckemackor med ägg & kaviar och rivna morötter med keso. Yum Yum!

My Twins!

Käkat supergod middag, tagit ett långt bad och myst med tidningen och ett glas vin, nu väntar prinsen i soffan och detta:


Så här ser min fredagskväll ut! Kan det bli bättre!

Trevlig helg!


Det svänger, det svänger!


Puh vilken pärs det är att välja ut köksdetaljer, speciellt när man har helt olika uppfattningar. Tillslut enades vi i alla fall om vit bänkskiva med aluminiumlister a la tjockare modell och diskho i fyrkantigt, ungefär som på bilden ovan! Sktisnyggt. Sen kom problemen. 6-7 veckors leveranstid. Helvettes jäkla skit, blir ju varken klart till födelsedag eller jul då ju. Vi enades om att skicka in beställningen och göra köket efter jul. Humöret var inte på topp. Hursom bestämde vi att vi ska åka ut på lördag och välja resten av grejorna då, så har vi det gjort i alla fall!
Nyss ringde D mig och var överlycklig. Han hade ringt till Tobbe (J's Lillebrorsa) som jobbar som finsnickare, för att fråga om han kunde hjälpa oss med fönsterbänkarna, berättat om våra misslyckade köksplaner och sen....
Tobbe påminner D om att det faktiskt är sådant han jobbar med om dagarna och att han kan få fram vår köksbänk på 1-2 veckor! Tjohooo säger jag bara, nu är bollen i rull igen. I dag efter jobbet så åker vi till Tobbes verkstad och väljer ut exakt hur den ska se ut och sen är det bara att köra. Ingen är lyckligare än jag!

Inte nog med det så säger min underbara prins igår, att han har tagit saken i egna händer och köpt en ny dörrmatta åt oss. MItt hjärta har köpt mig en Pappelina dörrmatta och jag är såååå glad!


Mavala Deep Blue = Kärlek!

Äntligen, jag hittade det, efter att jag sprungit runt på varenda Kicksbutik i hela stan. Det har ekat tomt på hyllorna. Men nu så var jag inne i en lite undanskymd butik och vips står det två små flaskor på hyllan! Det var ett "Hallelulija Moment". Så snygg färg, och jag behöver inte lägga ut en hel förmögenhet på YSL-lacket. Dessutom avgudar jag Mavala - helt Genialiskt ♥

Mavala, 269, Deep Blue♥

Dagens låt!


Love It♥

En hemlig Kock!



Min vän Sköna Helena tipsade om denna bok för ett tag sen och jag gick och köpte den igår. Shit man! Snacka om att man blir medveten. Helt galet! Men sjukt bra att någon äntligen tar upp sanningen. Vi borde bli mer medvetna om allt skit vi stoppar i oss och vi borde börja ställa lite mer krav på livsmedelstillverkarna.
Jag börjar bli mer och mer medveten om vad jag stoppar i mig och jag försöker välja ekologiska alternativ och naturliga råvaror, men inte är det lätt inte.  I går gjorde jag en nyttig rätt som jag tipsade om här på bloggen och skulle använda krossade tomater i. Hade Coops egna i tetrapack, med smak av basilika, hemma. Döm till min förvåning att jag upptäcker att dessa innehåller både socker, salt och E-ämnen... jag trodde att krossade tomater var krossade tomater, med max nån typ av konserveringsmedel i. Jag kommer att kolla innehållsförteckningen nästa gång i alla fall!!

Kvällens middagstips!

Snart bär det av mot Hemköp som ligger på vägen och kvällens middagstips blir detta:

HOT TUNA PASTA



Öppna burklocken och fixa till denna heta nyttighet.

Det här behöver du till 4 portioner:
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 röd chili (eller två, beror på styrka)
1 dl vitt vin
400 g krossade tomater
2 msk kapris
1 dl kalamataoliver, urkärnade
2 burkar Abba Tonfisk Xpress för pasta Tomat & basilika sås (à 185 g)
1 ask ruccola
1 pkt Kungsörnen Tortiglioni vit fiber pasta (500 g), kokade

1. Fräs hackad vitlök och chili i en panna. Slå på vitt vin och krossade tomater, koka upp och sjud i någon minut.

2. Lägg i kapris och oliver. Smaka av med salt och peppar. Vänd ihop sås och pasta, låt sjuda några minuter. Vänd i tonfisk och ruccola. Servera pronto.




1 måndad!!!



Wohohooooooo i dag har jag varit rökfri i en månad (om vi inte ska räkna med mitt lilla misstag på Berns i dimman)!
I natt drömde jag att jag å Sillen satt på en trapp och pratade och plötsligt inser jag att hon sitter och kedjeröker. Jag blev helt förstörd... försökte ta ciggen ifrån henne och stog och tjöt och skrek om hur farligt det var att röka! Konstig dröm!
Anyways en stor eloge till Sillen och hennes Mamma som är superduktiga!

Min önskelista!

Om mindre än en månad fyller jag år och jag har en önskelista:

 

  • Digitalkamera
  • Ipod
  • löpbraller
  • konsultation och dojjor från Löplabbet
  • Ysl "Le Laque" # 37 Dark Blue
  • Styrketräningshandskar

Jag önskar mig digitalkameran och ipoden för att mina brakade ihop, Löpbrallor för att det är så skönt att träna i, dessutom är mina gamla rätt tunna och slitna. Löplabbet konsultationen är ett måste, i går var vi och träna och jag fick typ sparka av mig skorna mitt i passet och massera fötterna. Jag får nämligen kramp varje gång jag tränar, i fotsulorna, sån sjuk kramp så jag inte vet vart jag ska ta vägen och måste avbryta träningen för en stund. Har haft så i nåt år nu och det är på tiden att jag kollar mina fötter. Jag tror att jag har så mycket hålfot så att jag behöver mer stöd, eller nåt!
Le laque talar för sig självt, det är så snyggt, och träningshandskarna vill jag ha för att slippa få fula valkar från stängerna på gymmet, som förövrigt är smutsiga och äckliga!


Inget speciellt!

Har inte så mycket att blogga om känner jag. Mitt liv rullar på och veckodagarna ser ganska enformiga ut...
I dag har jag i alla fall varit på två kundmöten och träffat riktig trevliga människor. Ett möte på söder och ett i Bergshamra, käkade lite indiskt däremellan. Ute är det riktigt pissväder så nu myser jag med en kopp te på kontoret.

Snart ska jag möta upp Missy T igen och åka till SATS Globen och köra ett Muskel-pass, som jag aldrig kört förut. Det ska vara superbra med vikter, gummiband osv. Vi får se men det låter nice. I går körde Leon skiten ur oss på Body Combaten i alla fall, hur kul som hellst, men kan knappt gå i dag. Så ont i baken!

I går hade vi en av D's snickarkollegor hemma som mätte och kolla i köket. Vi ska ju göra om lite äntligen. Ny köksbänk, diskho, blandare, spis och nytt kakel ska upp och jag längtar. D har nämligen lovat mig att det ska vara klart innan min födelsedag =) Han är en prins!
Detta innebär att jag på torsdag ska få gå och shoppa inredning till köket tjohooo. Dessutom har jag övertalat mitt hjärta att ÄNTLIGEN byta ut dom gräsliga fönsterbänkarna (rosaspräcklig marmor) till Massiv Valnöt eller något annat snyggt...
Här ska det byggas =)


Måndag igen!


Måndagar för mig innebär nystart! Så nu börjar jag om med allt nyttigt och härligt. Förutom att jag bara tränade en gång förra veckan höll jag mig undan från skräpmat ganska bra, tills jag tänker efter. Åt faktiskt McDonalds en dag och lite godis i Torsdags, en bakispizza i lördags, för att inte tala om igår när båda jag och D hade söndagsångest. Vi släppte på allt och åkte och köpte Ben & Jerrys Caramel Chew chew och en himla massa smågodis!
Aja, nya friska tag denna vecka! I kväll är det BodyCombat med Missy T och därefter ska jag å D laga lyxmiddag på nyttigt vis =)

Quinoasallad med räkor och kräftstjärtar  
 
 Quinoa är ett frö som är mycket proteinrikt och ljuvligt gott! För bästa resultat ska man skölja quinoan ordentligt och inte koka längre än 15 minuter.

4 portioner

6 dl kokt quinoa
1 burk räkor i lake
1 burk kräftstjärtar i lake
2 dl frysta ärtor
½ rödlök
en näve sockerärtor
hackad färsk bladpersilja


Skölj quinoan ordentligt och koka enligt anvisningen på paketet (ca: 15 minuter). Skala och hacka en rödlök. Skär sockerärterna i strimlor. Häll lite olivolja i en stekpanna tillsätt rödlök, sockerärtor och ärtor. Stek i någon minut och lägg i den kokta quinoan. Blanda om och pressa lite citronsaft över. Häll av spadet från skaldjuren och lägg i quinoablandningen. Strö på hackad färsk bladspenat och smaka av med salt och peppar.
Servera med en klick majonnäs eller aioli.

Yum yum säger jag bara... Jag brukar ha en klick chillimajo till!

Annars skulle jag ha uppdaterat helgen, men jag orkade faktiskt inte... Det jag kan säga är att mitt rep konto blev lite överbelastat tror jag... Skumt att alla hårda grabbar i musikbranchen dricker Cosmopolitans!?!



Om ni inte visste så...

  • Suger jag på att blogga just nu, men verkar befinna mig i en konstant dimma...
  • Gick jag upp från sängen runt åttatiden igår ( på kvällen alltså, efter att ha fått pizza på sängen av min underbara prins) tog ett långt bad, svidade om till klänning igen, spacklade på ordentligt och gick på fest igen!
  • Kom jag hem runt 02.30 med en stupfull D på armen, själv relativt nykter och fortfarande relativt bakis
  • Skrattade jag rätt mycket åt D som lät som Marge Simpson igår =)
  • Gick jag upp för en timme sedan (08.30) och har redan hunnit skrubba hela mitt kök med Vim, sätta på en diskmaskin, plocka undan i kök och vardagsrum.
  • Har jag redan hunnit leta upp veckans ranson av top model, lipstick Jungle, Samanta Who'
  • Skäms jag för att säga att jag även kollar på nya Bevvan, 90210
  • Är det Fars dag i dag om min ska få trisslotter
  • Ska jag och D snart på Dubbeldejt till frukost
  • Svamlar jag rätt mycket!


Fiii faaan!

Jag säger bara: Låt mig ligga och äta min smörade Majs, från en kaffekopp, i långkalsonger i sängen i några timmar till, sen kanske jag orkar ta mig upp och ge ett fullständigt redogörande för gårdagens festligheter! Kanske!

Om 20 minuter...

...drar jag till Berns =)

Hade jag haft en riktigt chysst kamera skulle ni få se riktigt chyssta bilder, Hör du det BROR!!!! December närmar sig =) ( rosa ska den vara)

Appro på det, har jag berättat om min kamera incident? Jag hade en supersöt rosa liten digi-kamera som jag älskade. Herr D köpte sig en ny systemkamera och tvingade mig att ta över hans superduperdunder digi kamera CyberShot, som skulle vara 1000 ggr bättre än min superfina lilla rosa sak (som dessutom var väder och stöttålig, och alla som känner mig vet att jag är jordens klump), anyways jag tog D's kamera och gav bort min till Svärmor som inte hade någon. Vad händer.... Jo tre veckor senare ( en vecka efter att garantin gått ut) tvärdör den superduperbraiga CyberShoten (dagen efter att min mp3-spelare dör). Den ville helt enkelt inte hänga med längre. Så nu står jag här utan kamera, utan mp3..... Tur att jag fyller år snart och har en bror som gör allt för mig =) Hahaha
Hörs sen!

Åh vilken kväll!

Godmorgon alla glada!
Jag hade en helt fantastisk kväll i går, trots en pissig dag! Det var så jäkla bra så jag fick värsta adrenalin ruset...  Vilken jäkla röst Brad Arnold, shit man! Det enda som gick fet bort var lukten av alla sunkiga öl-rapar som kom mot mitt håll, samt Brads jäkla sydstatsdialekt när han prata med publiken... Han lät som Brittan med sina Ya'll!!
Annars var det så sjukt bra!
Här kommer lite pissiga kort ( jag önskar mig en ny kamera åxå)
Eller inte... det ville sig inte i dag....

Lyxigt!


Såhär lyxigt har jag det i dag! Dessutom hela nya sesong 11 av Americas next top model på dvd. I bland är det faktiskt gött å ligga hemma med hals och lemm ont. Mår faktiskt bättre i dag och tur är väl det med alla skojsigheter som händer i dagarana. I morgon är det ju 3 Doors Down, på fredag smff-fest på Berns och därefter ska jag träffa upp godaste godbitarna M & M som kommer till stan för att gå på Spa ( så sotis by the way ), och vi ska dricka drinkar ( hehe) och hänga på söder. Skönt att man redan kommer vara party-stassad och på lyset när man träffas =)
På lördag ska vi till D's barndomsvän på Höstfest, ska åxå bli sjukt kul. Det är inte så ofta man blir hembjuden till folk på fest, oftast är det vi som har festen, så detta ser vi mycket fram emot.
På söndag ska vi träffa D's kompis S och käka bakisfrukost med han och hans nya tjej!
Som ni märker gott folk så har jag inte så mycket mer tid att ligga och vara sjuk nu, nu måste jag bli bra inför den fullspeckade helgen!
Puss å kram, Ses på stan♥

PS. Gillar verkligen nya CHIC, en skön tidning för en billig peng ger några timmars underhållning!

Världens mäktigaste man!

Barack Obama, USA 44:e president. Jag kan inte låta bli att fashineras av detta valet. Någonting hur stort som hellst har ju hänt, och jag tycker att det är helt fantastiskt att ett så inskränkt land som USofA skulle välja en afro-amerikan uppväxt på Hawaii och Indoneseien, med Muslimska rötter, till ny president, men är det inte lite skrämmande åxå. Vad händer nu liksom? Ska han rädda världen? Vad händer med alla extremister i USA, kommer dom sitta snällt och se på en "svart" president? Hur som hellst är detta en riktigt stor dag för världen! Grattis världen!
Här kommer lite Barack-ografi!



Barack Hussein Obama II (uttalat /bəˈrɑːk hʊˈseɪn oʊˈbɑːmə/), född 4 augusti 1961 i Honolulu, Hawaii, är en amerikansk politiker. Han är senator i USA:s senat där han representerar staten Illinois och vald presidentkandidat att tillträda som USA:s 44:e president den 20 januari 2009.[1]

Obama, som har en svart far och en vit mor, växte upp på Hawaii och en tid i Indonesien.[2] Efter att ha gått ut high school på Hawaii 1979 flyttade han till Los Angeles där han under två års tid studerade vid Occidental College.[3][4] Efter att ha studerat vid Columbia University i New York och Harvard Law School, flyttade han till Chicago där han blev invald till delstaten Illinois senat.[2] Efter detta uppdrag valdes han 2004 in till amerikanska senaten.

Obama är den första afroamerikanen som valts till president i USA, 4 nov 2008. Han vann stort över republikanen John McCain, senator från Arizona. Han tillträder och svärs in 20 januari 2009.
(Wikipedia)


Tack!



Jag beställer ett stort fat med färska frukter och bär, en stor blåbärssmoothie, en hög med skvallerblaskor och ett sugrör att dricka smoothie'n med! Gärna inom en timme för jag börjar bli hungrig och riktigt uttråkad!
Tack!

Sick!


Ungefär såhär mår jag i dag. Vakna upp i morse ( med nöd och näppe) med ont i hela kroppen, varm i magen och huvudvärk. Tog en duch och tänkte att det går över, blev i stället sittandes på badkarsgolvet i en halvtimme... skulle klä på mig sen, blev sittandes på sängen i tjugo minuter. Det bådar aldrig gott å vakna med ont i huve! Mailade chefen, satte på mig mysigaste myskläderna, tjocka sockor och ska nu laga mig en kopp te!. Urk för flensan!

Dagens Middag

Blev kycklinklubbor med ungsrostade rotfrukter på grekiskt vis med  ajvar/fetaoströra... yum yum!
Helt slut efter träningen tänker jag nu gå och lägga mig i soffan och glo på dumburken!



Trevlig kväll ♥

Förvirrad!


Alltså jag blir så himla förvirrad!
Läser en artikel på Sveriges mest seriösa tidning Aftonbladet (NOT), och den som skrivit och komponerat ihop detta mästerverk måste ju vara helt dum i huvudet! Den handlar så klart om vad man ska och inte ska äta för att gå ner i vikt osv. Här ska man då köra en GI-diet på lågt kolhydratsintag och högt fettintag. Jag köper att man ska skära ner på kolhydrater, man kan ersätta pasta, ris osv mot linser, bönor, rotfrukter osv, det gör jag nästan jämt! MEN, här skriver man att saker man ska undvika är bla. Rotrfrukter, fast på nästa sida i 4 veckors menyn för att gå ner i vikt, så innehåller flera av recepten rotfrukter!!! Tryckfelsnisse eller?
Dessutom ska en vanlig frukost innehålla äggröra med Vispgrädde (?!?) och Bacon stekt i Smör.... Smör!!! Får man inte i sig tillräckligt med fett om man äter bacon och ägg till frulle, måste man använda smör och vispgrädde! Jag fattar ingenting! I mina öron är detta helt sjukt. Jag som dessutom lider av ett högt kolesterolvärde och har det ärftiligt.... Herregud vilken katastrof!
Vad tror ni?

Nystart!

Nu har det gått tre veckor lite drygt sen mitt rökstopp, och trots att jag lovade migsjälv att få stoppa i mig precis vad jag ville under första veckan så har detta bara fortsatt och fortsatt. Jag trycker i mig godis och skit hela tiden, och ja jag tränar, men det ger ju inget om jag kompenserar det med att stoppa i mig allt jag ser. Jag är inte alls röksugen, cigaretter rör mig inte i ryggen, men herregud om jag inte får mitt socker, det är fan ett värre begär än röksuget. Jag har aldrig varit med om något liknande faktiskt. Från och med i dag ser det ut såhär på mitt skrivbord:

Frukt och mörk choklad är ok( gillar egentligten inte mörk choklad men försöker lära mig, fast jag älskar chilli så det kompenserar lite), men inget annat! Dessutom har min mage näst intill kollapsat pga allt skit jag stoppat i mig, så jag har mått riktigt illa under helgen, man är ju inte känd för att ha världens bästa mage direkt.
Ne, i dag har jag ätit havregrynsgröt med soja mjölk till Frukost, Lunch på Kalori ( världens frächaste och nyttigaste ställe) och till middag blir det hemlagat. Nu jäklar!

I kväll bär det av till Combaten och jag ska kämpa som en dåre!

Då var helgen över!



Blev ingen bio i helgen! =( Tropic Thunder gick bara kl 21.25 och det orkade vi inte vänta på, men Nya Bond rullen skulle gå kl. 19 så vi rusade ifrån söndagsmiddagen hos Mamma & Pappa för att hinna med, åkte med världens fart ut till Heron i ishalka, kom fram tio i, å så är biljetterna slut. Jäkla skit! Nästa film gick en och en halv timme senare så vi orkade inte vänta... Blev en varsin välgörande drink på Squeezed up i stället och sen sätta sig och åka hem. Så kul var det!
Nu har jag letat upp min urgamla mp3-spelara som tar typ 20 låtar, för min svindyra Samsung har lagt av för sista gången känns det som, har lämnat in den ca 6 ggr under tiden som jag haft den och nu orkar jag inte mer, nu ska jag ha mig en Ipod nästa gång. Vill verkligen lyssna på min egen musik på gymet, högt som fan, annars blir jag inte peppad nog, så jag får nöja mig med mina 20 låtar så länge.....
I morgon är det i alla fall BodyCombat som gäller igen, riktigt mördarpass!
Längtar till på torsdag, 3 doors down, fasiken va kul. På fredag är det SMFF-fest, men mer om det då =) Kanske tom en dagens outfit bild....
Nu.... lite mera Mario Cart =)


Uppdatering!

Blev ingen som hellst bio, det blev Ben&Jerrys, Grillchips, Ahlgrens sura bilar, Mörk choklad med Chilli, Coke Zero och Thaimat, (inte nödvändigtvis i den ordningen) Och en himla massa Mario Cart (Wii)!


Åh vilken dag!


Vaknade strax efter åtta i morse, såg att det var soligt ute, så jag flög upp ur sängen, satte på mig långkallingar och vintermundering och gick ut på långpromenad i -2 grader och solsken! Gud så härligt. Promenerade ända hem till Mor och Far som blev glatt överraskade och bjöd på Kaffe och frukost... En riktigt bra start på dagen om ni frågar mig!

I dag är det som sagt kalas hos J och H, så vi ska åka dit runt två tiden, men innan det ska jag beta av lite serier tänkte jag. I går fick jag veckans dos av The Hills, och nu över till Gossip Girl och Lipstick Jungle..... som förövrigt är ett måste för den som gillar SATC ♥
Ha en underbar dag mina vänner!

RSS 2.0