En kvällens!

Här får ni en kvällens outfit lite snabbt..... En ekologisk investering, av återvunnen bomull - H&M
Nu måste jag skynda och lägga min make up och fixa håret.... fläta kanske?
Puss å kram!

Makedonija♥



En för la familija!

Lördag

tjohoooo, bästa dan på veckan om ni frågar mig.....man kan sova ut med gott samvete, ta några timmar till att bara skrutta runt och ändå har man hela dan kvar till att hitta på något...... Jag tänkte göra pankaksfrukost ( som jag så ofta gör) till hjärtat, men det passade inte riktigt in i min nya livsstil... Nu har jag inte ätit bröd eller socker på hela veckan så det vore ju dumt och börja nu, däremot blir det en stor laddning med bär, nötter och turkisk youghurt....mmmmm, inte fy skam det heller.....
I går pallrade jag mig ner till gymmet och sprang några kilometer på löpbandet och solade.....det fick räcka för en mjukstartsvecka!
I dag ska vi på kalas.... D's guddotter fyller fyra, vi utgick från vad Vilda önskat sig och köpte en prinsessklänning till lilla Nova! Det lär hon nog gilla.
I kväll mina vänner, är det tjejkväll för hela slanten.... Undrar om vi börjar kvällen på Vampyre Lounge, med mojitos, så får vi se vart det bär hän efter det.... See you my friends...... och SKÅL!!!
 

Utmaning

jag har blivit utmanad av darlingen Maroska, men eftersom jag sitter på jobbet så har jag ju inga roliga bilder här inte, ne det får vänta tills jag kommer hem, riktigt kul utmaning faktiskt:

- Go to "my pictures" on your computer

- Then go to the 6th folder

- Take picture number 6

- Show the picture in your blog, and write something about it.

- Pick out 6 new persons, link to them and let them now they've been challenged!

Håll ut så kommer säkert en skitful bild såsmåningom!


Photos!

Shit håller ju på att förvandlas till västa mode bloggen juh!!! Haha.... Fick äntligen kameran att funka i alla fall så här kommer bilder på nya väskan, som jag förövrigt gillar jättemycket, och en ring som jag klickade hem tillsammans med väskan, den var ju på realisation. Synd bara att den var i guld och inte Silver, men men...( Vill även meddela att jag är grym på att fynda guldkorn bland skit om jag får säga det själv =)
Vem sa att lycka inte kunde köpas pengar....... idiot!
 

Tada!!

I påsen mina vänner....

Supersnygg ylletunika/klänning från H&M:s vinterrea....


Min nya vårjacka (jag♥sååå mycket) åxå den från H&M

Sen kom min svarta väska från Chique.se i dag... som ni förstår blev det den som jag visade häromdagen (skulle ta en bild men då braka kamerafaan ihop), en miumiu inspirerad... Hade ju hellre velat ha en äkta men jag tror att den låg på 10.800sek sist jag kolla och nog för att jag gillar fina saker, men jag får nog vänta några år på att skaffa en sån.... ni vet, när jag vunnit på triss och ska unna mig...

Nu har vi börjat smida planer inför lördagen åxå, tjohoooo.... vi är ett gäng med tjejor som ska gå barrunda på söder och hinka litervis med drikar/öl/vin/whatever,alla som vill får komma med ( ja det är en inbjudan, the more the merrier) och nej Sillen, du behöver inte springa och leta balblåsa nu.... söder är all about sköna pjuck och bekväma kläder, gärna lite skitit hår åxå =) Jag längtar redan för tro mig, just nu behöver jag inget mer än att hinka sprit och snacka skiiiiiiiiiiiiiiiiit, så mycket skit så att öronen trillar av..... (stackars er som ska lyssna)
Innan barrundan ska jag och Missy T gå en lååång promenad, i förebyggande syfte kanske? för alla kalorier en drink innehåller, jaja whatever!
Nu ska jag gå och rädda kalkonbröstet som ligger och steks i ugnen..... lite blomkålsmos på det så har ni en sjukt god middag vänner....
och som Vilda skulle sagt: Puss å Kram, Ses på Stan!!

Tröst

Kalla det tröstshopping, kalla det vad fan ni vill.............

Jag är sååååå nöjd i alla fall.......

Jag vill till Paris!

Vive la France

Vive la France - by Nikolina79 on Polyvore.com

Jag är så sugen på att boka en weekend till Paris... någon som är på... tänk att få sitta på en parkbänk vid Senne i vårsolen, sippa på en starbucks kaffe ( inte så franskt men ändå), äta Macaroons från Ladurée..... Strosa omkring, äta god mat, dicka lite champagne.... men åhhhhhhhhhhhhh!
Jag vill jag vill jag vill, och jag har hört att om man önskar något riktigt riktigt hårt, så händer det..... vad tror ni?

Vårfint

Så här fin vill jag vara i vår......
 Springfeeling 2009
Springfeeling 2009 - by Nikolina79 on Polyvore.com

Beach 2009


Nu är det igång, vaknade upp i morse med årets första träningsverk, lite överallt, riktigt skönt faktiskt. Jag och Miss T kickade igång med styrka - rygg, biceps, axlar - sedan sprang vi i 20 minuter på löpbandet, och jag kan lova att det tog. Själv struntade jag i att strecha efteråt, kände mig kaxig, men det får jag lida för i dag haha, fast det gör jag så gärna!
Nu jäklar ska det hända grejor! Bra start på dagen i alla fall, ´min frukost bestod av keso och färska grönsaker, yum yum!

Anyways, måste tipsa om polyvore.com, en skitkul hemsida där man kan göra sina egna blogglayoter ( som denna ovan).. Lite som att scrappa kan jag tänka mig (har ingen aning eftersom jag aldrig prövat =P).
Har man inget bättre för sig så kan man nog slå ihjäl några timmar om dan här!

Klockan 11 är det i alla fall dax för frissan igen, wish me luck!

Hair & Face Stockholm


En ros till salongen i PUB i dag! Jag var ju iväg i fredags och slingade håret, i två färger, en ljusbrun och en guldton.... Resultatet: ja det syntes knappt, dessutom såg jag i morse när jag satte upp håret att det ser ut som en tvåmånaders utväxt i luggen. Detta kombinerat med andra missar här och var gjorde mig riktigt upprörd. Det är ju inte gratis att fixa håret direkt. Jag gick i alla fall tillbaks och visade upp mig och sa att jag inte var nöjd. Jag hade stålsatt mig hela morgonen och var beredd på fight, men tjejen i kassan var så söt. Tyckte att det var jättebra att jag kommit tillbaks och bokade utan att ifrågasätta två timmar i morgon. Dom skulle göra om allt och fixa det jag inte var nöjd med, och självklart skulle jag inte betala igen! Jag blev riktigt positivt överraskad och förvånad då min tidigare erfarenhet  inte varit så bra när det gäller "salonger". Bra jobbat säger jag och nu har ni en trogen kund =)


Nya tag



Nu mina vänner är det dax igen.... Jag ska äntligen masa mig tillbaks till Gymmet! Hoppas jag hittar motivationen, men Tessan å jag har lovat att peppa varandra och det brukar funka bra. Jag har inte varit på SATS sen i början av December någongång, och tro mig, det behövs, bigtimes!!! Nu ska jag omvandla bloggen till hälsoblogg i stället för gnällblogg =) Försöka kan man ju i alla fall! Nu har jag ny gymväska, nya löparbrallor, löparstrumpor, träningsskor,ipod,  träningsbh.... så jag har ingenting att komma med, no excuses.....

Heidi Rocks!!

Kolla in Colorez supercoola T-shirts!!  I ♥ Heidi Clum

dagens bild

Denna bjussar jag på..... åh vad jag längtar efter sommar och vatteneloner =) Hahaa....

inget svart i sikte

Ska det vara så svårt att hitta en snygg svart väska som inte kostar flera tusen och inte ser så jäkla cheap ut???
Jag är fruktansvärt kräsen när det kommer till handväskor och oftast slutar det med att jag använder samma väska dag ut och dag in när jag väl hittar något. Har nu i alla fall varit inne i alla affärer som jag hittade runt City, inklusive alla nätshoppar som säljer handväskor, men icke..... Det går inte allt ser så billigt och fult ut.... ska det vara så svårt va?
Det närmsta jag kom var i alla fall denna:

Men jag vet inte, den var inte sååå snygg att jag lägger 800 + frakt på den...... eller??? Åh vad svårt!
Haha, vilka i-lands problem va! Helt sjukt att man inte har bättre saker för sig!
Nåväl, det är som det är.... jakten fortsätter!

Dass-måndag

Jahapp, då var arbetsveckan här igen... Läste precis nåns facebook kommentar om att det var så skönt att komma tillbaks till jobb på måndag, jag håller INTE med.... är så trött så mina ögonlock känns som två tunga dasslock! Hatar vädret hatar det mesta. (shit vilken positiv kick jag måste vara!). Ser i alla fall fram emot Galapremiären som jag ska på med Helena i kväll! Ska bli nice att ha lite egentid med puddingen!

I går var dock supermysigt, söndagsmiddag hos svärmor och vi träffa Missy T och Nicke, solbruna och frächa nyss hemkomna från Thailand....
Jag och D fick superfina presenter och jag är så glad... Miss T hade köpt ett par converse och en stones-t-shirt till mig! Tack så mycket darling ♥ U made my day!
Snart är det dax för lunch och som vanligt blir det väl lite yoghurt och bär för min del. Måste springa på stan och byta diverse reafynd men åxå försöka hitta en snygg svart handväska...... tips någon?? Hittar jag ingen tänker jag spara till en till DKNY, så det sa!
See ya!

Precis hemkommen...

från Heron City. Äntligen var vi och såg Twilight. Jag hade höga förväntningar och den var bra, men jag väntade mig nog lite mer... fast den var otroligt "breathtaking" (kom inte på ordet på svenska).
I dag var jag iväg till Sickla med mamma och pappa, bytte stövlarna till nya lika dana, få se hur länge de håller......
Lite mer shopping blev det åxå, så klart, det är ju mig vi pratar om. Var hemma hos J & H igår och blev inspirerad till att fixa lite i badrummet så det blev en vända till Granit.... sen fyndade jag sjukt bra grejor , bla ett par jeansleggings från VILA, med drakedja nertill.... vilken super ide, jeans fast leggings, det blir mitt favvoplagg i vår i alla fall!
Sen hittade jag mina favorit velour leggings till halva halva priset...... och i min storlek, tjohoooo, en riktigt bra dag, trots regn och rusk......

(Badrummet, tidningställ till D's alla blaskor och stålvajer med sugproppar att hänga smycken och diverse andra småsaker i)

(några av dagens fynd!)

Nu till sängen!
God natt♥
PS. Är småkåt i randiga tröjor..... det är mitt it-plagg just nu tillsammans med mina velour leggings..... kom å kika in i min garderob så fattar ni varför!


snöstorm...

skulle det visst bli i dag, det var i alla fall det sista min chef sa innan han tog helg! VI får se, men jag hoppas att den kommer i eftermiddag i så fall för jag tänkte låna padres bil och åka till närmsta köpcentrum. Köpte nämligen ett par stövler för en vecka sen, som jag var så nöjd med, och har letat efter hela vintern... EN VECKA och kolla resultatet:

Hela skiten sprack! Jag tyckte det blev lite kallt om foten när jag var påväg hem från jobbet..... inte så kontstigt!
Måste byta dessa...
Sen tänkte jag även försöka inreda mitt badrum lite smart, fick inspiration hos söta Helena igår. Det blir en sväng förbi Granit och Lagerhaus med.
Ciao Amores!

Lycka är...

att tröst shoppa.... När inget annat går som man vill i livet får man unna sig av sånt som gör en glad:

(Jag tänkte vara blommig i vår)

Och eftersom det blev en hel timme med springande i affärer så får jag i ställe njuta av en lyxlunch framför datan.... yum yum, bär och yogurt♥

Fredag + Lön = Förnyelse

I dag är det fredag och lön vilken klysha för vet ni vad jag ska göra!!!! Jo jag ska shoppa och gå till frisören och förnya mig, bli blond eller nåt..... eller inte riktigt men lite förändring skadar inte. Är så less på allt tråkigt same shit same shit....... Ne nu ska jag bli snygg igen =) Sen ska jag tjata på H & Co, så vi kan gå ut och göra stan lite osäker i kväll..... Jag exploderar om jag måste sitta hemma en kväll till!
I'm out of here... Puss på er!

Icke troende..

Jag är ateist, eller nåt... jag tror på Karma, hjulet snurrar och "what goes around comes around", men inte så mycket på Gud. Konstigt egentligen... mina föräldrar är ganska traditionellt ortodoxa, jag är uppväxt på kyrkans barntimmar och jag gick på Anskars i stället för Scouterna, hängde på kyrkans fritidsgård i stället för skolans osv... Var till och med på pilgrimsresa i Israel med svenska kyrkan, men icke sa nicke.... Jag köpte det aldrig, var alltid den som ifrågasatte och var "jobbig". Men alla var ändå lika goa och snälla mot mig i kyrkan, dom tyckte om mig ändå... "Det finns en väg för dig också", sa dom. 
Trots att jag inte tror på biblen så älskar jag gamla kyrkor men framförallt ikoner. Det är något lugnande över dem, och inget fashinerar mig så mycket som att gå in i en gammal kyrka och tända ett ljus... Undrar hur det kommer sig.....
Detta armband bär jag i alla fall varje dag och jag älskar det....


Nedstämt...

Just nu är det ganska nedstämt här...har varit lite nere och haft det lite tungt, men ändå känner jag mig ganska hoppfull och glad över det jag har. Jag är så lyckligt lottad som har en helt underbar Daniel vid min sida som står ut på gott och ont och jag är så glad över mina vänner och familj som finns i vått och torrt. I bland kan ett sms räcka för att man ska veta att det finns någon som bryr sig och det gör mig rörd, på riktigt. Jag är glad över att min mamma kan komma och hålla mig i handen när jag känner mig liten och jag är glad för att efter regn kommer sol.....

I går såg jag på en dokumentär om Brigitte Bardot.... vilken underbart vacker och knasig människa... I bland är det så skönt att sjunka in i TVn's underbara värld och titta på andra människors liv, drömma sig bort från sin egen ibland så trista vardag!

I dag ska jag hem och kramas extra mycket med min darling.... Jag behöver all kärlek jag kan få, och jag tar emot den med öppna armar!

Dålig bloggerska!


Gud vilken dålig bloggerska jag är, jag har aldrig en kamera till hands när det gäller och även när jag har det så tycker jag oftast att det är för pinsamt för att ta upp och fota!
Som igår. Självklart var Gael på plats, och jag hade gjort ganska mycket för ett foto, men nej, ingen kamera i väskan (inte hjälper det heller att Sillen i taxin på väg hem garvar smålulligt och säger att hon hade kameran med sig grrr)
Roffade i alla fall åt mig lite vimmelbilder på nätet. =) Filmen var ok, maten var grym! Sällskapet var hur bra som hellst och kvällen var lyckad! Mer av den varan tack!
Nu ska jag iväg och träffa produktionsbolag!
 Tudiluuuu......


(bilder lånade från finest.se)

Whitney

Jag måste slå ytterligare ett slag för MTV's The City. Tittade på de första tre avsnitten i helgen, och jag är totalt såld! Minst lika bra som The Hills, om inte bättre. Lite vuxnare och glammigare och en massa New York såklart! Kan inte bli så mycket bättre om ni frågar mig.... Konstigt att man får livskris när man kollar på serier som denna haha, man inser ju vilket tråkigt liv man själv lever i jämförelse... Ja ja, vad är en bal på slottet!

Darlings♥

Har ni sett mina nya älsklingar!
Mina bara mina, de ska få pryda mina vackra fossingar i vår =D

Matchar min blogg sjukt snyggt åxå!


Mycket möda...

Måste bara berätta en sak som gör mig så sjukt förbannad....   
Jag tittade runt lite på Tradera i mellandagarna och hittade ett par jeans, J Lindeberg, modell Cia -  min favoritmodell som inte finns längre och de var i min storlek åxå.... jag blev sjuk glad och budade såklart. Vann gjorde jag åxå... sen dog mitt internet och det tog ett tag innan jag kunde betala, men hur som hellst fick jag ett mail av säljaren som undrade vart betalningen tagit vägen, jag svarade inom en timme att jag skulle betala pronto och att pengarna borde finnas senast dan efter på kontot. Sagt och gjort.......
4 dagar senare får jag ett mail från säljaren:
"tokigt nog så har jag gett bort jeansen och nu betalde du...trodde inte du ville ha dom eftersom det gått 16 dgr....jag för över pengar tillbaxs till dig om du ger mig ditt kontonummer...sorry "

Jag svarade att det var lite konstigt men att så kan det gå ibland, skickade mitt kontonummer och bad säljaren maila när han/hon gjort betalningen.

Åter igen fyra dagar senare kommer ett nytt mail från säljaren:
"hej
jag kommer föra över pengar till dig så snart jag kan, har slarvat min dosa och en ny kostar 250, ska söka febrilt efter den, en överföring till annan bank kostar 40 kr så jag vill gärna slippa den kostnaden men som sagt jag får ju ta det om den inte kommer fram ...internetdosan alltså....är mitt i en flytt varav röran hemma"

Nu blir jag irriterad och säger att det inte rör mig så att jag vill att betalningen ska in på mitt konto snarast möjligt, även om det kostar säljaren 40 kr. Jag vill ha tillbaks mina pengar!

Säljaren svarar mig då att han/hon skall ha överseende med mina fel (för allt är ju mitt fel osv.) och tar kostnaden för att betala tillbaks mina pengar för att jag är så otillmötesgående. Men hur fan kan man ge bort ett par jeans som man precis har krävt betalning för!?!?

I dag kom ett nytt mail från säljaren trots att jag inte svarat på det sista:
"hej
för att bemöta dig (som det tog två veckor att betala för )
 ska jag personligen gå till Nordea och sätta in pengar åt dig så du har dom imorgon....den som... är felfri ska kasta första stenen ...och jag undrar om du flyttat ngn gång med allt var det innebär....åtminstone blir det lite lite rörigt hos mig ..."


PISS OFF SÄGER JAG BARA!!! JAG KÖPTE ETT PAR JÄVLA JEANS SOM INTE EXISTERAR OCH NU SKA DU JIDDRA OM ATT DU SKA BETALA TILLBAKS MINA PENGAR!!!!  Du kanske inte är van vid att göra affärer med pengar, i Gällivare är det kanske bara renar som duger som betalning!!!???!!!!

Jag är sjukt less på denna människa bara så ni vet! Ursäkta utbrottet!


Jeansen som jag aldrig kommer att få se men har betalat för!



Guten Morgen!

I dag är det dax för Gala premiären av Lukas Moodyssons Hollywood-film Mammut. Ska bli riktigt spännande. Jag har sett trailer för filmen men jag har ingen aning om vad den handlar om, kändes som allt och ingenting, om ni förstår vad jag menar.....  Men kul ska det bli och efter filmen lite efterfest med mat och dryck på Collage. Där har jag inte varit sen sommaren 2001 och då drack vi Sambuka som galningar och åkte svarttaxi hem varje kväll, ush och fy! Haha =D
Anyways är det kul att det ÄNTLIGEN händer något, annars är mitt liv ganska prutt-tråkigt just nu. I fredags var jag hemma, i lördags var jag hemma, i söndags var jag hemma, osv. Tur att vi har en ny soffa som är skön att hänga i i alla fall, eller inte...äsh jag håller på att dö av tristess och jag känner en liten livskris komma....typ, Is this it?
Nu svamlar jag, never minde!
Hur som hellst så ska det bli kul å spana på lite b- kändisar i kväll och har jag rikgtigt tur kanske jag får se både Michelle Williams och Gael Garcia Bernal (som är så himla snygg by the way, yum yum). Gillar Michelle starkt, så det är kul att hon är med i denna!
Ne nu till arbait!


Här vill jag vara igen, Alanya 2006

Min nya tränings kompis!

Här är i alla fall min nya träningsväska! Ville ha en riktigt snygg stor väska att packa träningskläderna i och då ville jag inte ha en sportbag! Denna baby är i mörkt marinblått och kommer från Friis & Co.... Jag är så nöjd och jag får plats med allt och lite till i den!


Slött!

Ganska taskigt med blogginlägg i dagarna, men varför ska man skriva om man inte har nåt vettigt att säga..... snart mina vänner, snart....

nätverkskort & chilli

Det är vad min kväll kommer att bestå av, jag ska hem och laga lite Chilli con Carne till middag tänkte jag och sen ge mig på att koppla ihop allt virrvarr av lådor och kablar som kom från Telia igår... Bredbandstv/bredband/bredbandstelefoni.... allt ska fixas och eftersom jag är det tekniska geniet hemma (!!!) så blir det ju förmodligen jag som får svettas och svära över att det inte funkar. Igår insåg vi i alla fall att vi behöver köpa till ett trådlöst nätverkskort, och det skickade jag D på att göra...
Jag är så otroligt less på Telia just nu i alla fall, för en beställning som gjordes i början av november borde vara klar för länge länge sedan men icke!
Jag har ringt tre gånger bara för att beställa en trådlös mojäng till bredbands-Tvn och när grejerna kom i går så låg det ändå ingen sådan med. Än en gång fick jag sitta hundra timmar i telefonkö till Telias förbannade kundtjänst och då har dom för tredje ggn missat att lägga till mojängen och nu är den slut, så vi får vänta till februari OCH dessutom betala för den, för kampanjen som var innan Jul har ju gått ut!!!
Jag pallar faktiskt inte tjafsa mer, just nu hoppas jag bara att få allt å funka i kväll..
Wish me luck!

Ta mig härifrån...

same story all over, jag är trött, vad ovanligt va! Varje morgon när klockan ringer är det första jag tänker på att jag ska sjukskriva mig resten av veckan och bara sova! Det måste vara vädret. Som jag konstaterat många gånger förr så är jag nog inte gjord för svensk vinter, fy fan säger jag bara. Jag vill ha värme, sol , hav och sol och lite sol och en palm och så sol såklart! Hmmmmmm..................

Smällkaramell

Vill bara säga att jag ser ut som en smällkaramell/svart gräddbakelse i min kjol från Rules by Mary, som jag förövrigt är så kär i men den kanske inte riktigt passade min voluminösa kroppsform, eller man kan säga att jag inte blev mindre kurvig direkt, men så är det, nu är smällkaramellen på väg till två kalas i alla fall:

(min är svart och inte röd)

Grattis Tjejor! ♥


Hurra Hurra för er i dag! Vilda 4 år och Sara 30 år i dag!!! Hurra Hurra!
  


I dag är det två kalas som gäller! Först Vildas, hon fyller fyra och har önskat sig Röda klackskor!! En liten prinsessa med andra ord... Frågade henne häromdagen vad hon ville jobba med när hon blir stor, hon himlade med ögonen och suckade högljutt och sa: Med Kläder Såklart!! Jahapp, det var det det.....
Efter Vildas kalas blir det middag hos Sara, å hon har inte önskat sig något, fast jag tror att hon åxå vill ha ett par röda klackskor om hon fick välja =) Hihi!


The City♥

Är det  någon som sett The Hills-Whitney's nya show, The City? Jag tror att det är riktigt bra och jag känner på mig att jag kommer fastna lika hårt som jag gjorde med Hills. Jag vet i alla fall att jag ska bänka mig och se alla avsnitt i helgen...
Det kan ni åxå göra här♥


I taket lyser stjärnorna!

Årets andra Galapremiärsinbjudan damp ner i dag... Denna filmen tror jag är riktigt bra, var och såg "work in progress" på denna under Stockholms filmfestival! Någon som är sugen på att bli min + 1?

Kylie♥

Här har ni något som får igång er om ni är måndagssega.. av allas min favorit genom tiderna, the one and only:



uttråkad!

Jag är så uttråkad just nu, jag har absolut ingenting spännande att se fram emot, och då menar jag i form av en resa eller ett spännande event, konsert eller nåt annat skoj, ni vet det dära lilla extra som gör att man klarar vintern, mörkret och måndagsmorgnar.... Jag brukar alltid ha något att se fram emot.... känns hur trist som hellst. Jag vill till New York, so bad.... alltså jag bara måste få åka dit snart, men jag har ingen att åka med! Är det nån som vill åka med mig till NY pretty please....?




Tändstickor att låna ut?

...någon?? Jag är så trött i dag så jag skulle behöva ungefär en hel tändsticksask för att hålla ögonen öppna. I bland önskar jag att jag var hemmafru, ni vet en såndär riktig Amerikansk "Stay at home Wife", som sover sin skönhetssöm tills hon är utvilad, går upp och äter lite färska bär till frukost, åker till gymet och får lite träningshjälp av en gorgeous PT,åker å käkar lite lunch på nåt shysst ställe med en skvallerkompis, får därefter en manikyr och pedikyr.. åker hem för att titta på dagens såpor på tv och sen microwavar den catrade middagen lagom tills snubben kommer hem från jobbet... Vissa dagar låter det faktiskt ganska lockande.....

à tout à l'heure

Jag tänkte på en sak i dag..... Nämligen på hur mycket jag ogillar Kleerup och jag förstår inte what the fuzz is about.... han är ju historiens värsta pot-head, ful som faan och om du frågar mig inte mycket att hänga i gran till personlighet heller (enligt erfarenhet). Fine, han gör väl ok musik, men efter några lyssnigar låter ju allt lika dant! Nee Lägg ner!!! och vi vill inte se dig sky-hög på tv mer heller...Sunko! ( Tänkte lägga upp en bild på ugglot men jag vill inte förstöra min annars så fina blogg haha)

Anyways börjar det närma sig helg, och jag har fortfarande inte något internet hemma ( är det 2009 eller?) Förhoppningsvis är det i gång igen till nästa helg. Hur som så har jag ändå inga speciella planer för helgen... jag tänkte åka hem och laga lite mysmiddag till D-darlingen, haremsgryta blir det nog, sen kanske kolla på nån film och där tar planerna slut... roligare än så blir det inte, men jag klagar inte för det nåt lär man ju hitta på.
Jag tänkte i alla fall passa på att tipsa om lite skojsiga bloggar jag brukar läsa i brist på bättre saker, för er som har internet menar jag:


http://www.glamour.se/noje/according-to-jennie/ - Supersköna Jennie Hammar, som man inte kan låta bli att le av!
http://blogg.aftonbladet.se/22226/ -  Sofis snapshots är ju alltid skoj om man vill drömma sig bort till ett annat liv!
http://www.pause.se/bloggar/Oksana/ - Alltså jag kan inte låta bli att läsa Oksanas blogg, och jag börjar tom gilla henne, med stavfel och allt!
http://perezhilton.com/ - Talar för sigsjälv tycker jag, men tro inte på allt ni läser... fast ganska kul att man kan söka på specifika kändisar, själv gillar jag att läsa om The Hills gänget =)

http://thedevilwears.blogg.se/ - Sist men absolut inte minst, så är denna min absoluta favvo, en riktigt bra tjej som förtjänar det bästa i livet, och riktigt rolig e hon!

Sådar ja! Nu har ni nåt att göra i helgen.

Nu loggar jag ut!

Puss å kram !


Darling Kylie

Har släppt en ny skiva och jag är i himlen ♥
 

Jag blir så glad av Kyle å förvisso är det en remix-skiva, men vem bryr sig, I LOVE anyways. ♥

Tack bror för att du håller mig uppdaterad både här och där!

slaskmorgon!

Sjukt väder vi har! Igår gick man till jobbet i minus tretton och frös häcken av sig och i dag är det plus fyra ute.... bådar inte gott om ni frågar mig! Hur som passade jag i alla fall på att rota lite i skokammaren i morse, för när det går över nollan vågar jag på mig lite snygga skor åtmistonne! Jag rotade fram dessa godingar(som jag totalt glömt att jag har i min ägo):

Jag är ju kär i rosetter, så jag avgudar detta par från DonDonna, fast dom inte är så sköna att gå i. Man kan ändå bli glad för mindre!

Anyways så ska jag snart ta mig i kragen och fota lägenheten lite, så ni får se hur fiint vi fått det ju! Kom på att vardagsrummet är nytt åxå. Herregud vad det har hänt grejor när jag tänker efter! Vi bytte ju soffor med D's mamma i mellandagarna. Hon gilla våra bättre och vi gilla hennes bättre, hennes var dessutom både snyggare och skönare, så nu är även vårt vardagsrum fulländat!... En vacker dag ska jag lägga upp lite bilder, när jag återhämtat mig... tappade i flytten nämligen en av våra supertunga lädersoffer rakt på min egen fot som svullna upp och blev blå...... Jag mina vänner är rätt klumpig, om ni inte visste det =)

Här kommer i alla fall en sneak peak på nya fönsterbänkarna.... denna från köket:


(OBS! Don't minde the spackel i hörnonrna.... det skall snart åtgärdas!)

smaklöst eller stilfullt?



Själv tycker jag att det är fullkomligt gräsligt att en 50-årig kärring fläker ut sig såhär.... tycker inte alls att det har nån stil, vilket är tråkigt eftersom jag tycker att LV står för klass och stil, eller ska jag säga stod, efter denna reklamkampanj. Som Babsan säger: "Man tittar ju mer mellan benen än på väskan"!
Vad tycker ni?
Nee Madonna, hur bra du än är så kanske det är dax att kamma till dig lite!!!

Avancerad Yoga....

Seriöst!!! Borde man inte tuppa av efter en timme på huvudet??? Kolla hit....

-13

I'm  Freekin Freezing my bum off!
Sjukt satans kallt är det och jag har till och med tänt värmeljus på mitt skrivbord för att få upp värmen lite. Jag brukar ha det ganska varmt på kontoret men jag antar att allt faller när det är minus 13 grader ute. Man borde göra som Isbjörnarna och gå i ide... vanka någonstans på vårkanten och sniffa lite på de första blommorna, skönt det vore!
Försökte även få upp värmen lite med att surfa in vårens och sommarens mode, hjälpte inte så mycket kan jag säga, frysser nog ännu mer nu, men däremot blev jag med träskor!! Japp, ett par träskor klickades hem, och jag tror att dom kommer bli mina jobbfavoriter i vår/sommar... tror dom är supersköna och dom är ganska snygga för att vara träpjuck!!

Tror att D kommer vilja dänga dom i huve på mig, han och jag har inte riktigt samma uppfattning om vad som är snyggt på tjejor alltid! Tex, när vi var i Tallin förra julen tyckte han att alla tjejor var så snygga och kvinnliga i sina stilettklackar och pälsbeklädda kappor, själv tyckte jag de såg ut som Ruski-prostituski, men ja ja..... vi tycker inte alltid lika men vi tycker alltid om varandra ♥



Nu skickar jag en telepatitanke till min vän Tinör, och önskar jag kunde få byta plats med henne för en dag, eller i några timmar i alla fall! Melbourne är nog ganska varmt och skönt såhär års, buhuhuhuuuuuuuuu brrrrrr!!!
Vad säger du Tinisen? Vill du inte byta plats en liten stund ;)
Puss å kram, ses på stan!

Galapremiär!

Har precis fått årets första Gala-premiärs inbjudan! Stackars Miss T som är i Thiland, synd om dig som inte kan gå med mig på denna, för visst hade du mycket hellre gått på Gala premiär i minus tio grader en grå kväll i stockholm, än tre veckor och fem dagar i soliga Thiland!!♥

Australia



Måste bara säga att Australia var den bästa filmen jag någonsin sett, varför görs det inte mer sådana filmer!! Helt underbar. Ni som inte sett den - GÖR DET!!! Jag skratta och grät och rös och njöt!!
Den ska jag ha på DVD när den kommer ut!

Gott nytt år!

Jahapp, då var man tillbaks igen! Som ni märkte tog jag semester från blogg och allt vad internet heter, men det var iofs inte så frivilligt. Glocalfuckinnet stängde ner bredbandet och Telia glömde koppla på, så nu är vi utan i några veckor till..... Sjukt trist var det att vara hemma och ledig i 15 dagar utan internet! D var iofs superglad över att han hade sin tjej brevid sig i soffan och inte framför datan stup i kvarten, men det blev inga nya filmer att mysa till... I stället har vi fixat och donat hemma, fönsterbänkar och bardisk är på plats, matbordet och nya spisen är likaså... vi har bakat muffins, amerikanska angelcakes och lagat storkok. Köpte skridskor en dag och har varit ute på isen ett par timmar om dan. Det har varit en riktigt supernice lång och välbehövd ledighet. Vi har myst med vänner och familj hela julen och med varandra såklart ♥.
Vi insåg att det var första gången som vi var lediga ihop och hemma båda två, D var inte ute på fiskeäventyr en enda gång, kors i taket. Vi hann fira lite 6-års dag åxå, tiden går himla fort när man har roligt =)

Jag har åxå hunnit paja nacken totalt. Det bara small. Vi var ute och åkte skridskor på isen och jag var visst inte så ledlös som jag trodde, så nu går jag omkring med stödkrage som värsta muppen... men det är det enda som hjälper mot smärtan! Stödkrake och jumpadojjor!

Sååå snygg!
Anyways ska bli bättre på att blogga nu, hoppas jag.
God fortsättning alla mina vänner och nära och kära!

RSS 2.0