Nu ska jag...

poppa popcorn och frossa i:


Läkare....

Nu e jag så trött å irriterad på sveriges läkarkår så det inte är sant. Jag har väntat i flera månader på min remiss för att få komma till Farsta läkarhus för att lasra bort mina födelsemärken, eftersom jag inte kan skära bort dom. Min hud överläker nämligen och jag får helt groteska ärr. Tror ni hon gör nåt när jag kommer dit??? Nej, hon erbjuder sig att skära bort dom, men hon tänker inte lasra inte för det anser hon är ett kosmetiskt ingrepp och det får jag söka upp en plastikkirurg för ( hon tom rekomenderar tre...), fast hon anser att mina födelsemärken är i vägen och hon ser hur jag rivit upp dem flera gånger och fått dom att blöda, men icke sa nicke.... sen var det tack och hej!!!
Jag blir så jäkla less.......


Dagens agenda!


Dagens fläta♥

Fullt ös, som vanligt. Har suttit i möte med reklambolag på morgonen, gick väldigt bra om jag själv får säga. Närmast väntar möte med the big Boss!
Efter det ska jag till Farsta läkarhus och förhoppningsvis lasra bort födelsemärken som jag inte vill ha. Efter det måste jag framkalla lite bilder från Gran Canaria, då jag tänkte göra ett foto album till Mamma i födelsedagspresent. Blir nog en sväng i Farsta Centrum åxå, har bland annat tokslut på deo, vilket inte e så frächt kanske, hihi.
Sen är det hem och tvätta för hela slanten, annars har jag ju inget att packa till min resa ju.
Saknar DannyBoy massvis men det är så nice att veta att nästa gång vi ses så är det i Barcelona på söndag, vilket gör det hela lite lättare =)
Puss!

God Natt!

Vill bara säga God Natt till alla därute i cyber, jag är slut och ska lägga mig å sova.♥

Shoppinglista.....


♥Las Ramblas♥               ♥Champ Elysées♥

Snart mina vänner, går Jag och Helena Upp och ner för las Ramblas och shoppar ihjäl oss =). Inte långt efter det tänker jag släpa D med mig längs Champs Elysées  för lite mer shopping =)



Shoppinglista so far:

♥ I.d bare minerals foundation - Golden Medium ( hittar förhoppningsvis på Sephora)
♥ En hel låda med Macaroons från Paris är ett måste, har jag hört!
♥ Marinblå kofta ( är helt inne på marinblått just nu)
♥ Snygga klackskor, riktiga partydojsor
♥ Svarta stövlar med Högt skaft
♥ Stövletter, gärna med snörning
♥ Väskinsats till mina handväskor, en "nätpåse" som gör att man kan byta väska ofta utan att hälla ut allt, man bara lyfter i och ur väskinsatsen ( måste vara världens bästa uppfinning)
♥ Stor fluffig halsduk
♥ Snygg höstväska - Medelstor modell
♥ Snygga höst/vinter kjolar

Måndag igen!!


Dagens fläta =) Älskar flätor ♥

Dålig blogghelg, men jag har haft fullt ös faktiskt!
I går struntade vi i Vilas utförsäljning. Med tanke på hur värdelös Vero Modas va så orkade vi inte ens tänka tanken.. I stället åkte vi till skärholmen och kollade in nya shoppingcentret SKHLM, där det shoppades loss, fikades och lunchades... Hur nice som hellst. För min del blev det en ny höstkappa/jacka, helt underbar från ONLY, lite hanky-panky lookalikes (trosor) och en skön stickad mössa...


 Framsida


Baksida- denna färgen stämmer bättre än den andra bilden!

Sillen shoppade loss på party toppar och blusar och miss T köpte underkläder. Det var riktigt härligt väder ute så vi satt en stund på skärholmstorget i solen med en varsinn latte..

Efter vår sköna förmiddag började allvaret... Tvätta bilen, fixa och dona hemma hos mamma och pappa, laga middag och åkte ut till Arlanda och hämta mina små gosis päron. Det var riktigt skönt å se dem och ha dem hemma igen. blev kvar riktigt sent igår..

I kväll skulle jag egentligen på Galapremiär av filmen Fishy, men pga familjära omständighter valde jag att dra på mig mina converse och jeans i morse ( i ställtet för den nogrant planerade galastassen) och kommer i stället att åka hem till mamma å pappa efter jobbet för lite familjemys!


Skönaste skorna

Anyways, nu är det fyra dagar kvar tills jag, Sköna Helena och little Miss Molly drar ner till Barcelona, och jag längtar. Pratade med D igår och det var över 25 grader varmt och sol.... Han skulle precis sätta på sig shorts..åh vad underbart!
E dock lite grinig över att Primark finns i spanien men INTE i Barcelona... vad e det för trams!!!! =P

Under dagen ska jag sätta mig och knåpa ihop en shoppinglista på saker jag vill ha från Barcelona och Paris, så jag vet vad jag ska kolla efter!

Puss å kram, Ses på stan =)

Lördag!

I dag började dan med att Miss T kom över å käka frukost, sen åkte vi å hämta Silvike för att åka på utförsäljning av Vero Moda kläder... Jag brukar shoppa massvis på dessa, men i dag... Nada, niente, nothing.. inte ett smack.. Jag hitta inte ett jäkla skit... Så besviken.
Vi åkte i alla fall till Centrum för fika sen, då passade jag på att köpa hem lite nya nagelgrejor i alla fall... Det blev bla. nagelbandsremover, nagelolja, fil, remover, nytt nagelack (Mavala i färgen Mexico, jag älskar Mavala) och lite till... Resultatet av min minimanikyr blev riktigt bra och jag kan säga att det var välbehövligt....
Efter det var jag hos V i Gustavsberg... det blev riktigt mysigt. Nu har jag betalat räkningar, vilket inte är lika mysigt, men ett måste dock.....
Jag är riktigt trött nu, så god natt å sov gott!


 ♥Nagelvård från Kicks♥


♥Resultatet i miniatyr♥

Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad...
Först reglerna: Svara på alla frågor, Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta?
*** Sallad från pizzeria hörnet ( ca 3ggr i veckan)

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
*** Beror på humöret, fast oftast kickar dåliga samvetet in och jag hjälper till även om jag inte orkar

3. Var sitter du helst när du bloggar?
*** I tvättstugan =)

4. Köper du ofta Triss?
*** Tyvärr för ofta, tror alltid att det är min  lyckodag men icke sa nicke...

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Än så länge Grekland, Halkidiki halvön med D, men Budapest var ju åxå helt fantastiskt...

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Hmm, tror att det blir femman, men jag kollar mest på det jag vill på dvd..


Jag utmanar Helena, och eftersom inte så många andra har bloggar ( Malin och Mary är ju redan med) så får jag stanna där tyvärr =)


Full fart!

I dag har jag glömt båda mina mobiler hemma, inte så smart...... Hur som så är helgen fullspäckad. D kommer till mitt jobb i dag då jag har en forex brevid och vi ska säga hej då, efter det ska jag springa på stan å handla födelsedagspresenter till Dannyboy. Han fyller år samma dag som vi kommer hem från vår roadtrip. I eftermiddag har jag möte med en reklambyrå och efter det åker jag hem för en snabb change of clothes och sen bär det av hem till grannfrun på middag.
I morgon är det utförsäljning på Vero Moda med tjejorna och sedan bär det av till Gustavsberg på födelsedagsparty för Vladimir, vilket blir riktigt skoj...
Söndag är det dax för utförsäljning igen men på Vila i stället... efter det ska jag tvätta bilen, hem till mamma å pappa å städa, laga lite middag och sedan åka ut till arlanda för att hämta dem..... Full fart på helgen med andra ord....
Puss på er =)


Djävla kaninkokerska!!





Jag alltså!!  Det är ju vad folk måste ha tänkt när de såg mig på stan i dag. Seriöst vad tänkte jag på när jag gick hemifrån i morse. Ser ju ut som en korsning mellan ett påskägg och bohemkärring!!! Hur lila kan man bli??? Ok att jag när jag var 17 gick och tatuerade in en LILA gecco i svanken för att LILA var min "favoritfärg", men att vid 28-års ålder gå hemifrån klädd såhär ( ser ni att tom mina nagalar är lila), tar ju priset. Skärpning!! ( jag kan ju fortfarande skylla på att jag var full i morse hihi). Näe då hade man i alla fall lite bättre smak igår kväll och det är ju tur det!!



I kväll är det myskväll med DannyBoy, Pojkvask sticker ju till Españja i morgon så vi ses ju inte förrän nästa söndag i Barca.... tills dess har jag laddat med nya GG, Hills och 90210.... ha ha, Jag ? beroende av töntiga serier som jag är 10 år för gammal för att titta på ?  Nej Nej!! haha..

Party Party....

 

Ja vilken kväll. Tillställningen hölls på Nalen, började med mingel och goda BBQ-burgare. Därefter drog showen igång, men först spillde Mårten Andersson ett glas vin över mig, fast den bjöd jag på =)
På scen fanns:
 Orup & Lena Ph
 Darin
 Mårten Andersson
 Lazee
 Christian Waltz
 Bo Kaspers

Det var riktigt bra... många utländska artister bla AC/DC skickade personliga hälsningar om en underbar kväll via videohälsningar..

(Observera att innehållet i detta inlägg har stavrättats, HA)

När vi sen skulle hem väntade en fin goodiebag full med nya skivor, filmer och annat smått och gott.
En riktigt lyckad kväll skulle jag säga... mer av detta!


Jag och kollegan C


Mina favvisar...

ja ni vet mina cognacsfärgade stövlar, har ju blivit något av riktiga favoriter. Nu har jag insett att jag verkligen vill ha dem i svart åxå, jag menar om man har hittat sina favoriter så måste man ju ha dem i fler färger.

Ingen bloggardag....

Ingen feeling i dag liksom... är inte på mitt bästa topphumör, men snart är det dax att plocka fram det igen... I kväll är det party på Nalen (SONY/BMGs höst/Vinterfest) wohooo jag ska se Darin och Bo Kaspers... inte förstahandsvalet kanske, men men.... får se till å ha kul!

Aaaaaaaa!!!!

Hittade den här skönheten i kameran.....

Haha, här får man passa sig så man inte blir uppäten - Göteborg 2008

Dagens kap...


Mina snyggingar från Nümph och leggings från Gina♥

Vilken lunch...

Först en riktig hälsobomb på Kalori.... Tonfiskgryta med bulgur och en massa sallad!
Efter det blev det en sväng till Urban St. för att kika på min klänning, och tror ni inte den är på rea, eller rättare sagt REA!!!!!.. (sjukt billigt). Det blev den och en till lila underbar skapelse =).... Då var jag ju bara tvunget att ta vägen förbi Gina för att matcha med leggings till mina nya klänningar ( som förövrigt har underbara fäger på sina leggings och strumpbyxor). Det blev ett par marinblå, ett par lila och ett par tjocka ribbade naturvita.... Nu Helena, håller jag i plånboken iför Barca... eller i alla fall till helgens utförsäljningar =) hihi

   ♥ Mat ♥                                                        ♥ Kläder ♥

Shoppingnerverna...

har kickat in...

Jag vill ha denhära klänningen från Nümph... har kollat in den i flera veckor och den är helt underbar, med ett par marinblå strumpbyxor tror jag att den skulle göra succé, kanske till Galapremiären jag ska på nästa vecka... Åh den är ju på rea, fast jag borde inte men men.... HJÄLP! Men I♥den.

Paris, Paris!



♥ Tänk att jag snart är där.....♥

Min vecka!

veckan!
Här kommer en uppdatering på hur min smått hysteriska vecka ser ut ( inte för att nån kanske bryr sig men ändå =)

♥ Tre möten med diverse reklambolag/filmbolag - Ska ut å promota lite nya skivor tänkte jag =)
♥ Två luncher inbokade med gamla kollegor (lär bli fler under veckans gång)
♥ Min galna vän Vladimir fyller 31 och ska firas på något sätt
♥ Höstfest på SONY/BMG - superskoj och lär hålla på hela natten (fast det är en jobbdag iofs)
♥ Hitta tid till en myskväll med D som åker till Spanien på fredag ( förhoppningsvis torsdag, har jag lovat i alla fall)
♥ Världens bästa UTFÖRSÄLJNING på VILA som bara inte får missas (här ska det shoppas vintergarderob)
♥ Städa och laga mat hos mamma & pappa som kommer hem från Makedonien på söndag
♥ Hämta mamma & pappa på arlanda på söndag
♥ Träffa Silvike och kolla på foton från Sardinien bla.
♥ Försöka klämma in nåt träningspass häremellan.......

Det blir full rulle och nästa vecka ser ungefär lika dan ut, men sen bär det av mot södra Europa och det ska bli fasikens skönt =)



Söndag...




Jag har inte gjort en vettig sak i dag... helt ärligt. Kollat på top model hela dan, ätit en kebab i sängen, medans jag kolla på Indiana Jones och nu ska jag ta ett bad. Jag måste hitta lite produktivitet för att åtminstonne fixa mina naglar innan jobbveckan börjar..... Ush vilken seg dag!

Top model VS. Wii Olympics!

  VS 

Dagen har bestått av diverse TV aktiviteter. Först kollade jag på top model sesong 10, 4 avsnitt på raken. Sen kom J och sköna Helena över, käkade middag ihop, gosade med Molly en stund ( världens bästa bebis ) och sedan har vi spelat Wii. Som man blir svettig och trött. Är i stort behov av en duch och skönhetssömn, så Godnatt !!

Storstädning!!



Puh... !! Äntligen klar... Har städat och skurat  i fem timmar nu. Bra jobbat till mig själv med tanke på att jag partat två dagar i rad =) *Klappar migsjälv lite på axeln*.
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och njuta av den underbara höstsolen på balkongen.

Våra barn!!!!

skruttanskrutten

Vi får hoppas och be till Gud, att vi bara får tjejor...  Hahahahaa

Man mår som man förtjänar!

Italiensk kaka på maten

Oj oj, jag tror visst jag é lite bakis i dag, eller ganska mycket. Var på AW i går, började med mat på Va Piano, superbra Italiens restaurang där man checkar in, ser hur maten tillagas, käkar riktigt gott, dricker en massa vin och sen checkar ut. Vidare till "Hotellet" där nån dåre kom på att vi skulle shotta Jäger...... ( tror att dåren var jag). Ja ja, man är inte så smart alltid. Det bästa på hela kvällen var mitt nya taxikort som jag fått från jobbet.... aldrig mer nattbuss.

I dag slutar jag tre i alla fall, vilket e såå skönt fast det blir inte hem å sova inte... Vi har nyinflyttade grannar som bjuder på mingel i kväll och jag ska gå med granngubben Åke =). Eftersom D så klart ska ut å fiska och Åkes fru är bortrest så ska vi slå samman å dricka vin med grannskapet.... Hur mycket pensionär är det över det egentligen??? Aja, blir säkert trevligt. Vi får se hur länge jag håller i kväll!

Svart katt Vit katt!

Världens skojigaste film

Äntligen har jag fått tag på den, efter att ha försökt köpa denna i flera år har jag nu hittat den....... Nyutgåva för bara 79 pix  på Megastore... Vilket kap va! Jag ska skratta högt i helgen. Detta är förmodligen världens roligaste och sjukaste film =)

Inbjudningar, Inbjudningar...

Inbjudningar                                    

Nu börjar det hända roliga saker....  Inbjudningar till både det ena och det andra dimper ner på mitt skrivbord,
Galapremiärer, exclusiva spelningar... Man kommer ju å bli mingeldrottning hihi!!

Iskall morgon!

God morgon mina vänner. Notera att dagens datum är 18:e September och att resten av Europa fortfarande är soligt och varmt. Mamma & Pappa hade 35 grader i går ( Makedonien), Bästis-Silly kom hem från Sardinien i går, där var det åxå sommar fortfarande... och vi då?? 4, freakin 3 grader stod det på min termometer när jag gick upp.... Det är tamejfan sjukt..... Jag vill flytta utomlands!!
I alla fall så blev det ÄNTLIGEN mina nya stövlar i dag, och till det matchade jag min nya väska från Göteborg, mmm glittrig och fiiin =). Tur att jag ser någolunda klädd ut i dag för vi ska ju på AW me jobbet, Anglais om jag inte minns helt fel!
Puss å Kram, Ses på stan!!



Reseplan Fixad!

Reseplan

Haha, vad tycker ni om min snygga reseplan?

Jag har ju en ganska häftig resa framför mig. Den 4 Oktober flyger jag, Helena och lilla Molly ner till Barcelona för att möta upp våra grabbar D och Johan ( som bilar ner veckan innan för att fiska i Ebro-deltat ). I Barca har vi hyrt lägenhet och vi kommer att hänga ihop där Lördag-Tisdag. Sen flyger Johan, Helena och Molly hem och jag och D bilar vidare till Andorra, där vi planerar att stanna över natten. Onsdag morgon bär det av mot Paris, oui oui je taime lavi =), där vi stannar i två nätter innan vi åker vidare mot Amsterdam. Därefter (lördag någongång) bär det av mot Köpenhamn och sedan tillbaks till Stockholm. Mycket att hinna med på en vecka men såååå kul!
Tips på saker att göra i Paris tas gärna emot =) (SHOPPA, SHOPPA OCH LITE SHOPPA KANSKE??)

Jahapp då var den drömmen borta....

I dag förstördes allt... Chefen fick för sig att han hatar hundar och är hundrädd. Sket väl han i att jag hade bokat datum för hämtning av  valp... Aja Penny, vad är en bal på slottet.....Jävla skit piss balle bajsgubbe!!

CENSUR




Mary!! Den här är bara för dig min darling!





Dagens goda gärning!


Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du man gör i sin egen blogg . Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Gå därför in på www.uppdragbarn.se och skriv en snutt om detta du med!


Beslutsångest - Varje Morgon!!

God Morgon! Jag vill inte riktigt inse att sommaren är över verkar det som... Varje morgon står jag och tittar på mina stövlar och väljer ut vad jag ska ha på mig baserat på stövelval. Varje morgon byter jag om i sista sekund och tar på mig mina underbart sköna sneakers (Som förvisso är ganska snygga, men det blir ju rätt tråkigt i längden). På jobbet tror de inte att jag äger något annat än mina "smelly" adidas, och jag som gnäller över att jag alltid köper för många par skor. Får ju börja använda allt innan man blir anklagad för att vara mytoman, Fniss!

Morgonens val

Ne, i dag sträckte jag mig faktiskt så långt att det blir mina svarta "ridstövlar", dom kändes på något sätt inte riktigt vinter...

Snart min?

Sockerbitar

Snart kanske en av dessa sockerbitar blir min. Bichon Frisé heter rasen och dom är ju såååååå söta. Ska ringa kenneln och prata lite nu. Det är ju trots allt ett väldigt stort beslut att ta!
Nån som har lite input?

Livsfarlig sysselsättning...

Livsfarligt!

När man inte har bättre saker för sig så, dessutom tjatar kollegorna, nej för gud förbjude att de själva skulle köpa godis en vardag, men det går bra att äta andras =)

Love!

http://www.youtube.com/watch?v=iebI4Yi6EA8

The Hills...

Världens muppigaste och bästa show!

Ska jag i alla fall kolla på när jag kommer hem i kväll...


Då var man som alla andra då....

Skriver mitt första inlägg

Jag har suttit i timmar och läst diverse bloggar, allt från mina vänners till totalt okända människor som jag på någotvis lärt känna. Många har varit på mig om att jag åxå borde skaffa en blogg, men fått svaret, Nej, Nej och åter Nej! Men så sitter jag här ändå, skriver det första inlägget i min egna blogg. Vad säger man, ja så kan det gå. Anledningarna är nog många. Först och främst känner jag att jag har en hel del tankar och funderingar som jag inte vet vad jag ska göra av, å då kanske det passar bra att skriva av sig. Den andra anledningen är att jag tillbringar ganska mycket tid med att läsa mina vänners bloggar, vilket verkar vara det sättet vi träffas och kommunicerar på nuförtiden. Läser man inte bloggen har man ingen aning om vad som händer i era liv mina kära vänner, men då ska ni få läsa om mitt liv åxå, haha, så lätt kommer ni inte undan. En tredje anledning är att jag ofta känner behov av input från andra angående mitt liv, och varför inte låta helt främmande och oberoende människor ta del av ens innersta och döma en..... Hmm, undrar om jag pallar detta, ja vi får se hur det går. Jag är ju ganska stark eller nåt =)
Hur som hellst så måste jag nog jobba nu, musikbranchen är tuff så jag får passa mig så jag inte åker ut med huvet före =P
Kram på er där ute i Cyber....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0