Vill ha!

Kolla in dessa underbara godingar från Q-pot, Jag vill ha alla!! Hör ni det.... Jag fyller år den 10 December!!
*Hint, Hint*

                   
Q-Pot´s söta "Creamy Macaron Necklace Strawberry"      

Q-Pot´s härliga "Strawberry Whip Ring"

För er som undrar så finns dessa på Kyss Johanna


3 Doors Down

3 Doors Down, torsdag 6 november 2008, kl 19.30 

3 Doors Down, torsdag 6 november 2008, kl 19.30


Arenan / Fryhuset, Stockholm

3 Doors Down är sig själva en stund i Göteborg och Stockholm



Nu för tiden glömmer man ibland bort varför USA kallas "the land of the free, the home of the brave". Tur då att 3 Doors Down från Escatawpa, Mississippi, alltid finns där för att påminna oss. Trots femton miljoner sålda album representerar de fortfarande den lilla, kämpande människan som vi alla kan känna igen oss i. Sångaren Brad Arnolds innerliga texter om livets stora frågor har hjälpt många lyssnare att komma närmare den frihet och det mod som det stora landet i väst ska stå för.
Hahaha, nu börjar folk visa sitt rätta jag och anmäla inresse för att följa med.... Detta kan bli riktigt skojsigt !

Min vän Tinöör!

Vakna i morse och det första jag ser är ett mail från min darling Tina, som flyttat till Australien och hittat kärleken♥, jag blev så himla glad för det. Saknar henne massor. Det roligaste av allt är att jag och D satt och pratade om Tina i går kväll. Jag vill nämligen gå på 3 Doors Down konsert på Onsdag men vet ingen som vill gå med mig, det är nämligen inte många av mina vänner som delar min musiksmak. Jag sa till D att om Tina varit hemma hade jag minsann gått med henne, jag tror hon hade velat det.
Vad tror ni Tinisen skriver i sitt mail till mig, jo att jag missar massa bra konserter i Melbourne, och hon med eftersom vi inte kan gå ihop!! Detta skriver hon ca 4 timmar efter att jag gnällt till D och önskat att hon var här så vi kunde konserta ihop. Det mina vänner kallar jag telepati, eller nåt!
Hur som hellst, Tinisen, jag saknar dig massor, men är så otroligt glad för att du verkar ha hittat den rätte i livet, han verkar helt fabuloso =) Men glöm inte å komma tillbaks till oss ♥

♥Tinör & Ninör, Buckingham Palace, London, 2007♥

I dag är det Fredag i alla fall och som jag längtat, ska bli så skönt med helg. I dag jobbar jag halvdag, efter det ett pass på gymmet och vid två ska jag möta upp Sillen! Vi ska käka en bit mat på stan och dricka drinkar.... Lite väl tidigt vid två, men men =)
I morgon fyller J år och vi ska åka och fira både han och Sköna Helena. Efter det tänkte vi åka ut till Heron och kolla på Tropic Thunder, Ben Stillers nya film som ska vara sjukt kul!

Nu måste jag jobba lite! Har en uppsats på 250-500 ord (!?!) som ska vara inne till chefen måndag kl 09.00,  å nej jag skojar inte, det är mitt uppdrag!
Puss å kram, Ses på stan!

Välkomna till min nya egendesign!

Ni kanske inte tycker att det är så fancy, men tro mig jag har hållt på i flera timmar och fixat & trixat så för mig är detta en stor bedrift... Jag har väl aldrig kodat i html förut... En vacker dag när jag har såååååååååå mycket tid över till att göra ingenting så ska jag sätta mig ner och hitta färger och former som verkligen passar mig, men tills dess så får detta duga. Å tycker ni att det ser fördjävligt ut så får ni gärna hojta till och komma med förslag, men då får ni hjälpa till och koda åxå =)
Tack min käre broder för att du hade ett så stort tålamod med mig i kväll, och min super prins D för att du kommer och hämtar mig mitt i natten ( för dig)♥

Puss på er!

Luggfan!

Jag envisas alltid med att klippa lugg, och när jag väl har den envisas jag med att spara den.... Nu är den på tok för lång och hänger i ögnonem, men jag är så himla trött på hårspännen. Jag har ju gått med fläta i flera veckor, börjar åxå bli tjatigt... Att ha lugg, eller inte ha lugg, det är frågan!


Dagens middag!

Sallad med många smaker som mättar gott.
Matig höstsallad

Ingredienser

4 port
400 g färska rödbetor
1 dl gröna torkade linser eller 2 dl på burk
1 1/2 dl grovhackad bladpersilja
2 msk rapsolja
pressad saft av 1/2 citron
1 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar
1 paket bacon, 140 g
140 g Kvibille ädel

Gör så här :

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka. Skala och skär dem i klyftor. Koka de torkade linserna. Skölj linserna och låt dem rinna av. Blanda linser, persilja, olja, citronsaft, salt och peppar. Skär baconet i små bitar och knaperstek i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Fördela linserna på ett fat. Lägg på rödbetor, bacon och smula över osten.
 
Själv hade jag belugalinser, gulbetor och fetaost hemma så det fick det bli i stället och mums va gott!


Min egen Vippy Dress!

I dag kom den, efter flera månaders väntande. Jag älskar den, den satt helt perfekt. Tur att jag ska på värsta skivbranchfesten på fredag, så jag kan rasta min nya klänning


Rosa, men inga band!


Så sjukt jäkla bra, detta måste vara den bästa plattan som släppts på länge, har lite svårt att inte tjata om detta! ♥
Nu är det i alla fall off till Gymmet som gäller för min del, Miss T väntar och vi ska köra hårt i dag, först styrka sen löpning!
Frågade en PT om vad som var bäst kondition först, styrka sen eller tvärtom, och det absolut bästa var att styrketräna först, då bränner man liksom dubbelt under konditionen åxå. Efter det ska jag hem och koka belugalinser till middag, God help me =)

Bad vs Good!



Började detta inlägg med att skriva att jag har en pissdag på jobbet, allt som kan gå snett har gått snett.... MEN, så ringer en kund från reklamfilmsbranchen och säger att vi är de bästa han någonsin jobbat med och om han kunde skulle han bara jobba med oss, för vi e så snabba, trevliga och duktiga. Jag kan säga att han precis gjorde min dag hur bra som hellst!
 Tack Lars!!

Morning Sunshine!


God morgon peoples!
Sitter och slölyssnar på Pink's nya skiva. Den är riktigt skön faktiskt. Gillar henne, hon kör sitt eget race, cool brud!
Annars var det minus två grader när man gick till jobbet i morse. Har ju en mördarbacke hos mig, som jag måste gå ner för  när jag ska till bussen. Bad idea att ha högklackade svinhala stövlar på sig. Höll på att slå ihjäl mig 15 gånger och inte hjälpte det att jag var stel som en pinne på grund av den sjukaste träningsverken jag haft på lääääänge!
Anyways händer inte så mycket just nu, man jobbar, tränar, går hem, äter middag å så är det typ dax å sova- sen börjar det om igen!
I morgon ska jag hem till Bror och barnen i alla fall! Det blir supermysigt, fast det innebär även att jag måste avboka Bollywood dansen, jäkla skit. Aja som vanligt, vad är en bal på slottet!
Nee nu ska jag kontakta Queen's management!

Mera rosa Band!

Klicka HÄR♥ Och skänk en krona till Rosa Bandet


Bror har köpt en ny bike!

Aaa.. den e cool, precis som han! =)

Aaa.. den e cool, precis som han! =)
(Min bror har hackat sig in i min blogg och tar över med falska påståenden haha)

Confessions!

Jag måste erkänna en sak! Jag är hemligt kär i Bollnäs-Martin ni vet han som kör på morgonen på Bandit! Jag blir helt lycklig när jag lyssnar på honom! Han är störtskön ju! Hoppas inte D blir avis nu, men Bollnäs-Martin är lite för mig som New Kids on the Block Var för Sillen på sent 80-tal =). Han är i alla fall min idol just nu! WORD!!


Grattis Pudding!

Grattis på födelsedagen Sköna Helena


Dagens bästa låt!

Sjukt bra!


Bra mat...

Måste man ha efter träningen.... Jag tänkte testa detta. ( Appro på bra mat, fick Eko lådan i fredags, fatta ju inte vad hälften av grejorna va för nåt, bra där!)

Ingredienser:
4 port
4 kycklingfiléer, ca 500 g
2 vitlöksklyftor
1/2 tsk salt
2 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%
1/2 hönsbuljongtärning
1 tsk kinesisk soja
1 tsk sambal oelek
1 msk honung
rivet skal och pressad saft av 1/2 citron
1 burk kikärtor
1/2 dl hackad persilja
smör

Gör så här:
Skär kycklingen i bitar. Skala och grovhacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna, tillsätt salt och vitlök. Blanda grädde, buljongtärning, soja, sambal oelek, honung och citronsaft i en gryta. Lägg i kycklingen och vitlöken. Låt koka under lock ca 10 min. Skölj kikärtorna och låt rinna av. Rör ner citronskal, kikärtor och persilja. Låt koka 2 min till. Servera med couscous och svarta oliver.


Träning!


Eftersom jag inte verkar ha råd med shopping längre så ska verkligen träningen bli min nya drog! I dag blir det som sagt Body Combat som MissyT förhoppningsvis åxå får plats på ( vet ju inte ens om jag får det men men...), men på torsdag, då jäklar har jag bokat in mig på ett Bollywood pass. HAHA! Fasiken va kul... jag älskar ju å dansa så detta måste bara provas.

Undrar om man får låna lösarmar för att få till rätta looken? Haha!

Efter träningen i dag blir det nog bara rakt hem och rätt ner i soffan för min del, e så sjukt seg i dag så jag vill gömma mig under täcket!
Kram på er!

Helgen!

Var sjukt bra! Förutom att vi hade fest så fick jag träffa Mary och sköna Helena tillsammans med gulklimparna Mäddy & Molly. Sååå mysigt. Annars har hela lediga tiden gått åt att spela Mario Cart! Sjukt kul, jag och D är helt inne på det, sitter och racar som bara den! Tänk att man blir som ett litet barn så fort man får en joystick i handen =)


I dag blir det träning igen, Body Combat tänkte jag gå på, om jag får plats vill säga. SATS borde ju utöka sina pass lite, när man betalar så mycket som man gör så vill man ju få plats på passen, men det är ofta det är väntelista vilket är ganska tråkigt, inte så motiverande. Får jag inte plats blir det lite styrka och löpning i stället!

Annars har jag betalt mina räkningar och inser ganska snabbt att efter köp av busskort ( fan va dyrt) så blir det lite av makaroner med ketchup denna månaden!
Jag och D har börjat spara ordentligt inför framtiden ( på hans konto såklart, för jag kan ju inte hålla i pengar) så största delen av det som är kvar av lönen gick in dit!
Jajaja, vad behöver jag, INGENTING!!! Helt seriöst!
Tur att vi har rikskuponger på jobbet!

I dag ska jag i alla fall käka på Kalori igen, bra mat! Så mycket skit jag har stoppat i mig sen rökstoppet så borde jag leva på råkost ett år framöver... Det ska vi nog ordna!
Ne nu kurrar det i magen!
See ya!

Tack!

Ett stort tack till alla "Homies" för en grym gväll igår!! Ni e mina "Bitches n' Ho's" ♥
Förvänta er inga snilleinlägg under dagen!
Peace out!

En hälsning...

Från mina partydrottningar =)♥

Sillen, Jag, MissT ♥

I kväll är det fest!

Ska bara slappna av och ha superkul tänkte jag. Jag har nämligen en tendens att stressa upp mig något sjukt och springa omkring som en virrig höna. I stället för att ha kul så brukar jag stressa över alla andra, har dom fått dricka, har dom fått glas, är musiken för hög, undra om någon är hungrig osv. I kväll ska jag släppa allt. Lite korv me bröd ska dom få vid midnatt. Snacksen ska stå framme så jag slipper fylla på, och dricka får dom ta själva ( förutom mina tjejor såklart som jag ska göra världens godaste Mojitos till ). Hur svårt kan det va å knäcka en öl liksom!!
Nu har vi varit och handlat allt i alla fall ( sen när kostar en kruka Mynta 30 spänn!!!!), men jag glömde Limen.... ska ändå ner till Centrum å fika med Mäddys och Mollys mammor ♥, så då kan jag köpa Lime, och strumpbyxor till min fiina klänning!

Kanske inte gör sig så bra på bild men den är superfin på =)

Wish me luck i kväll då!


På stan med mamma!

Min kära mamma♥ kom förbi mig på jobbet i dag. Vi tog en sväng på stan, gick på Lindex och slog ett slag för den rosa kampanjen, sen käkade vi underbar räksallad på Coffe by George i SOUK gallerian. Hur mysigt som hellst att kramas med mamsingen en grå och tråkig dag som denna!


T-shirten som jag köpte på Lindex där 20% av intäkterna går till Rosa Bandet insamlingen!

Helgens bästa drink!

Denna ska det festas till ordentligt på i helgen:
 

Mojito



3 dl vatten (jag kör alltid bubbelvatten)
1 påse Santa Maria Tex Mex Red Fusion Mojito Drink Mix
1,5-2 dl ljus rom (Jag brukar ta Bacardi Limon)
färsk mynta eller lime till garnering

TILLAGNING

Blanda påsens innehåll med 3 dl vatten i en shaker eller tillbringare. Tillsätt rom och häll upp i isfyllda highballglas. Garnera gärna med mynta eller lime.

Alkoholfritt: Rör ut påsens innehåll med 1 dl vatten i en karaff och fyll försiktigt upp med 4 dl kolsyrat vatten.


Sillen och Miss T ska får se upp, för mina Mojitos är farliga, moahahahaa ♥

Dagens Bästa!

Lyssna  på Låten♥!


Urban St.


Min absoluta favoritbutik just nu ligger några meter i från mitt jobb, farligt nog! Urban st. heter den och man tror bara att det är skatar och streetkläder när man går förbi, men kikar man in så öppnas en helt ny värld. Jag har fyndat massor här, bland annat mina underbara klänningar från Nümph ( märket som jag älskar), till rikgtigt bra priser. I dag gick jag och en kollega in på lunchen och jag tokfastnade för en kjol och en stickad tröja från ovan nämnda märke... Värt ett besök om ni har vägarna förbi!

SUG!!

Sluta röka i all ära, men fasiken vad man vill ha snask! Önskar att jag köpt med mig ett helt lager från Ladurée så jag kunde sitta och smälla i mig det godaste någonsin ♥
Om ni åker till Paris nån gång så MÅSTE ni bara äta dessa babes, hur mycket de än kostar ( för de var ju inte billiga direkt)

Konstiga människor!?!


Jag har funderat på en jättekonstig sak!! Jag kan inte släppa det!
Jag har nyligen börjat umgås lite med en av mina grannar. Vi är i samma ålder och hon är väldigt social och trevlig och oftast är det hon som tar initiativet till att hitta på något. Vi brukar gå kvällspromenader, jag har varit där och käkat middag och i fredags när jag var mitt uppe i att rensa mina garderober tittade hon förbi med en flaska rött och vi satt och babbla i flera timmar. Hon fick tom med sig några plagg som jag rensat ut men hon ville ha. Jag tycker att vi har blivit kompisar, inte bara grannar vid detta laget. Nu till det konstiga. Varje morgon denna vecka så har jag sett henne och hennes man äta frukost, och fixa sig för jobbet, samtidigt som mig, vilket betyder att dom ser mig åxå. Hur som hellst så började det med att jag gick till bussen. Väl på busshållsplatsen så ser jag min granne komma, och jag drar på ett leende, jag ser att hon ser mig åxå fast det står lite folk där. Vad gör hon då?? Jo hon ställer sig 10 m bort och gömmer sig bakom en annan människa som väntar snällt på bussen. Först tror jag att hon skämtar men hon står verkligen och kurar bakom den totalt okända personen och vänder ryggen till. Men hallå, jag är ju inte dum heller! Hur som hellst så kommer bussen och  jag går på, hon går på sist av alla och sätter sig längst fram!
I går händer samma sak igen. Jag går ut från min dörr och ser att hon står och låser sin ytterdörr. Under tiden som jag fiskar upp mina nycklar och låser min dörr hör jag hur hon med all hast gör något, vet inte om hon springer och gömmer sig ute någonstans eller om hon  låste upp och gömde sig inne igen. Helt sjukt. Hon måste ju vara galen om hon tror att jag inte sett henne. Tro mig, jag är inget fan av att prata med folk på morgonen, och har inget behov av att samåka med folk jag känner, men kom igen... man kan väl civilicerat hälsa på varandra eller nåt, man springer väl inte och gömmer sig som om det var döden man sprang ifrån!
Vad tycker ni, är det inte superkonstigt.
Jag är helt förbluffad!

Snart!

Det var länge sen jag och D hade party hemma! Förut hade vi det jämt, men på lördag då smäller det =)
Då ska det drickas mojitos och festas in på småtimmarna, och jag ser fram emot det så mycket, samt att få ha på mig min nya klänning som jag inhandlade för någon vecka sedan.... Tjohoo!


Glömde ju...

... skryta om hur duktigt jag var i går när jag pallade mig ner till gymet, sprang i 25 minuter på löpbandet, körde rodd i 2000meter (kändes som tre år men höll på i ca 12 minuter) och tränade lite triceps efter det.... vavava =) ♥


THE END!!


Jahapp, där tog det roliga slut. Vi gav upp i budgivningen, den drog iväg, inte så mycket men tillräckligt för att båda D och jag skulle få kalla fötter. Nu kanns det både som en lättnad och besvikelse. Men jag kan säga att lite för många saker kändes för osäkra för att köpa just nu... jag menar det finns ju inte ens nån garanti för att vår lägenhet blir såld! Jaja det kommer flera!
Det första jag tänkte var att Ja! nu behöver jag inte ha köpstopp längre, men sen kom jag på migsjälv. Det måste bli ändring hur som.... Om jag ska vara ärlig så gick jag förbi en skoaffär i går och konstigt nog kom jag hem med ännu ett par nya stövlar, jag vet inte hur det gick till..... Ser ni problemet??? Fan man är ju inte riktigt frisk. Och inte nog med det så kom jackorna jag beställt från Nelly igår, ville behålla båda men det blev bara en, tog mig sjävl i örat tillslut. Den svarta blev det!
Nee nu ska jag bli en liten ängel och spara inför framtiden ( så gott det går)

Ge gärnet!



I dag ska jag i alla fall ta mig ner till gymet, i går blev det inte av med tanke på alla möten och visningar!
Jag ska springa och styrketräna tänkte jag. Egentligen skulle jag på Corepuls-pass med miss T men hon avboka , så jag tar mig i kragen och kör själv!
Min stackars Danny ligger hemma och är toksjuk. Jag vaknade kl tre i natt av att han låg och hackade tänder och hade sån tokfrossa så att jag blev rädd på riktigt. Borde kanske åka hem å hålla stackarn sällsis men jag vill verkligen springa av mig först, för tänk om han smittar mig så jag inte kan träna sen. Det vore ju katastrof just nu när jag kommit igång igen. Bäst att hålla sig borta. Får köpa en tidning eller nåt till han på vägen hem, eller kanske lite hämtmat!

Budgivning!

Budgivningen är redan i full gång, och vi har inte ens lagt något än! D sa att det kändes kört! Det är livsfarligt att gå på visning, även fast man inte tänkt köpa något just då kommer man därifrån och har möblerat hela stället i huvudet och man bor redan där med tre barn och hund!
Vi får se hur det går.......


Köpstopp!!


Nu mina vänner ska jag strax iväg på ett personligt rådgivningsmöte med min Pensionshanteringstjosan, som vi har via jobbet. Jag kan ingenting om detta så personlig rådgivning är mycket uppskattat.
Så snart mina jackor anlänt och jag provat ut den jag vill ha så är det köpstopp för min del, satt å kika över min ekonomi, som borde vara sjukt bra, men inser snabbt att jag är helt hysterisk. Jag köper allt jag vill ha och lite till så det blir inte många slantar över. Nu ska jag bara köpa sånt som jag absolut måste ha och jag skojar inte. För jag har verkligen allt, och lite till!! Jag blir spyfärdig på migsjälv när jag bara kastar och rensar och köper nytt nytt nytt hela tiden. Nu får det vara nog. Om man ska bo i radhus och ha pengar över ( vilket jag ska ha) så får man sluta upp med att köpa allt man ser bara för att! Eller vad tycker ni?

Radhus eller inte Radhus...

DET är frågan?!?
 


Vinterjackor!

Varje år har jag jätteproblem med att hitta en bra vinterjacka, hellst vill man ju ha någon som håller i några sesonger. Jag är oftast för sent ute så att allt är slut, å förra året blev det inte ens en ny vinterjacka, utan jag hade min röda tjocka fluffiga Everest som jag gillar, men gissa om man blir trött på rött! I år har jag beställt två stycken från Nelly.com och jag hoppas att en ska passa när jag väl får dom....Håll tummarna!♥


Godingar!

Dessa godingar från H&M ska jag hämta på posten i dag! Kanske lite sent ute för denna typen av skor, men jag tycker dom e så fina och har velat ha dom läänge =) ♥
 

Sköna söndag del 2..

(Först och främst Min bästa Mary förlåt så mycket för att jag inte slog en pling i dag, glömde helt av att jag skuller ringa när jag vakna, I♥U)



I dag har jag krattat och krattat, så jag fick ont i hela kroppen. Trots det fick Danny-boy iväg mig till gymmet i eftermiddags, där han körde styrka och jag sprang hela 25minuter på löpbandt ( det går frammåt). Efteråt körde jag lite biceps och nu är jag helt slut i kroppen. Sådär härligt skakig.
I veckan blir det Muskel-pass på måndag, Core-puls på tisdag, ( skulle vilja proba bollywood dans på onsdag, ett nytt pass som SATS testar, fasiken va kul ) och Boxning på torsdag. Nu börjar ju min andra vecka som rökfri, som by the way går hur bra som hellst, så då gäller det ju å träna gärnet så man inte lägger på sig ännu mera fläbb ( räcker gott och väl med det man har).

Hur som har vi precis ätit middag och det var det godaste jag gjort på länge... Grekisk ungsgrillad kycklingfilé med rosmarin rotfrukter och oliver och fetaostcréme med grillad paprika ( mammas hemmagjorda ajvar)
Yum Yum säger jag bara och D åt som en häst, trots att det var rotfrukter ( inte riktigt hans favvo).

Visningarna som vi var på i dag gick bra och D blev kär i ett av radhusen och sitter och tjatar hål i huvudet på mig nu om att vi ska köpa, jag har sagt att jag inte vill prata om det förrän vi har varit på andra visningen som är i morgon... Kan inte riktigt förlika mig med idén om radhus. Sillen och C skulle följa med oss på visningarna, men Sillen hade visst dragit till Haninge med sin mor i stället. Undra om hon tänker höra av sig ?

Nee nu ska vi gå och mysa i soffan och njuta av det som är kvar av kvällen.

Sköna söndag...

Eller kanske inte så sköná med tanke på att vi har höststädning i föreningen och det ser ut som spöregn ute!!
Jag hann aldrig rensa klart allt som jag ville i helgen, Det får väl vänta till nästa helg helt enkelt.
I går var D´s mysiga morföräldrar på besök från Kristinehamn så vi samlades allihop hos D´s mamma, och käkade lunch och mös. Därefter träffade vi Sillen och C (efter att vi först sovit middag i några timmar =) och åkte till Heron, käka mexicanskt och kolla på bio:



Asså den var sjukt kul... som vi skratta.
Igår morse såg jag även Sex and the City filmen för typ sjätte gången.... Har haft en riktig filmhelg =)

I dag ska vi gå på två visningar, radhus denna gången, vi är ju på jakt efter vårt drömhus men börjar kanske inse att det är radhus vi ska börja med, hur himla tråkigt det än låter. Jag gillar det ena supermycket och det är superfrächt.
Jaja vad är en bal på slottet
 

Anyways, nu måste jag äta lite frukost innan det är dax att gå ut och kratta (eller nåt!)

Halvvägs!

Puh... nu har jag kommit halvvägs med min rensning av garderoben och jag ska säga att det var fasiken inte lätt att färgkoordinera inte, supersvårt.... speciellt med övergångarna mellan färgerna, och dom kläderna som har flera olika färger i sig... men här kommer i alla fall resultatet. ♥


Tror inte jag behöver köpa mer svarta kläder i alla fall. Har aldig sett migsjälv som någon som går klädd i mycket svart, snarare jeans och något färgglatt, men tydligen hade jag fel...

Anyways, det blev ett längre uppehåll i garderobsrensningen då grannen Fraü J komm över med en flaska rött. Hon var nog rätt förvånad över att en människa kan ha så mycket skit hemma =).

( om ni kollar noga på bilden så ser ni hur mycket jag har kvar att röja undan i spegeln)

Äntligen en egen...

Tröja från Avanna, å så fiin den é!!♥

Anledningen till mitt stooora rensningsbehov ...

är detta....

Min garderobsvägg!


Min hall just nu, skor, sjalar, väskor.......

Ganska hysteriskt när man springer runt på morgonen och ska hitta något, fast jag har ganska bra kolli alla fall!
Förstår ni nu varför jag så himla mycket behöver en Walk in Closet ♥

God morgon och äntligen fredag!

I morse var jag så trött att när jag gått upp, tvättat ansiktet och gjort en fläta i håret, jag då somnade jag på sängen när jag skulle klä på mig!


Helgen ser ut som följande... i dag mina vänner ska hela min energi gå åt att rensa min garderob OCH!!! färg koordinera den.... det ni. Min största dröm i livet är ju att ha en "Walk in Closet" och min käre prins har lovat mig en den dagen vi köper hus, men tills dess får jag nöja mig med min garderobsvägg, den är faktiskt inte fy skam den heller, men jag lyckas alltid fylla den till max så nu måste det rensas!


♥Vad tror ni om denna godingen, vem skulle inte vilja ha?♥


Måste bara visa en sak. Hela mitt liv har jag hört att det ska finnas en gammal gammal svensk visa om Nikolina, och äntligten hittatde jag texten, men jag har aldirg hört den... någon annan som har? Eller som vet var man kan lyssna på den, det vore superskoj!
Hörs sen!♥



Nikolina (Att vara kär, dä ä en ryslig pina)


Att vara kär, dä ä en ryslig pina,
den som försökt dä säger inte nej.
Jag var så rysligt kär i Nikolina
å Nikolina lika kär i mej.

Om hennes hand ja' bad hos hennes pappa,
men fick ett svar som ja' ej väntat på
Ja' aldrig kommit ut för någon trappa,
så rysligt hastigt som ja' gjorde då.

Då gick ja' hem å skrev te Nikolina
om hon vill' vara så rysligt snäll
å möta mej när månen börjar skina
i ekebacken nästa lördagskväll.

Där mötte mej en mörk figur i kappa --
å månen sken på himlen som en båk.
Den mötande var Nikolinas pappa,
beväpnad med en rätt försvarlig påk.

Jag blev så rädd, ja darrade i knäna,
å tog te bena både rädd och skygg,
men som ja' smög där fram emellan träna,
lät gubben påken dansa på min rygg.

Då gick ja' hem å skrev te Nikolina:
"Nu ä dä mä mett hela liv ajö.
Om du ej bota kan min kärlekspina,
går ja' å dränker mej i närmsta sjö."

Men Nikolina botade min sjuka --
hon sade: "Käre Olle, tänk dej för.
Den som sitt liv förkortar ä en kruka,
du kan väl lugna dej tess gubben dör."

Å nu så vänter ja å Nikolina
att gubben han ska kola vippen av,
å till ett minne efter honom sättes
den gamla påken uppå gubbens grav.

Telescopic lashes!!



Provade en ny mascara igår, som mina kollegor rekomenderade starkt. Den var på klubberbjudande på Kicks, riktigt bra pris, så jag slog till... Och resultatet är att detta är den bästa mascaran jag någonsin provat.. Speciellt om man vill ha en grym kvälls look, inga klumpar, grymt långa och tjocka fransar... Här kommer en freaky bild på hur det blev.

Regn regn regn....

Det bara öser ner över Stockholm, å mitt paraply gick sönder i morse.... Suck.

Skönhetsutmaning!


♥ Mina vänner! Här kommer en skönhetsutmaning till er. Sköna Helena, Mary J och Malin förväntar jag mig ska göra denna.Sillen skaffa blogg!!! ♥

Rengöring: Dior Cleansing Milk och MD formulations cleanser

Ansiktsvatten: Dior soothing toner

Skrubb: MD formulations Face & Body scrub
Mask: Make up Store Moisture Mask
Ögonmakeup remover: Har provat det mesta, är egentligen inte nöjd med någon, men just nu använder jag Nivea

Dagkräm: Biotherm, Helena Rubenstein, eller helt enkelt en blå Niveaburk

Nattkräm: Samma som ovan
Ögonkräm: Använder nästan aldrig men äger en Garnier Nutritions


Primer ansikte: ID bare minerals - Bare vitamins skin Rev- Er upper, helt underbar
Primer ögon: Använder inte
Foundation traditionell: Biotherm Sense comfort Aquaradiance
Foundation mineral: ID såklart
Färgad dagkräm: Nej gillar inte men äger en från apoteket som jag försökte mig på i somras
Concealer: Mabyline - Dream mousse concealer
Löst puder: Icke sa nicke, don't like
Fast puder: Inte denna heller


Rouge fast:
ID bare minerals
Rouge kräm: Max factor - creme blush
Highlighter/all-over puder: Make up Store - Creme highliter
Bronzer: Loréal - Mineral Bronzer


Mascara:
Min nya Diorshow Ionic, love it, annars Helena Rubenstein feline blacks
Mascara vattenfast: Max factors på sommaren bara, när jag ska bada å så
Eyeliner/kajal penna: Make up stores champagnefärgade på insidan av underfransarna så man ser pigg ut
Eyeliner flytande/gel/kräm: Äger en från Nivea som bara åker fram vid speciella tillfällen eller när jag orkar
Ögonbrynsprodukt: Har köpt ett kit från Face Stockholm men det händer inte så ofta att det åker på kan jag säga
Ögonskugga fast: Ögonskugga är inte riktigt min grej, fast jag vet nog bara inte hur man gör
Ögonskugga lös: Samma som ovan
Läppenna: Lite för mycket 80-tal för mig
Läppstift: Har ett ljusrosa Lancome som jag gillar, men jag är inte mycket för läppstift...
Läppbalsam: Försvarets hudsalva
Läppglans:. Dior Kiss när jag vill vara extra fin och "Sparkling" annars älskar jag Clarins Instant light Lip perfector
"Plumper":  Försökte en gång när Mary J var med och det gick som det gick, svullnade upp som en fiskmun, ont gjorde det


Handkräm:
Clarins, eller Sephoras just nu
Nagellack: O.P.I eller Mavala.... älskar båda
Baslack: Scratch Nails som jag använt i hundra år, tar ju aldig slut
Topplack: Mavalas Quick Dry
Vårdande nagelprodukt: O.P.I nagelolja i handväskan, så bra med en tub som man bara penslar på.
"Allround" produkt: Estée Lauders Body Preformance - Smoothing Manicure/Pedicure treatement, grymt bra
Body Lotion: Biotherm - Intensive body treatement with Apricot Oil

Doft dag: Marc Jacobs "Daisy"
Doft kväll: DolceGabbana "The One"


Ekolådan


Nu mina vänner ska jag bli både nyttig och ekologisk. Jag har precis skaffat mig en prenumeration av EKOLÅDAN. Hur bra som hellst, och det var mycket billigare än vad jag föreställt! En stor grönsakslåda varrannan vecka levereras till dörren varje eller varrannan vecka, jag har valt varranann men lagt till lite extraprodukter som morötter, potatis och havregryn. 240kr.... Det är väl inte illa pinkat va! Så skönt att slippa släpa fram och tillbax från mataffären och dessutom veta att du alltid har färska och ekologiska grönsaker och frukter.... Hur bra som hellst, och dessutom kan man när man vill gå in och ändra och lägga till eller ta bort i från sin leverans... Detta ska jag lobba för i grannskapet, för ju fler låder man beställer desto billigare blir det. Finns det några sugna grannar?

Typiskt...



Blev så irriterad igår på SATS... hade bokat pass flera dagar i förväg, och verkligen dubbelkollat flera gånger. När jag äntligen pallar mig ner, eller rättare sagt tvingar mig ner till gymmet så finns inte min bokning, och det är tio pers i kö för passet som börjar tjugo minuter senare, så dom ber mig snällt ställa mig i kö... å stor risk att man kom med, NOT!
Så himla förbannad så jag var på väg att dra utan att träna, men sen så tog jag mig i kragen och ställde mig på löpbandet. Joggade i terräng 20 minuter i sträck ( vilket aldrig hänt förut) och körde sen tio minuter på crosstrainern... sen var jag nöjd, svettig och pionröd i ansiktet... Nu ska jag börja styrketräna, orkar inte slåss om att få komma med på pass!


Strålande dag!

Hörrni, vilket underbart väder vi haft i dag! Jag hade sovmorgon och sedan möte med ett produktionsbolag på Söder så det blev en skön promenad från T-banan i höstsolen. Mötet gick superbra, det bästa på länge så det kändes riktigt nice.
I dag har jag även lunchat med min Ex. kollega Cissi som är världens skönaste tjej. Det var kul å ses igen.

Nu till allvaret.  I kväll tar jag upp träningen igen... det gick så bra för ett antal veckor sedan, då körde jag 3-4 ggr i veckan och det kändes super, men sen kom jag in i en svacka och därefter var jag ju ute och reste så det blev liksom aldrig av... Nu ska jag komma igång igen med hjälp av Miss T.
I kväll blir det ett Core Puls pass som tydligen ska vara riktigt bra... Vanligtvis kör jag ju Box eller Body Combat... Hoppas man får sig en riktig genomkörare. Jag kan säga att det behövs, speciellt nu när man inte röker och äter smågodis hela tiden i stället ( ush för mig, men jag har tillåtit mig att äta smågodis första veckan som rökfri, men sen blir det morotsstavar i stället).


Appropå sluta röka. Gjorde en riktig tabbe igår. Plåstrena som jag använder är ju 24 timmars plåster, men problemet är ( detta vet jag från tidigare erfarenhet) att man ( eller jag) Inte kan sova med dessa. Man drömmer helt sjuka drömmar/ mardrömmar, ni vet sådana som man kommer ihåg och som ger en gåshud hela dagen. När man tänker efter så varför ska man sova med dom, det är ju inte så att man sitter och röker på natten heller!!!

I kväll är min Babe hos tatueraren och gör färdigt sin enorma tattoo, ska se om man kan smyga till sig en bild sen så ni får se...

Nu ska vi fika tårta för Lasse som fyllt år ( på jobbet).


Oh oh...

..glömde ju att jag råkade gå förbi H&M på luchen och blev kär i denna underbart söta topp♥

Mummsmiddag på tio minuter!

Detta blev det till middag, fast jag spetsade till det lite.... I stället för dill kör jag hackad spenat, jag har i lite mer cremé fraiche och sen toppar jag med lite hackade valnötter... pastan är fullkornstagliatelle...mumms!!
För er som har brist på inspiration till vardagsmat så är detta hur snabbt och gott som hellst....
Fler recept finns Här! bla. det bästa pankaksreceptet någonsinn =)

Nu ska godbiten iväg å mäska!!!! så jag tänkte bänka mig framför veckans The Hills som ni kan kolla på här!

Gravlaxpasta
Gravad lax med pasta

Ett recept på pasta med god laxsås

Klocka Tid: 10 min

Muffins 3 port

Du behöver:

  • 150 g gravad  lax
  • 200 g pasta
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 ½ msk senap
  • ½ msk 
  • 1 tsk pressad citron eller vinäger
  • ½ dl hackad dill
  • 1 krm vitpeppar

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skär under tiden laxen i små bitar. Blanda crème fraiche, senap, honung, citronsaft, dill och peppar i en kastrull. Låt koka upp. Rör ner laxen. Lägg upp pasta på tallrikar och häll laxsåsen över.


Tips som verkligen funkar!


Nikotin plåster!! Hur bra som hellst... Detta är den bästa sorten tycker jag, man klistrar på på valfri kroppsdel, tex arm, höft axel osv, det sitter i 24 h och är genomskinligt så man ser det knappt! kan klia lite i början men det funkar verkligen... Plåster är det enda som verkligen tagit udden av begäret för mig... Så Helena darling, testa, det är grymt =) Och Mary J... det är klart du åxå ska... då kan vi lägga pengarna på roligare saker. Puss på er!


Nu fimpar jag!!



Nu mina vänner har hon rökt sin sista cigg!! När vi kom iland i Sverige efter vår resa kände jag att det var nog!!
Hur mycket styr cigaretterna ens liv när man skriker åt sin älskling att stanna bilen varrannan timme för att man måste ta en cigg... Inte för att äta, inte för att dricka och inte för att gå på toa, utan för att dra i sig lite kemikalier.
Nu har jag inte rökt sen i lördags kväll och det känns hur bra som hellst. Numera kör jag plåster och smågodis ( ett tag i alla fall). Måste erkänna att jag blev otroligt peppad av min bästis Sillen som hållt sig i 13 dagar nu, då vill ju jag åxå =)
Dessutom så skulle sköna Helena fimpa när hon kom hem hon med, då kan ju inte jag vara den som är den.
Näe, nu får det vara slut en gång för alla, å gott luktar man åxå!


Rosa månad...



Glöm inte att köpa rosa bandet!!

Ja må han leva...

Mitt lilla lammkött fyller 28 i dag så nu ska jag väcka honom med lite frukost och bulle på sängen!


Shoppingen...

... måste jag ju visa nu när jag ändå packar upp.... härlig var den!

Det blev en held del...



I'm in heaven =)

Home sweet home....



Hej Mina vänner!
Nu är jag hemma!
Har haft en underbar resa som heter duga. Barcelona var fantastiskt, varm och soligt, Andorra var en riktigt cool upplevelse och Paris... Ja vad säger man, jag är kär...Vive la France!
Åkte från Paris i går morse och hann beta av en hel del länder. Frankrike, Belgien, Holland ( som vi hamna i av misstag), Tyskland, Danmark och Sverige... Vi sov i Helsingborg och i morse var det raka vägen hem.... Gud vad Sverige är tråkigt att köra i, jämfört med resten...
Nu är jag supertrött och ska vila upp mig. I morgon kommer släkten och firar Danny Boy som fyller år.
Puss å Kram!

uppesittarkväll...

med Helena och Molly, då ser det ut såhär...


Nu är det inte långt kvar till Barcelona =)

snart...



Mina vänner är det dax.... Här packas det för fullt. Sen är det en duch som gäller innan Helena kommer och hämtar mig. Har mått som en apa hela dan, gör allt jag kan för att inte bli sjuk, däribland hinkar i mig Echinagard!
Hemma hos H & M ska det målas naglar, torktumlas och fixas med det sista innan det i natt bär av mot Barcelona (22C sol) Hihi...
Får se hur mycket bloggande det blir gjort, annars blir det ett helt reportage vid hemkomst !
See Ya! Ciao!

Bra start...



Måste bara säga att jag haft en riktigt bra start på dagen! Åkte in riktigt tidigt till jobbet för att jobba undan innan semestern. Kom vid tjugo över sju mot alla odds. Tror ni inte jag glömt min avlarmningskod på mitt skrivbord, inne på kontoret som är tvärlåst, och larmat. Jag har suttit i trappuppgången i en timme och tio minuter... pratat lite med städaren och så.. Första kollegan kom halv nio, så det blev inte mycket gjort för mig denna morgonen... Hann tänka lite!

Lite tårta kanske...


I dag ska vi fira mamma och pappa på deras födelsedagar. Jag ska till Huddinge med brorsan ( hem till brorsan) efter jobbet, Jennie ska laga mat och mamma å pappa ska köpa med sig tårta...
Mamma får denna fina påse full med paket, en blus, en klänning med matchande strumpbyxor och ett fint fotoalbum med foton från Gran Canaria ( vi var där i Januari, och hon har fortfarande inte sett bilderna). Pappa får en såndär skön massagestol som jag definitivt tänker testa så fort det bara går.
På lunchen hann jag klämma in lite penga växling på exchange och en sväng in på Mixage, men jag fick hejda mig.... dumt å köpa något nu ju.
För övrigt så är det ingen som har anmält intresse över att vara min personal packer, så jag får väl ta och fixa det själv!!
I kväll måste ja ringa sköna Helena och planera lite, börjar få resfeber =)

Packning..


Känns som jag skulle behöva såhär många väskor för de olika årstiderna som kommer att prägla min resa.

Trött...

det e jag det. Känns som jag inte gjör nåt annat än plockar, tvättar och fixar hemma... Full fart hela tiden. I dag fyller pappa år, Grattis på dig, men vi ska fira i morgon hemma hos brorsan & Jennie. Samtidigt ska vi fira mamma som fyllde år i september, fast hon va i makedonien då. I dag har jag varit på kurs hela dan, sen shoppat födelsedagspresenter och sprungit omkring i regnet... Därefter röjt hemma som en dåre.
För övrigt har jag smått ångest för vad jag ska packa inför resan. Skulle behöva en "personal packer"... Det är sommarvarmt i Spanien men ungefär som här i Paris, dvs dubbel packning... Ush vilka i-lands problem... Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av Project Runway innan jag somnar.
Natti Natti!

RSS 2.0