Going bananas.....


Spring 2010 by Nikolina79 featuring Kenneth Jay Lane jewelry

Spring 2010
Allt detta ovanför ingår i min vår-shopping de senaste veckorna.... Men åh så mycket snyggt jag har.... fast samtidigt ångest... ska ju vilken dag som hellst punga ut ett antal tusenlappar (ca 100) på en bil.... men jag kommer vara snygg när jag cruzar... hehe ( hur gammal va du sa du?)


The frill!

I dag bokade jag spontanbesök hos frillan..... vi får se vad det blir, kanske detta:


Grus-bajs & Bio

Jag hatar allt grus på gatorna. Behöver snart munskydd för inte kvävas av allt damm på Stockholms gator och inte nog med det så har jag nog förstört alla mina stövlar till max!! HELVETTES "%#¤/(#(/)#%P Kan dom inte ta och sopa gatorna snart?

Anyhooo, har lyckats övertala sambon om att gå på bio i kväll, varför inte en torsdagkväll liksom... och innan bion blir det middag på favvostället Bistro Voltaire...mnjami..... en chevré sallad tror jag närmare bestämt....


Mango-Mongo


Men är den inte för söt, denna klänningen från Mango. Faktum är att jag provat den två gånger i butik och klickar in på den en gång om dagen på webben... är det inte dax för mig att köpa den. Skulle den inte sitta fint på midsommar med blommor i håret? Åh, jag har redan överskridit budget för denna månaden men mycket. Men en sista grej, eller, ja, nej, åh, ok! Den är MIIIIIIIIN!!!


Måndagen den 5:e april - snöstorm

Det var vad man vakna upp till i morse... suck! Det är bara att bita i hop, men all min energi som jag hade dagen innan bara försvann...poff!
I stället åkte jag och svärmor till Handelsträdgården på Tyresö Slott och handlade gödsel till gräsmattan, kalk och lite annat fint, som en träkruka med timjan till köket. Därefter så strödde jag ut 12,5kg kalk på gräsmattan eller rättare sagt snön ( vilket tydligen gör att det sjunker in bättre, om man strör på snö alltså).
Därefter har jag bakat feta och spenat paj och gjort grillade marinerade paprikor till middag. Nu e jag vrålhungrig. Har sjukt jobbiga visdomständer och har knappt kunnat äta på två dar, hoppas det går att få i sig lite till middag.

I morgon börjar hårdträningen igen, måste hålla igen på allt gotta nu, speciellt efter påsken, annars blir det vassen i sommar =)


Haha, såhär såg det ut på K-Karaoke förra helgen, galet!

Hmm, vitaminvatten sa du, jo tjena tjena!! Stor risk!


Porslin...

I dag har jag varit en sväng på Ikea och köpt mig en massa nytt porslin. En finservis och en vardagsservis, men vad jag egentligen vill ha är fint Mateus porslin. Har en skål i dagsläget, som är i helt fel färg förvisso, men det är så fiint. Om man köper en grej om året (för det är väl typ det man har råd med, nästan) så har man snart sin findukning kirrad =) Har just nu fastnat för det ljusrosa, men det finns mycket fint...förresten, ändrat design har jag åxå gjort. Propsar fortfarande på att jag ska ha en helt stilren blogg tills jag hittar mitt jag liksom!


RSS 2.0