Kieran har fått en egen app på Ipaden

img_7388 (MMS)

Kieran har fått en egen app på Ipaden


My Clogs

Nu är dom här! Årets trädojjor från Myclogs.se ( dojjan.nu). Köper ju ett nytt par varje år och i år slog jag till på ett par orangea utan remmar bak!!!. I love!!! Nu har jag fyra par och jag är lika kär som dag 1!!! Kan verkligen rekommendera dessa godingar till alla! Dom e perfekta!


Dag 2... Morgon

Ligger i sängen, har fortfarande inte gått upp och druckit dagens första mål... Kiko var tokig i natt. Vaknade halv tolv och gick på speed till kvart över tre... Om han inte stortjöt så klättrade han, hoppade och kastade sig hejdlöst fram och tillbaka i sängen! Jag; febrig, snorig, TRÖTT och HUNGRIG som få.... Inge bra combo med hyperaktiv unge!!! Nu hoppas vi på en bra dag, trots snö utanför fönstret!!


Bakat!!

I helgen hade jag Me & I träff med mina mammor! Självklart bjöd jag på hembakt, jobbigt bara att det var så sjukt gott och att jag var tvungen till att smälla i mig resterna innan helgen var över och Cambridge startade! Vi tryckte i oss Lemon&Blueberry Cupcakes, coconut cream Cupcakes ( allt enligt Leila) och saltlakritsmacarons. Det sistnämnda kan va det godaste jag någonsin gjort!!! Yum yum!! Kurr Kurr svarar magen!


Sjuklingar

Två riktigt klena fisar...


Cambridge - Dag 1

Nu jäklar ska jag bli Skinny-Ninni, för andra gången i mitt liv kör jag Camebridge- kur! Två veckor ren kur, därefter kombinerad! Sjukt peppad och sjukt hungrig, å så en förkylning på det... Wish me Luck!!!

Lite info:

Så här fungerar det för de flesta:

Dag 1
För att få en långvarig glädje av din viktminskning, ställ in hjärnan på din målbild. Först mot kvällen kan du känna dig hungrig. Ge kroppen en chans att ställa om sig. Vatten är viktigt för att du ska må bra. Drick rikligt. Tag din dagliga promenad.
Tidigare misslyckanden är vägvisare till kommande framgångar!

Dag 2
De första dagarna använder kroppen de energilager som finns i muskler och lever. Dessa energilager kallas för glykogendepåer och består av socker (glykogen). Glykogendepåerna töms innan fettet börjar förbrännas i din kropp. Du kan känna dig hungrig, men kom då ihåg att du får hela ditt dagliga näringsbehov när du äter 3 Cambridge-måltider per dag. Du klarar av att gå ner i vikt. Tänk på att det kanske tagit år att gå upp dina kilon och ge dig nu ett antal timmar att komma igång ordentligt. Andra dagen är avklarad!
Tänk mera på det du vill uppnå - i stället för det du måste undvika!

Dag 3
Du har redan minskat i vikt. Dina glykogendepåer som nu töms väger ca 1/2 kg och dessa depåer binder ca 3 ggr sin egen vikt i vätska. Det är detta som förklarar de första dagarnas snabba viktminskning. Du måste fortsätta att dricka mycket vätska eftersom glykogendepåerna normalt hjälper kroppen med att hålla vätskebalansen. I takt med att depåerna töms får kroppen svårare att hålla vätskebalansen. Det är viktigt att vätskan intas jämt fördelat över hela dagen. Upp till 5 liter kan du dricka för att må bättre. Håll ut! Detta är oftast det tuffaste dygnet. Tänk på att du mår bättre så fort glykogendepåerna är tömda och kroppen börjar ta av fettet. Om du äter något nu så fyller du på glykogendepepåerna och du drar ut på tiden fram till den maximala fettförbränningen. Koncentrera dig på din målbild. Upplev hur bra du mår när du nått ditt mål.
Framgång består av en serie av dagliga små segrar!

Dag 4
Nu är dina glykogenlager i stort sett tömda och kroppen börjar hämta all sin energi från kroppens fettdepåer. Du börjar nu må allt bättre, även om det kommer stunder av trötthet. De flesta känner redan nu att de blir piggare, att de orkar mer och behöver mindre sömn. Forsätt att dricka mycket. Och gör din dagliga promenad.
Ingenting är omöjligt även om en del är mycket svårt!

Dag 5
Mer än halva veckan har gått och du har klarat de första tuffa dagarna. Nu hämtar kroppen sin energi från fettdepåerna och när fettet förbränns utvecklas ämnen i kroppen som bl a gör att hungerkänslorna minskar. Normalt använder kroppen glykogen som energi till bl a hjärnan, men när glukogenet är slut och fettförbränningen startar utvecklas en annan form av energi till hjärnan. Denna energiform kallas ketonämnen och forskarna menar att det är dessa ämnen som möjligtvis reglerar aptiten. Ketonämnen bidrar också till att du får en känsla av välbefinnande och lätthet i kroppen. Du börjar nu känna dig piggare. Hungerkänslorna minskar. Att fettförbränningen nu startat kan du själv märka på bl a andedräkten som ändrar doft. Borsta tänderna ofta och använd munvatten.
En liten bit i taget och du kommer långt!

Dag 6
Nu är det full fart på fettförbränningen i kroppen! Ketonämnena minskar hungern. Cambridgekuren ger dig 100% näring tillsammans med vitaminer, mineraler och spårämnen. Cambridgekurens fina balans av kolydrat och protein ser till att kroppen producerar lagom mängd ketonämnen. Nu stiger humöret och du känner verkligen att du går ner i vikt. När du nu minskat intaget av mat minskar också slaggprodukterna och toalettbesöken blir färre. Tänk på att fortsätta att dricka mycket vatten för att hålla magen igång.
Den som inte kan vad han vill måste vilja det han kan!

Dag 7
Nu har första veckan gått!
BRA!
Du har bevisat för dig själv att du har kraft i tanken och din motivation kommer nu att hjälpa dig förändra ditt beteende så att du når din trivselvikt.


Kiko sjunger högt på hästen!!!

img_9563 (MMS)

Kiko sjunger högt på hästen!!!


Storstädat hela dagen... Nu inväntar vi mi...

img_6692 (MMS)

Storstädat hela dagen... Nu inväntar vi middagsgäster!


Laddar inför sista arbetsdagen..... :)

img_6992 (MMS)

Laddar inför sista arbetsdagen..... :)


Mandelmjöl - min nya bästis

Mandelmjöl asså, helt fantastiskt... nu när jag försöker loosa lite kilon så drar jag ner på kolhydrater och socker och använder då min nya bästis mandelmjöl till allt... så himla mumsigt...
Till morgonmackan:
En dl mandelmjöl
Ett ägg
25g smält smör
en nypa salt
Vispar ihop allt, brer ut på en liten tallrick och drar på full effekt på mickron i två minuter.
Voala supergod morgonmacka... nyttig som fan :)
Eller till frullebullarna som jag bakade häromdagen.... all about mandelmjöl och sesamfröm... lite ägg och kokosfett och en klick creme fraiche... yum yum...
Påsen ovan finns på Lidl för 20 pix men skynda, dom tar slut snabbt.....

En vecka kvar!!!

En veckas arbete kvar sen är jag mammaledig igen... till september. Hur underbart som helst. Tänkte att jag kanske skulle ta upp bloggen lite mer på allvar då... igen.... ska försöka i alla fall.
I början när Kiko kom så var man ju så ovan med allt, man hann ingentig. När man sen vande sig vid allt så fanns inte lusten eller orken till att blogga. Sen började jag jobba.... Ne nu gör vi ett försök .
Har kännt att jag behöver en hobby när jag blir mammaledig. D tar ju alla nattningar så dagarna brukar sluta med att jag sitter i soffan och småäter i stället. Nu har jag lite olika projekt som jag vill pyssla med i stället. Bland annat att fixa ett fotoalbum med Kierans första år. Har varit på Ordning och reda och köpt supergulligt album.
Hittade albumet på rea för 49kr ( ordpris 298kr) så jag köpte tre.... haha typiskt mig. Men det blir kanon att ha Kikos tre första år i lika dana album.
Det har varit ganska skönt att jobba men nu får det vara nog. Jag ska hem till min underbara pojke och mitt underbara hem, gladare och mer uppskattande än någonsin... Nu ser jag fram emot en fantastisk vår och en ännu bättre sommar.
Bästa skrotungen!

Ganska härligt ändå....

img_7866 (MMS)

Ganska härligt ändå....


Ny i håret...

img_0372 (MMS)

Ny i håret...


Börjat dan med att baka Lchf frullebulle.....

img_6614 (MMS)

Börjat dan med att baka Lchf frullebulle... Hur lätt som helst... Gott?!? Återstår att se


RSS 2.0