3+1=4

Grattis finaste Maria & Uffe till lilla sötsnöret... Längtar efter er!!

Glamour... NOT


Det är ju en hel del snack om skor på mig, och alla som känner mig vet att jag älskar skor!! Men faktum är att jag numera ser ut såhär varje dag, det är inte mycket Glamour över mig inte.... NÄ, målarfärg, spackel och damm på fötterna, slina skitiga jeans och helt söndergångna nerfärgade Crocks, tyck vad ni vill om crocks men fan kom tillbaks om ni hittar ett par skönare pjuck att strutta omkring hemma med!

Fot-Godis!

Dessa godingar ska få pryda mina fötter i höst, om jag nu kan gå i dem, men det ska jag banne mig lära mig om inte annat. Finnes på H&M, såklart!

Jobb & Jobb!!

Nu sitter jag på jobbet och det är så dött! Alla har ju semester, förutom jag...puh! Efter jobbet bär det av till Huset för mer..... jusste jobb... Mitt liv består av jobb just nu..... Men man ska väl inte klaga... I kväll kommer i alla fall bror och familj över med sötaste ungarna i stan, så det blir korvgrillning och köttbullespätt! Mys!

Bestest Cupcake ForeverJag har officiellt bakat dom godaste cupcaksen någonsin, jag svär! Hallon& vanilj muffins med Cream Cheese frosting! Damn!!! Jag är lite kär i migsjälv just nu!
Nu ska jag ta mig ett glas Rosé på balkongen och fortsätta kolla på skitsåpan Paris Hiltons BFF, tätt följt av The Real Housewifes of NY!!
Puss!

Hallonmuffins med Cheesecakefrosting ♥I kväll ska det bakas!
Jag ska göra mitt eget recep tänkte jag... ska använda mig av Red Velvet receptet men ändra om i bygget så jag får ljusa fluffiga muffins med härlig frosting... Lyckas det bra så återkommer jag med recept.
Jag är nämligen ensam hemma, D tar semester från bygget och åker iväg på fiske, det kan han gott ha tycker jag så jag passar på att göra lite hussysslor, däribland bak och tvätt!
Tuudels!

DojjanVäntar med spänning på att mina snygga träskor (limited edition) från Dojjan ska dyka upp!!
Jag väntar med spänning och hoppas att dom sitter fint på foten! Visst är dom söta!

I'm here, and I'm so bad....

Ja ja, jag är världens dåligaste på att blogga nu för tiden men det är ju så mycket annat som händer. Blogga gör man juh när man inte har nåt bättre för sig, men ok, jag ger mig, det är klart att jag ska göra några fler inlägg än typ ett varannan månad.... När jag kommer hem från Jobbet i kväll så kanske jag ska försöka mig på ett "Sommaren 2009" inlägg, vi får se.
Just nu är det i alla fall fullt upp med Husbygge och en massa hemprojekt så det tar upp all vaken tid. Jobbar sista veckan innan semester gör jag ju åxå, och det ska bli så skööönt med semester...

I helgen bär det av till Mary J, min babe, som ska föda barn förhoppningsvis, då är man stand by mamma åt lilla Mäddy så länge... Mys å Gos!

Nu ska jag jobba undan lite i alla fall, på återseende i kväll då!

PS. Jag har hunnit färga håret svart... ( Jag som Rihanna på bilden, fast mitt hår är fortfarande långt)


RSS 2.0