annandagen...

Ja vips så var julen så gott som över. Den har i alla fall varit hur mysig som hellst. Inleddes med uppesittarkväll i tisdags. Bingolotto suger förvisso men vi hade mysigt ändå. Julafton började med Julfrukost hemma hos oss med D's far och co. LIte julklappsutdelning och mys. D's pappa Lasse och hans Lotta hade gjort en hel korg med smarrigheter till oss, bla. egenplockad svamp, tranbärsgele, slånbärsmarmelad osv. En riktigt uppskattad julklapp!
Därefter bar det av mot Brevik och D's moster där resten av familjen firade med riktigt julbord, kalle och klappar. Sist men inte minst bar det av mot Huddinge till Bror & co, där vi åt ett till julbord, mös med barnen och snapsade fisherman's !
Klockan hann bli elva innan vi kom hem och firade lite ihop åxå. Vi hade ju trots allt 6-års dag åxå ♥
I går på juldan slöade vi så mycket som man bara kan tills eftermiddagen sen kom mamma och pappa över och vi körde knytis och kollade på Mama Mia! Supermysigt. På kvällen åkte jag hem till Missy T en sväng och hängde....

I dag bär det av mot City och Nacka Forum och på Agendan har vi:
*Löplabbet - Fick presentkort av min darling och nu ska det bli fotriktiga träningsdojsor
*MIO möbler - Äntligen nytt köksbord och stolar, tack familjen för alla presentkort, nu är vi i mål =)
*SÖS - En snabbvisit till sjukan för att dricka Latte med Underbara Sara, kanske blir en muffins åxå =)
*Alla Elkedjor- Äntligen tänkte vi slå till på en ny spis, hoppas vi hittar en shysst på rean
*Forum - Mellandagsrea, shopping, bla nya hörlurar till min ipod, minneskort till min nya fiiina kamera som darlingen åxå kostat på sig till mig. Lite skor såklart och allt annat vi kan hitta!

I kväll blir det förmodligen bio, Australia med NIcke och Miss T, vilket vi ser fram emot. Dom lämnar nämligen bygget i morgon och drar till Thiland i tre och en halv vecka, och vi kommer att sakna dom som attans!!!
Nee nu är det dax att dra.... See ya!


Snart vårt nya köksbord och stolar =)





 


Julklapp...

i dag är jag så glad, min högsta önskan till jul har gått i uppfyllelse. Min älskade Sara får komma hem till Jul och det känns så himla skönt. Henne ska jag ge all min kärlek i jul för det är ju trots det julen handlar om, att ge kärlek och  värme till sina medmänniskor och inte att tävla i vem som kan konsumera mest, det borde jag veta! Å tack Sara som påminner mig om att värdet av vänskap inte kan mätas i pengar, du är en klok vän. Jag har sagt det förut, men om det fanns fler som du skulle världen vara så mycket vackrare! I♥U

paket...

Vad säger ni om denna högen då.... och då har jag inte ens plockat fram min älsklings alla paket än.....

Köttbullarna är färdigrullade och stekta, nu väntar lite mys.......
I morgon: En halv dags jobb....puh! Julskinkan griljeras och uppesittarkväll firas med Miss T & Nicke, hur mysigt som
hellst. Hoppas Bingolotterna ger utdelning =)


Helgen

Guud vilket tråkigt bloggliv jag har just nu, det är bara uppdateringar hela tiden känns det som, inget spännande alls.
Hur som hellst så var lördagen ganska lugn, jag hann med en fika på Ben & Jerrys med Miss T

Yum Yum säger jag bara....
På kvällen blev det som sagt en tripp till Årsta där Molly och Helena väntade. Det blev Thaimat (på spansk afton haha), en massa sangria och skvaller! Tyvärr fick jag ju migrän efter halva kvällen så jag var nog inte den roligaste tomten i stan att hänga med! Men mysigt va det i alla fall!

I dag har vi shoppat loss som dårar jag och min älskling, julklappar och mat främst, och jag som trodde jag var klar. Icke. Nu har jag mamma kvar !
Nu har vi precis kommit hem från Nicke och Miss T där vi käkat middag och lirat Rock band!
Kan säga att jag hade 99% på en låt!
Jag sjöng alltså, och satan va kul det var!
Det gör jag gärna om... Nu ska jag slå in mera paket, Puh!

PS. Stor blöt puss till Sara, tjohooo för att du mår bättre!

SÖTA SARA


Tänker på dig! Snälla bli bra nu! Du bara måste det...

trevlig helg


Äntligen fredag. Kan säga att denna helg är mycket efterlängtad, och jag behöver verkligen helg. Det känns som veckan varit otroligt lång! I kväll blir det bara mys med darlingen, ska ladda inför min och Sköna Helenas Barcelona-Reunion i morgon kväll. Det är nämligen så att våra grabbar ska iväg på en reunion med fiske-gänget och då tyckte vi att vi skulle ha en egen. Det blir mys, kanske lite mat och en massa Sangria, yum yum!


På söndag ska jag och D-Darlingen iväg och shoppa varsin ny mobiltelfon, hihi rätt onödigt egentligen men vi e lite prylbögar båda två =) D köpte nämligen en ny för några veckor sedan som han inte e nöjd med, och jag vill bara ha en ny, men det ska bli kul att gå på jakt i alla fall!

snipp snapp snut...

nu var den underbart goda sagan slut.....

fasiken, lyckades klämma i mig hela chokladkakan på bara några dar, känner mig som en junkie, behöver mer....

Har precis kommit hem från en tripp till Centrum med Sillen, hon skulle till apoteket och jag passade på att hänka, (hahaha var nog 13 år sen minst jag sa så, hänka) och göra lite ärenden jag med, som att hämta ett paket från Only, hiihii, (nu har jag världens mysigaste dunjacka). Sillen käka glass på Ben&Jerrys (som öppnat en hel glassbar i Tyresö Centrum) men jag fick inte i mig något, mådde illa som bara den. Det blev till att åka hem ganska fort, då jag kände att febern börja stiga igen... Nu ska jag däcka i soffan och kolla på "Du är vad du äter" samtidigt som jag smäller i mig dagens portion med köttbullar & gräddsås från "gooh"


Däckad!!!

sneak-peak

Här är en sneak-peak på vårat nästan färdiga kök. Nu väntar nya fönsterbänkar i valnöt och en ny spis som ska inhandlas i mellandagarna är det tänkt. Jag kan säga att jag numera njuter av att stå i köket. I love it!


god morgon!


i dag har jag bestämt mig att till en början stanna hemma! Feber och halsont vägrar försvinna och jag är inne på sjunde dan nu, så nu får det vara nog. Kanske åker in till luch om det blir bättre men nu sitter jag här med mitt Honung/citronte och läser mail. Man kan ju faktiskt göra en hel del hemifrån åxå.
Sitter och längtar till Julen så jag spricker. Vet ni vad det bästa med Julen enligt mig är. Jo att Ge Julklappar, jusste ge inte få. Jag får största kicken av att ge bort till andra. Kan lova att min sambo blir överöst varje år, fast iofs är det ganska befogat. Vi firar ju trots allt årsdag på julafton åxå. Det blir dubbellt upp när det gäller prezzies!

Förresten, vad tror ni om att ge sin mor en resa till Paris i Juleklapp, självklart ska hon ju då få åka tillsammans med mig. Har kikat på biljetter i Mars till överkomliga priser och jag vet att hon så gärna skulle vilja.. och jag med för den delen.
Jag♥Paris

Lisbeth Dahl

Min nya vän, såå fina grejor, vart har jag varit innan som missat dessa godingar?? Här är i alla fall mina två nya vänner som jag klickat hem, perfekt att ha på resan!


halv konsert!


... japp så mycket blev det av konserten igår. Vi käkade burgare på fridhemsplan, fick lite brottom och sprang ner i t-banan och hoppade på, fast åt fel håll. Tyvärr insåg vi inte det förrän vi var vid Torhildsplan och då var det bara att vända och åka hela vägen tillbaks till Gullmars. Därefter halvspringa till Fryshuset och Klubben, där det visar sig att bandet redan spelat i en halvtimme. Aja, det var ändå den roligaste konserten jag varit på, alla i bandet hade någon form av ticks, hahah,  tror trummisen hade tourettes syndrom! Sjukt kul!

host host...

I dag är jag svag, har legat och hostat hela natten och det känns som om hela bröstet ska sprängas. Är på jobbet i alla fall! Engelsmännen är ju här och ska fortsätta lära oss en massa om system. Dessutom är det ju Finger Eleven på klubben i kväll, och det kan man ju inte missa när man har biljetter och allt. Ska bli så kul, så jag får helt enkelt ta mig i kragen, dricka varmt, käka halstabletter och i värsta fall förtränga att jag är sjuk! Dessutom sitter en av sveriges (englands?) Största långfilmsregissör och väntar på att få musik licenserad till sin (sin frus?) nästa långfilm, så jag kan ju inte bara strunta i det och lägga mig i sjuksängen heller! Här ska det gasas på i 180 ända fram till Jul! ♥

Hur ser din kväll ut?

Själv ligger jag snuvig, äter på världens godaste Eko-choklad (Helena, du vet hur man tillfreställer en kvinna =), blir klappad på av älsklingen  och läser Anthony Kiedis Självbiografi (Red Hot Chilli Pepper's) som jag fick i present av Bror och familj! Jag känner mig otroligt borskämd och lyckligt lottad.
Skickar en hälsning till Underbara Sara i kväll, blir glad när jag får hälsa på dig, bli frisk nu så kan vi åka vart du vill!

Tack alla underbara...

För all fin uppvaktining på min födelsedag. Tinör du gjorde mig snyftfärdig med din hälsning ända från OZ =)
Puss ♥

Uppdatering!

Har inte vart världens bästa bloggerska de senaste dagarna, men jag har mina anledningar..... Har haft fullt upp och inte orkat helt enkelt, men nu till en uppdatering på läget i alla fall!
I fredags lagade jag middag till familjen, mitt ibland byggdam och snickaren som stod vid mina fötter och la nya socklar, haha. Det var lite kaos ett tag och jag höll på att få ett psykbryt, men D lyckades tillslut lugna ner mig och allt gick som smort! Myra verkar gilla D som bara den och Vilda har kommit in i trotsåldern men man bara älskar dom för mycket!
I lördags åkte jag och D på julklappsjakt till Nacka Forum, åter igen... Halleluja för Nacka Forum, spelar liksom ingen roll hur mycket folk det är där, det blir ändå inte trångt. När vi kom hem blev det städning och pyssling, jag sydde min tomtemors dress och sen var det fest som gällde!
Ok, trots en massa avbokningar och diverse olyckor så blev det en helt Galen fest (och jag som trodde vi skulle ha en lugn myskväll)!
En viss vänstervriden person skulle diskutera jämställdhet, feminism, nazism och diverse andra politiska debatter med alla på fester, problemet var bara att ingen ville diskutera politik, utan bara festa och ha kul. Denna person flippade då och kallade oss andra för okunniga våp, bland många andra saker och kvällen spårade totalt. Hur som var allt kul fram tills denna dygnraka Donna vinglade iväg från festen och satte sig i bilen och körde iväg!! Till saken hör att hon har en tvåårig dotter hemma som väntar... FY FAAN SÄGER JAG BARA! så gör man inte! Jag ringde polisen för att anmäla rattfylla men dom kunde inget göra, tyvärr. Donnan är hemma välbehållen, och så vitt jag vet körde hon inte ihjäl någon, men jag vill alrig mer vara med om en sån sak igen. Donnan du kommer inte på fest hos mig igen, och det fanns en anledning varför jag slutade parta med dig för flera år sedan, och nu kom jag ihåg den!!!


Anyways, spenderades söndagen mest i sängen där jag uppdaterade tv-serie statusen!
På kvällen kom Sköna Helena med Molly och J och käka middag och vi fick gosa en massa med Mollsan, världens goaste unge!

I dag är det måndag igen, och som tur är inte så långt kvar till Jul, behöver så vara ledig! 
Nu ska jag ha kurs med män som kommit hit från England, spännande......

Älskade vän Sara!


Först och främst tack för de underbara blommorna, de var så mycket mer än du hade behövt, men jag blev otroligt glad!
Jag vill att du ska veta att jag tycker att du är den modigaste och starkate personen jag känner och att få hålla om dig en stund som igår är den bästa födelsdagspresenten jag kunde önskat mig i år!
Jag tänker på dig hela tiden och hoppas att du ska bli bra snart så vi kan gå loss, bamseklubben väntar ju på oss!
Finns här gumman dag som natt och hoppas vi ses snart!
Jag♥Dig

Kent och tågpass!

Fick idag min Kentbox, så himla nice och vilka vackra skivomslag sen. Jag är ju lite av en icke troende ikon-fantast så jag fastnade riktigt mycket för bilderna. Jag ska sitta och myslyssna hela helgen!

Nyss satt jag i samtal med Interrail. Vi fick nämligen en inbjudan att fira Nyår i Budapest och det ville vi ju självklart utforska mer. Hade D bara flygit så hade vi inte tvekat en sekund men så är det inte så jag skulle kolla upp tågbiljetter. Det visar sig att det kostar närmare 9 000 kronor för oss båda med 5 byten på 24 timmar. Hmmm kanske får tänka om där!

Nu ska jag snart fika tårta för alla som fyllt år denna veckan, inklusive jag såklart, därefter bär det av mot Sös där jag ska hälsa underbara S och ge henne en stor bamsekram!

sist men inte minst håller jag tummarna för att röris ska komma idag!

mina tre precious....

Mina tre absoluta favoriter i helaste välden, är de inte underbara...

oh what a morning....

Haft en underbar morgon med tända ljus, supergod frukost, och helt underbara presenter. Jag har en helt fantastisk pojkvän om ni inte visste det innan. Han må vara lite oslipad ibland =) men han är den mest lyhörda underbara och ödmjuka mannen någonsin. D jag ♥ Dig!

I kväll kommer släkt och vänner och grattar mig och självklart äter tårta i mängder, ska bli riktigt mysigt. Papptallrikarna  och plastbesticken står framme =)

Bror med J och Barn kommer på fredag och käkar middag i stället, så det ser jag åxå fram emot. I dag ska jag få välja lunchställe helt själv och Cathi ska ut och äta med mig!
Nu lite arbait!

(Fantastiskt mysig frukost med äggmackor och te och mina helt underbara presenter, En DKNY väska och en Ipod, hur bortskämd är jag egentligen!!)

Man ska inte ropa hej....

Krandjäveln saknade rör = Röris kunde inget göra = fortfarande inget vatten = djäkligt sur!

Dallas


Ok, då var frissan avklarad, och jag är jättenöjd med klippningen, men varför, VARFÖR envisas alla frisörer med att föna mitt hår till en Dålig Sue Ellen kopia med skyhög snelugg. Det slår aldrig fel, och jag har lärt mig av mina misstag, därav har jag alltid med mig extra hårspännen när jag går till frissan så man kan sätta upp skrapan till snelugg man får!

Haircut...


I dag tänkte jag försöka få mig en klipptid. Det blir ingen färg än, har inte tid nu, men en klippning är jag i desperat behov  av. Ska se om de kan ta emot mig på lunchen på Hair&Face. Är rätt nöjd med deras klippningar och jag brukar vara sjukt kräsen. Vi får se hur det går!

Mirakel...

Ok, ett mirakel har skett, kranleverantören har gått i konken och krängt iväg allt de har.... Innebörd: Vi fick visningsexet för en symbolisk summa och när jag kom hem så väntade en vacker syn. Helt otroligt, bara för några timmar sedan satt jag och hade ONT i magen över hur veckan skulle arta sig (jajajaja I-landsproblem jag vet) och nu har jag en kran i köket, tänk vilken vändning livet kan ta =) Anyways röris kommer förhoppningsvis och kopplar på vattnet igen i morgon och då är det bara å gasa..... Tjohoooo!

(Inte riktigt my choise of fossit, men vem orkar ge sig in i den diskussionen)

måndag igen...

måndag-fredag, måndag-fredag, så känns det nu, helgen hinner man knappt känna av! Kran-Jakten fortsätter även denna vecka. D kom med det superbraiga förslaget att vi skulle köra plastmuggar och papptallrikar hela veckan, under släktmiddag och fest. Nja kanske inte.... Ge mig en krandjävel så jag kan sätta på diskmaskin!! Fortsättning följer....
Nu... möte med härskaren!! Moahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

Planet Earth!

God morgon!
Hela kvällen igår låg vi och tittade på Planet Earth. Det var det mest fantastiska jag någonsinn sett. Missade hela serien när den gick på SVT men D hade beställt den när grannpojken kom och sålde Jultidningar och wow. Ett riktigt bra julklappstips för pojkvänn/bror/pappa för er som inte köpt än!

I dag upptar vi jakten på en köksblandare, wish us luck!

Helgmys eller....

Uppdatering: Hur ofta går man ifrån affären och upptäcker att man fått sjukt mycket för pengarna, inte så ofta kan jag säga men igår hände det plötsligt. Kändes som ett triss-moment. När jag kom tillbaks till kontoret från lunch märkte jag att jag inte hade gjort av med så mycket pengar som jag borde men hade ändå en kasse full med grejor... Kollade på kvittot och fattade inte alls vad kassörskan gjort. Jag köpte en ull-klänning, två halsdukar/scarfs två paket gummisnoddar och lite diverse annat smått och gott.... Kassörskan hade glömt scana in ena scarfen, råkat dra av 200kr på klänningen och dragit 20% på resten av kvittot.... Jag brukar få ett samvete när sådant händer, men igår var jag för trött för att gå tillbaks, dessutom ganska nöjd med att det inte ALLTID behöver kosta skjortan när man kör en snabb lunch-shopping hiihii..
 
I dag har det varit fullt ös från början tills nu. Miss T kom och hämta mig i morse samtidigt som hennes N hämtade min D. Jag och missyT åkte till IKEA och shoppa Ljus, julgrejor och diverse annat som behövs medans grabbarna åkte och hämta plattsättarverktyg och har jobbat häcken av sig hemma hela dagen. Sen åkte jag och T och hämta mat från gooh (operakällarens smaskiga köttbullar med gräddsås och rårörda lingon yum yum), och det blev mat i soffan då köket numera är ickefunktionellt.
Appropå icke fuktionellt så har vi ju inget vatten heller. Vi beställde en blandare för tre veckor sedan, IGÅR ringer dom och säger att den är restnoterad och kommer i slutet på Januari..... helvette heller, jag fyller år på onsdag, ska ha släktmiddag på fredag och fest på lördag, dessutom är det dryga två veckor kvar till jul, så jag ska ha rinnande vatten i mitt kök inom de närmsta dagarna och därmed basta. I morgon blir det jakt efter en schysst köksblandare som finns på lagret!
Nu står min darling och kaklar klart det sista runt uttag och skarvar och jag har precis piffat klart julbelysningen... Så mysigt.

I kväll blir det ostbricka och en däckad karl i soffan!

Mornin!

Oj oj oj vilken kväll jag hade igår, superskoj och riktigt överförfriskade kollegor som försökte sno Porslinsgrisar och diverse föremål från dekoreringen på Gondolen. Gick väl sådär kan man säga, men kul var det i alla fall. Jag som var den enda som i princip var nykter vred mig av skratt. Vissa blir så himla roliga och fyndiga på fyllan, själv behöver jag inte ens va på lyset:

(mintkyssar)
Hahah, herregud vad man hittar på, men jag härmade faktiskt Christer Lindarw =)
I dag har jag sjukt mycket att göra på jobbet, vilket jag faktiskt trivs med, men det betyder att jag nu måste rappa på och jobba lite så jag kan gå hem nån gång. Lovat darlingen att skjutsa in han på Julbord i kväll (igen), sen tänkte jag bädda ner mig och titta på veckans ranson av tv-serier.
See Ya!

Vasadusadu?!

Tänkte skriva en elak sak om sjukt snygga Oksana, men jag väljer att inte göra det! Vill inte vara den som är den!

Julbord och kakelsplitter!


I dag är det äntligen dags för mitt första (och förmodligen enda) julbord, och eftersom jag är som ett litet barn när det nalkas jul så är jag riktigt förtjust i bra julbord. Som tur e ska vi till Gondolen så jag slipper uppleva förra årets äckligheter när mitt gamla jobb fick för sig att vi skulle ha en glamourös afton på Ballbraker, vilket var det vidrigaste jag någonsin varit med om.. Vuxna överförfriskade karlar som spyr i papperskorgen kl 16.00 en torsdagseftermiddag, inte riktigt min idé om julmys. Vi hoppas på en bättre kväll i kväll. Det bästa av allt är att jag slipper vara hemma i byggdamm och kakelsplitter när grabbara ska jobba i köket! I bland känner jag mig ganska bortskämd =)
Nu ska jag i alla fall sätta igång med dagens bekymmer, ni skulle aldrig tro mig om jag berättade vad mina dagar fylls med. Tex spenderade jag hela dagen igår med att weela och deela med en viss Engelsk Herre i sina bästa år som brukar nämnas i tantrasex-sammanhang och som gjort enorma hits genom åren. Vi tjafsade om småpotatis kan jag säga och jag slutar aldrig förvånas över hur MYCKET vill ha ännu MER!!! Men skoj är det i alla fall!
Anyways, duty calls!


Jahapp regn i dag igen!



Jag fattar inte hur länge till det ska vara grått/bäcksvart ute och regna. Man deppar ju snart ihop, det blir ju inte ens ljust ute på dagarna längre. Jag är så trött i dag dag så jag måste nog ta med tändstickor för att hålla ögonen uppe på dagens första möte, Suck!
Hemma är det i alla fall kaos. Kom hem från Gävle igår och D var i full flärd med att riva kakel i köket...och vips så bodde man på ett bygge igen.. hmmm känner igen scenariot, har inte det hänt förr!!! Nu är det byggdamm för hela slanten, men det ska i alla fall bli hur kul som hellst med ett nytt kök. Det gamla är numera ruiner.

I morgon kommer nya bänkskivan med diskho upp, problemet är bara att blandaren är puts väck! Vi kanske borde kolla upp vart den tagit vägen, inge kul å sätta upp den gamla!

Anyways nu ska jag snart iväg till ännu ett produktionsbolag, mitt sjätte möte denna vecka och det är bara onsdag morgon! I kväll ska jag och Miss T lyfta skrot på gymet och kanske springa ihjäl någon kilometer, vi får se.
I morgon = Julbord på Gondolen, fancy shmansy!

Cathi & Bocken.....


Visste ni att om man snor med sig lite halm från Bocken i Gävle och lägger under huvudkudden på adventsnatten så kommer Julbocken och hälsar på!! HAHA vem vill inte att Bocken ska komma på en nattlig visit!
Förresten ska det inte vara snö i Gävle, det har ösregnat HELA dagen!!!
I'm dissapointed!
Over and out från någonstans mellan Tierp och Arlanda!

Morgonstund har guld i mun...

...eller inte, inte när klockan ringer  05 någonting och man ska till Gävle med första tåget...... Zzzzzzzzzzzz Tänkte åka och hälsa på bocken en sväng, Haha... Nee egentligen inte, Jag och Cathi ska på 4 kundbesök i dag, ja i Gävle av alla städer och nu sitter vi på tåget som rullar in kl 09.02 God morgon allihop!♥

Lusse-lelle...


Adventsfika på jobbet, mums...
Snart... Body combat = Svettigt!

Ny färg!

Jag är så less på migsjälv just nu att jag bara känner att förändring är ett måste och jag tänkte börja med att skaffa en ny hårfärg. Hittade en bild på Shakira och färgen är perfekt, ljusare kan jag nog inte ha. Vad tror ni om denna färgen:


Jag tycker det är sjukt snygg och får jag lite färg på  kinderna så kommer det att bli riktigt nice... Sen ska jag bara träna av mig ca tio kilo och tighta till mig så kanske jag blir en blek kopia av mitt forna jag =) D har ett foto på mig i sin plånbok från sommaren vi träffades och jag kan säga att min nuvarande uppenbarelse lämnar mycket att önska.... Vad hände egentligen? Vad har jag gjort med mig själv? Lite för många myskvällar i soffan tror jag, och med mina gener är det ett BIG NO NO!
Jag är inte så ytlig som jag låter nu, men när man inte mår bra över sig själv och vill kräkas när man ser ser sin spegelbild ja då är det dags att göra nåt åt det, sluta gnälla börja trolla! Jag har ju i alla fall kommit igån med träning vilket är super, men det räcker ju inte, man måste nog ändra livsstilen rejält, å så kan man ju som sagt gå till frisören och göra något bra med håret till att börja med, mitt hår har alltid varit mitt triumfkort =) Har jag en bra hårdag så känner jag mig som en gudinna, oftast i alla fall!


 

Frisyr från Frilla.se

RSS 2.0