Sing & Bling


I kväll mina vänner ska jag göra något som jag aldrig gjort förut. Jag ska gå på karaoke bar, fast i helt ny tappning. Man hyr nämligen olika rum, där man sitter och förfestar med sitt sällskap och sjunger karaoke. När man vill ha påfyllning från Baren trycker man på en knapp och då kommer servitrisen in med drinks!! Haha ska faktiskt bli riktigt kul fast jag tycker synd om de andra som får höra mig sjunga.... Därefter blir det nog en tur till Undici, ni vet Brolins omtalade restaurang/bar... ännu en premiär för min del så vi får se hur kvällen artar sig, men kul lär det blir... som vanligt med gott sällskap!

Men innan alla festligheter tänkte jag ta mig en tur förbi Forum ( Nacka) och fortsätta den eviga jakten på den perfekta outfiten... jag behöver ju något att gå ut i ikväll och dessutom behöver jag ett hårklipp badly så det ska jag åxå försöka klämma in. Men först.... Kaffe, kaffe kaffe kaffe.........

5-årig Förlovning...


Jag och min kära sambo är ena riktiga sopor!!! I år bestämde vi oss för att strunta i alla hjärtans dag för att i stället slå på stort på våran 5-åriga förlåvningsdag. Gissa när den var..... Jo för drygt en vecka sedan. Har vi firat? Nej, snarare tvärtom. Har vi ens kommit ihåg det? Nej, jag kom på det i går kväll. Båda två är lika sopiga då, eller hur! Den 16 Mars hade vi varit förlovade i exakt 5 år ( herregud vad tiden går fort när man har roligt).
I dag ska jag i alla fall köpa lite fina presenter till min man, bara för att jag vill. En liten goodie bag med bla 100% naturlig manlig hudvård från Bulldog, bara för att jag älskar honom, för att han är det finaste som någonsin som hänt mig och för att han alltid oavsett vad tar hand om mig när jag behöver det!
♥♥♥


Vin & Vänner


Ser sjukt mycket fram emot kvällen, ska dricka vin med min härliga vän Sara!
I dag är jag tillbaks på jobbet igen, känns kul och samtidigt ganska tråkigt, eller ja..... Jag gillar ju mitt hem och det har blivit min lilla egna tillflyktsort på sista tiden.
Jag hinner fundera så mycket på livet hemma och lära känna mig själv om ni förstår vad jag menar och just nu så  behöver jag mycket egentid. Jag funderar på vänner, kärlek och meningen. Men det är väl bra att i bland stanna upp och ta sig tid för att fundera ut vad som är viktigt i livet och hur man vill leva det....


Artister spelar för livet...


Igår var jag på galan "Artister spelar för livet" - en artistgala för Cystisk Fibros. En underbar och väldigt känslomässigt laddad kväll. Tror jag grät och skrattade om vartannat. Det bästa på hela kvällen var när min lilla underbara brorsdotter Myra 3 år kom upp på storbild över hela scenen och sa:"När jag hoppar så hoppar slemmet ut" och var så underbart söt som bara hon kan vara.
Hehe, världens sötaste skrutt! Här inte så gammal!

För övrigt så var Adam Alsing konferancier och artister var bla. Alcazar, Björn Skifs, Jessica Folker, Magnus Carlsson, Mojje, Charlotte Pirelli med flera.... Tycker det är stort att så många stora artister ställer upp för en sån bra sak, alla pengar gick nämligen oavkortat till forskningen för Cystisk Fibros. Grymt!


Post operation weekend!

Good times people....  Lååång och skön helg, massor av hyrfilm, lata kaffestunder i solen och mycket mys med min kärlek. Känner mig starkare och starkare för var dag som går, efter min sjukhusvistelse och allt. Nu kan jag knappt vänta tills jag kan börja träna igen, jag ska bli så fit!!! Haha! Igår var vi på en 30-års fest och jag fick äntligen partaja med mina  long lost homies =P. Superskoj och jättelänge sedan, men vår foursome går alltid hem.
 
(en sommarkväll 2007)
Förresten så vart D jättefull och superrolig!


Nyskuren och under utredning...

Åh sjukhus.... var glada för att ni slipper. Fick komma hem igår kväll efter en operation och är så glad med det, för hela sjukhusvistelsen började med att jag fick sitta i dagrummet/tv rummet och vänta på en sängplats i ca 4 timmar, trots att jag hade en planerad operationstid och att jag skulle komma in en viss tid. I själva tv rummet ligger det en dundersjuk människa och sover på soffan. Hon har smitit från sitt rum för att alla hostar så myket där... hon själv låter som att hon ska dö på kuppen. Efter ett par timmars väntan ca 40 cm från denna nersjukade människa vänder hon sig till sin kille och säger att hon måste ha en spypåse pronto..... och resten kan ni räkna ut själva.. Jag kan säga att jag inte stannade för att se fortsättningen. Stormade i stället ut till sköterskorna och sa att jag skullle gå och att de fick ringa på mig när det var dags... dom såg ganska förvånade ut. Själv gick jag och drack en halv kaffe och rökte tre cigg ( fick egentligen inte men hey!).
Till slut var det jag som skulle upp på bordet i alla fall och vet ni, det gick bara bra. Operationen tog ca 1,5 timmar men jag var tydligen borta i ca 5 timmar(störtskönt med morfiin) och fy faaaaaan för kateter....blääääääää. Fast sen vaknade jag och chockade läkarna med min pigghet.
I dag är jag i alla fall hemma i min egen säng, men börjar undra om jag kanske skulle stannat en natt till, på sjukan har dom ju i alla fall starka mediciner, hehe. Det gör jäkligt ont i alla fall... säkert stygnen som spökar.
(PS. för er som undrar så har jag gjort en laparoskopi, titthåloperation och underskt hela min mage och mina nedre regioner... finfint!)

Jag vill i alla fall slå ett slag för alla underbara människor som finns runtomkring mig som peppat mig, messat mig och tröstat mig.... till vissa andra vill jag bara säga att hjulet snurrar, what goes around comes around........basta!
Så besviken som jag är på vissa människor som utgett sig för att vara mina "bästa" vänner..... finns inga ord egentligen, men hey! Jag är ganska van! 

Anyhoooo, i helgen ska jag hinka vin med sköna Helena, eller hur?!? 30-års fest och allt. Det blir skoj... hoppas bara jag mår lite bättre, för just nu kan jag inte böja mig!!


Nee nu ska jag gå och brygga mig själv en stor kopp vanligt kaffe, göra en macka och sätta mig och njuta av en icke sjukhus-frukost. Några verktabletter på det sen är saken piff!
Puss å kram



Dorothy Perkins♥

Jag har hittat en ny darling och mina vänner jag kan lova att detta inte är bra för min ekonomi men vem kan motstå dessa sötisar när priset är snäppet bättre än H&M. Jag ger er Dorothy Perkins;



Detta är självklart bara ett litet litet urval, men Dorothy är självklart min nya vän!
Har jag förresten sagt att jag är besatt av randigt... jag börjar tom bli trött på migsjälv men jag kan helt enkelt inte motstå.


Värsta Hackern..

Ja ja man ska ju inte ropa hej... och allt det dära men jag har eventuellt lyckats med min lilla krachade dator...
I'm fierce!!

(bilder från en blöt festkväll med två norrlandstöser vintern 08, någonstans i stockholmsvimlet)


Blommor

Vill ha...

för blommor är ju lika med vår, eller hur!

I dag underhåller jag mig med att försöka säkerhetskopiera mina filer från min krachade dator till en ny liten röd hårddisk, vi får se hur det går.
Jag gnällde över en full agenda igår, men livet blir ju aldrig som man planerar eller hur; efter ett Besviket läkarbesök som slutade i tårar fick min Älskade ta mig till Enskede Värdshus för en fin långlunch och därefter åkte jag hem för att jobba, så alla på kontoret slapp se mina rödsprängda ögon. Väl hemma insåg jag att allt på jobbservern låg nere, kommer ens inte åt mailen. Slutade med att jag sopade altan ren från snö, tordade rent bord och stol och satte mig med en kaffe i vårsolen!
Vips blev jag glad igen och bestämde mig för att inte va ledsen mer... livet är ju trots allt ganska härligt, eller hur. Det blir vad man gör det till och man kan ju faktiskt välja vad man fokuserar på... det finns massor av gott att lägga energin på!


Raaaw!!

Jag vet i alla fall vad jag ska göra i kväll;

Om ni har missat denna störtsköna serie så går den på femman i kväll, det är vad jag kallar kvalitets TV haha!

I morgon har jag tusen saker på agendan;
* Lämna in min krachade dator på hårddisks-räddning
* Mycket viktigt läkarbesök
* Hinna med jobbet här emellan
* Träning med bönan
* Middagslagning och häng med bönan efter träning

Anyhoooo, puss & kram!


Anrenaline...

Nu har bönorna varit på gymet och kört som två små grisar. haha. Riktigt skönt att Sara tog tag i mig och släpade ner mig till gymmet för nu mår jag som en prinsessa! Mysmiddagen efteråt var inte heller fy skam!

Två biffar i New York!


Klick, Klick i vårens tecken

Klickade hem lite vårkläder från Nelly.com

Klänning från Paprika

Topp från French Connection

Nu vill jag bara kasta av mig vinterjacka och kängor och visa lite bar hud! Det är så laddat för vår så att det snart exploderar.

Snart bär det av mot gymet för ett litet pass. Är egentligen tok-omotiverad men det är bara ta sig i kragen och köra på. Ska möta upp söder-bönan och förhoppningsvis peppar vi varandra, eller så blir det bara fika på Waynes...haha så syndigt, men det har hänt förr!


Söderbönor!

Åh vilken härlig dag! Efter en riktigt slö morgon med min älskling så bar det av mot söder för att träffa min sköna söder-böna Sara. Vi hade ett viktigt mission i dag..... Vi städade nämligen ut hennes ex man ur hennes lägenhet, slängde gamla möbler och grejor och gjorde så att min sköna böna kan börja sitt nya, helt egna liv i sin mysiga lya på söder. Därefter blev det långpromis på söder, brunch och massor med mys. Vi tankade energi båda två helt enkelt! Lovely!

Haha, kolla in solisarna, så jäkla snygga.. Observera att bilden är tagen i April 2004, Manchester, UK

En annan sak som jag vill berätta om är att jag upptäckt en ny blogg som jag gillar starkt. En av tusen modebloggar må den vara men denna tjejen bjuder på sig själv på en helt annan nivå och även om jag följer systerns blogg så är denna i en helt egen klass, om ni frågar mig. Vacker är hon åxå!


♥Te amo♥

Jag älskar Rihanna! Seriously, så jäkla bra!


Kan lungt säga att denna vinterns  två absolut bästa skivor är:
Rihanna - Rated R
Alicia Keyes - The element of Freedom
Och jag som inte ens är förtujst i Rn'B, Maj God!


yeeey!

Nu har jag pillat och pillat och äntligen fått en liiiiiiiite roligare blogg, eller??!!


Fredagsvin!

I torsdags hade jag en riktigt pissig dag på jobbet så igår bokade jag en massa trevliga möten för att hålla mig så långt borta från kontoret som möjligt. Och jag lyckades med en riktig toppendag. Möte söta Sara på Götgatsbacken för lite fönstershopping och sedan en smarrig lunch, därefter hade jag ett mycket trevligt kundbesök i ringen. När jag kom ut så var jag absolut inte sugen på att åka hem så jag ringde söta Sara igen som fortfarande var kvar på söder. Vi möttes upp igen och HEY, vi gick en shoppingrunda, inte ovanligt att detta händer när vi ses... Fick med mig lite fin-fina saker hem:

Vårens måsten; Den långa kavajen och storblommigt..... två sköna t-shirts fick följa med hem åxå!

Efter vår lilla tur på stan var vi fortfarande inte redo att åka hem så vi gick tvärs över gatan och satte oss på Clarion Hotel och drack ett par glas vin var, mycket trevlig! Halvlullig åkte jag hem vid åtta. En riktigt bra eftermiddag, så som alla fredagseftermiddager borde se ut!

Hämtade även ett paket på posten igår, en massa prover på Doves nya duchcreme som skall provas och delas ut:


Jag älskar och använder Dove i vanliga fall åxå så detta ska nog bli bra!

I morse vaknade jag i alla fall med tuppen, eller nåja, vid halv åtta. Solen gassade in genom mitt sovrumsfönster och sånt mina vänner gör mig riktigt glad!!!
Jag gick upp och satte på mig täckbyxorna och skuttade ut på en 45 minuters powerwalk innan frulle! Lovely!!
nu sitter jag med kaffet och väntar på D som är och tränar, sedan blir det skotta tak för hela slanten.... Man vill ju liksom inte att taket ska braka in!
I kväll är det middag på Bistro Voltaire och bio (I love You Philip Morris) med Do och Mimmi... MYS!


Bjuckar på en bild i min nya denim klänning HÄR ifrån!


En plats i solen

Jag har bestämt mig för att ta två veckors semester i sommar, och en av dessa ska definitivt spenderas i solen, någonstans, med någon!?! Kanske med Mary? Mamma? En ny reskompis? Själv?
Är jättesugen på Norra Grekland, eller Grekland över huvud taget, för jag älskar Grekland. Det är helt underbart.
Jag har bestämt mig så pass att jag tom klickat hem en ny bikini från H&M Magazine. I Love it! ♥ Det dryper lyx över denna enkla men otroligt vackra kreation!

Tänk att finligga vid poolen med en Frozen nånting i handen, i denna lilla, medans eftermiddagssolen gassar.

Vem vet, det kanske blir en tripp till detta underbara ställe!


Thassos, Greece


I ♥ Starbucks


Wohoooo, är det någon som missat att Älskade, ljuvliga, underbara Starbucks kommer till Sverige..... Första butken öppnar förvisso på Arlanda för att sedan sprida sig vidare om allt går bra. Jag uppmanar nu alla resenärer att bege sig till Arlanda och köpa sig en ljuvlig kaffe i valfritt utförande då det är vår plikt att se till att det går bra så magin får sprida sig!

New York

Cancun, Mexico


Krash....



Jahapp, då var man lika slut som alla andra puckon som aldrig gör backup!!
Min dator har krashat. Inköpsstället ber mig kontakta HP som i sin tur ber mig kontakta Microsoft som har mage att i telefonkön be mig knappa in mitt kreditkortsnummer för att betala för supporten. Min dator är 6 månader gammal men innehåller ändå hela mitt liv i bilder, dokumen och musik. Jag har smått panik. Varför gör man inte en backup för!!! Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta utan att förlora allt och betala multum för att få en fungerande dator, men jag ska ge HP en chans till!
Jag har ju för fasiken garanti kvar, sen att jag är så puckad så att jag inte gjort en backup.... ja men det kan jag väl inte vara ensam om.
Till saken hör att jag lever samboliv med min dator. Den lilla stackarn bor ju i mitt knä varje kväll och att gå en helg utan min bejb är rena döden.
Suck och på återseende!


I ♥ Shopping, om någon hade missat det...

Helgen var rätt lugn för att vara lönehelg. Fredag = Massor med vin och AW på jobbet.
Lördag= Underbar dag hemma hos min älskade MaryJ med hennes små trollungar. Bus och gos och åter igen Vin med en massa ost till. Det är så skönt att åka iväg en sväng och bara få vara med sin älskade vän, trots att jag fortfarande anser att Eskilstuna och surroundings är staden som gud glömde!!!
I söndags när jag skulle åka hem satt jag fast på tåstation i timmar pga inställda tåg och dylikt. Inte ens Pressbyrån var öppen. Tog mig ner på stan en sväng men alla affärer var ju stända, herregud, vad trodde jag liksom, det var ju söndag så gud förbjude att något skulle vara öppet innan tolv!!!
När jag kom hem var jag lika road som en gurka så jag snodde D's bil och åkte på en shoppingtripp till Nacka Forum, som BTW borde få pris för bästa köpcentrum, om inte för annat så för de underbara smoothisarna som går att köpa där. Coco Sunshine forever. Hur som haver så har jag denna helg fått med mig en hel del snyggt....





Har nån missat att jag älskar randigt.....
I alla fall så blev det en superfin skräddarsydd svart kavaj från Mango (på rea) En randig kavaj i tjock trikå från Zara (I lööööv) ett par stuprörsjeans i finaste créme-färgen med supersöta detaljer ( som på bilden, strass i nitarna) och självklart ett par slitna jeansshorts i "Boyfriend" style.... och lite annat smått och gott, som dessa solisar (som jag spanat på länge) från Mango med beige/gammelrosa bågar.



Märks det att jag toklängtar efter vår?? 

Annat var det när jag kom hem från jobbet i dag och fick skotta 15cm nysnöad blötsnö....INTE glamour! INTE cool!

Annat var det här:


RSS 2.0