Första hummistövlarna inhandlade!

img_7575 (MMS)

Första hummistövlarna inhandlade!


Detta är avkoppling på hög nivå! En tar ha...

img_3831 (MMS)

Detta är avkoppling på hög nivå! En tar hand om händerna en om fötterna! Själv ligger jag i en massagestol och njuter...


Bada med mamma, bästa kvällssysslan!!

img_2445 (MMS)

Bada med mamma, bästa kvällssysslan!!


Färdig Babymat!!!! Asså hemmagjord så klar...

img_4969 (MMS)

Färdig Babymat!!!! Asså hemmagjord så klart! Broccoli & Blomkål puré , Potatis & Broccoli puré och Persikopuré! Mums!


Babymat in the making!!!                Bl...

img_9226 (MMS)

Babymat in the making!!!                Blomkål & broccolipuré - 150g av varje, ångkoka 20 min, mixa med lite mjölk ( Boob eller ersättning) och en klick smör- klart!!! Ät och frys in resterande portioner!!! Kan det bli lättare!!!


Det luktar lördagsmys!

img_2228 (MMS)

Det luktar lördagsmys!


Frukost och sånt!

Vet ni vad... min bebis somnade klockan fem igår och vaknade halv sex i morse.... snacka om tröttmössa. Förvisso blev det en hel del matningar däremellan men ändå!
Det innebar att jag igår hann med en hel del små projekt. Tvättade igenom lillens alla kläder modell större... bra att ha gjort ingför hösten.
Bäddade och fixade i ordning gästsängen i Kierans rum för Kusin-vitamin som kommer på besök om några veckor, tyvärr tyckte Danne att lillens glädjerop var störande halv sex i morse så han gick och la sig i det nybäddade och vips var det inte så nybäddat längre....

Som jag tidigare nämnde så bakade jag även Franskt Ostbröd á la LCHF, med endast en kolhydrat per skiva men fullspäckat med en massa proteiner!!!
Satan i gatan vad gott det blev... beroendeframkallande och godare än vanligt bröd ( sånt med mjöl å grejer i )3 dl mandelmjöl
6 dl stark riven ost ( jag körde allerums prästost)
6 ägg
3 tsk bakpulver
2,25 msk fiberhusk
9 msk BakePro

Blanda de torra ingredienserna och sedan i med ägg och ost. Rör noga och låt sedan stå i 10 min.
Häll i bakpappersklädd brödform (sockerkaksform) och grädda i 225 g.
Grädda ca 30minuter men täck över brödet med lite folie eller bakpapper efter 10-20 så ovansidan inte bränns vid!
Jag gjorde som min inpiratör och skivade upp brödet i tunna skivor klippte till bakpapper så att jag kunde lägga en bit mellan varje skiva och frös in hela limpan... då kan man ta fram skivor och rosta på morgonen och brödet räcker länge! Mums!


Kieran testar ekologiskt!!

img_6265 (MMS)

Kieran testar ekologiskt!! Uppdate; han älskar't!!!! Hela förpackningen försvann i ett nafs! En riktig hit! Till och med mamman kunde inte låta bli att doppa fingret i!!!


Buss & BabyRevolution

I dag har Kieran åkt buss för första gången i sitt liv... och mamman med barnvagn också för den delen. Det gick hur smidigt som helst förutom en smärre incident på 3:ans buss vid mellan Gamla Stan och Stadshuset... Vi tackar Jenny och Nora för stödet på bussen.


Lilla Kieran var lugn som en filbunke hela dagen och så himla glad... Vi åkte till BabyRevolution som är ett slags café, bebisbutik, kurslokal med skönt häng i en källare som passade ganska bra i värmen.

När vi kom hem var Kieran dyblöt på ryggen av svett så det blev till att ta av han kläderna bums och lägga han i kiddie-poolen, där han låg och njöt en bra stund.

Nu ska mamman baka franskt ostbröd á la LCHF


Kieran och Nikola har i dag lekt och myst ...

img_0819 (MMS)

Kieran och Nikola har i dag lekt och myst hela dagen! Finbesök på öringevägen!


RSS 2.0