H&M 2010

Jag är kär i massor av prylar i H&M's nya vårkatalog ( konstigt med vår när vintern knappt har börjat, men ska man vara ute i god tid så ska man vara ute i god tid) Beställer man nu, får man leverans i Januari och dessutom 10% på beställningen. Jag har ju redan gått loss.....


Facial Hair MakoverHa ha, lät lite freaky det där!
Till saken hör att mina fransar och ögonbryn fått sig en makeover. När jag var på min lilla shoppingrunda i dag inhandlade jag även frans och ögonbrynsfärg. Nog för att jag är ganska mörk men nu när man färgat allt svart ser man vilken otrolig skillnad det är. Det går inte ens att jämföra. Nu behöver jag inte ens ha mascara om jag inte vill, det ser redan ut som att den sitter på, minus klumparna! Och ögonbrynen sen då.... för att vara så mörk som jag är så har jag ganska ljusa och glesa ögonbryn. När jag använder ögonbrynspenna ser det ofta fejk ut, så jag var riktigt modig och färgade även dem svarta och jäklar vilken skillnad. Jag är så nöjd... tyvärr så har jag dock inget som hellst tålamod att sitta och dutta så jag fick in färg i ögonen, det sved som bara den och nu är de helt rödsprända så excuise moi, men ni får inga bildbevis just nu, men snyggt blev det i alla fall!
I'm pleased!


Uppdaterad sminkväska!

I dag ska jag shoppa smink, inte sådära gå lös, men uppdatera lite på sånt som är slut, resten spar jag till NY.
Det jag behöver är ny concealer, ny mascara och ögonfransfärg. Dessutom har Make up Store en kampan på sina parfymer denna vecka ( och jag bara älskar dom ) så man får köpa sin favvo flaska för 100-lappen, det tackar vi för. Kan det bli bättre!


I dag är det 30 dagar kvar till min resa över Atlanten och behöver jag säga att jag DÖÖÖR av längtan!

En annan sak som är spännande är att jag slutat röka igen, förvisso bara andra dagen i dag men det var ju så onödigt att börja igen när jag hållt upp så länge som jag gjorde sist. Droppen kom när jag var på Kick-off i helgen och av alla kontor i Sverige, av hela företaget som samlades så var jag den enda som rökte. Hur dum känner man sig då när alla sitter inne å fikar men jag står ute i spöregnet och suger i mig gift och sedan kommer in och stinker. Fy fan vad jag kände mig som en fårskalle och där fick det vara nog!
Plåster på och glöm bort allt vad cigg heter!
Basta!!!


Första Snö dagen!

Nu är det vinter, på riktigt. Gick till jobbet i snöslask i morse och älsklingen ringde och sa att hela Tyresö låg vitt på förmiddagen. Förvisso ligger inget kvar nu men det är vinter god dammit! Gillar inte.
Ny går man in i perioden där dagarna bara flyger iväg och man gör inget roligt, man jobbar och sliter, kommer hem å lagar middag och det är ungefär allt som hinns med. Tråkigt! Så är det ju inte på sommaren.
I går hade vi alla fall kalas med familjen för D-darlingen och det var mysigt.
Själv är jag ganska trött med tanke på att jag låg magsjuk hela förra veckan. Fick inte i mig mat på 4 dagar och var dålig i 6 ( som om min mage behöver ytterligare en påfrestning). Men inget ont som inte har något gott med sig- resultatet var - 3 kg på vågen. Haha, kan man inte få va magsjuk en gång i månaden - jag menar man måste ju se positivt på saken!
Jag bestämde mig i lördags för att gå upp och må bra så det är mitt mantra nu..... jag är inte sjuk, jag mår jättebra. Jag tror tom att det funkar!

Nu längtar jag till NY massor om nästan exakt 5 veckor tar jag klivet över Atlanten för första gången i mitt lilla liv, det är stort!


Vill gärna ha sommar igen, Alltid Tack!


RSS 2.0