Dagens musiktips - Little Boots



Seriöst, This Girl is Killing Me!!! Jag är kär, så störtskön!
Vill man inte bara dansa när man hör denna?


En helt vanlig dag...

En helt vanlig måndagskväll i familjen Börjesson/Mitrevskas hus börjar med långpromenad i höstsolen, efterföljt av mysmiddag för två ( väldens godaste Moussaka med vitlöksbröd ) och avslutas med en massa avsnitt av Entourage!


En helt vanlig tisdag kan arbetsplatsen se ut såhär:



Medans kafferasten, som vanligtvis skulle ha spenderats framför datorn, kan i stället se ut såhär:



I bland är livet härligt.


Mage säljes!!

Nån som vill köpa min mage? Jag ger bort den gratis.... E så trött på att ha ont... men i natt sov jag inte en blund igen så nu e jag hemma från jobbet...igen... bra intryck!!!

Äsh jag försöker fokusera på bra saker för att inte tänka på det, men det är inte alltid så lätt...

Igår var jag och Sillen tokbusiga och skippade streetdancen och svängde av mot Skärholmen i stället. Där käka vi lunch och fika och shoppade lite... men bara lite då. Jag köpte ett par solisar och ett linne på rea och sen ett såntdära porslinsträd som man har smycken i. Jag övertalade Sillen att köpa ett doftljus för 250pix he he. men det var helt underbart. Voluspa, och gissa om jag ska jaga det over there i USA för det lär ju vara så mycket billigare där!



Nu väntar kaffekoppen ute i solskenet!
See ya!


Söndagskväll på Öringevägen 41



Spenderas tillsammans med en hel sesong av Entourage, störtskön kväll!!




Drömklänningen...

Appropå att inte shoppa mer så hitta jag just en drömklänning på Mango... men då kom jag på den briljanta idén... min kusin är ju en grym designer, och hon är grym på att sy kläder till moi, så bilden mailades ner till Makedonija och min klänning är i produktion redan till veckan, nu ska jag bara skicka över mina uppdaterade mått!! Bra va!


Mina alter egon bråkar!



Alltså jag har varit så duktig i månader, hållt i pengarna, inte shoppat (haha kanske därför jag varit så dålig på att blogga..... har ju inte haft nå nya grejor att skryta om =P), inte trösthandlat och inte ens varit lite impulsiv i svaga stunder.  Men så sista veckan har jag gått loss, som om jag vore Stockholms största fashonista  ( i den lightare prisklassen dåra) med obegränsat med tillgångar, har jag stormat på som en virvelvind genom Citys butiker. Ena dan gick jag loss på Zara och H&M och kom hem ca dos tusen fattigare, andra dan köpte jag två par nya stövletter ( dom var ju så bra så jag var tvungen att ha dem i olika färger juh) och tredje dan gick jag loss på H&M's hemsida och frossade i nyheterna. I dag råkade jag gå förbi drömskorna på Vagabond på lunchen, och dessa har jag hållt mig ifrån att klämma på i en hel vecka ( 1200 bagis för nåt som jag vet att jag deffo kommer att tröttna på snart, då de är ganska speciella) men i dag då jäklar kunde jag inte låta bli. Hur kär tror ni jag blev på en skala...... det var som att de var gjorda för min lilla fossing så självklart åkte de med i en påse på väg till kontoret. Satt och hade tokångest hela eftermiddagen, för HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag drar ju till NYC om en sisådär sju veckor!!!!! Håll i pengarna och shoppa där i stället säger ängeln på min ena axel, köp, köp, köp säger djävulen på den andra! Som om jag inte hade nog med ångest för allt annat jag köpt denna vecka!
Neee, Vagabondstövlarna åkte tillbaks på vägen hem från jobbet och jag var otroligt stolt över mig själv, nåja ganska i alla fall, en av fyra är väl inte så dåligt eller........
Vi får se hur jag mår i morgon när räkningarna skall betalas. Anyhooo så tycker jag om mina nya kläder och skor supermycket och jag ska använda dom massor i höst och vinter ( känner ni hur jag försöker rättfärdiga mina köp för  mig själv, haha!)


Ett av mina inköp, jag är sååå in löööv in puffärman, galet härligt!


I alla fall har kvällen varit super, det började med AW på jobbet och därefter mötte jag upp supersöta Sara för drinkar och middag på min favvo Helenes krog. Mnjamiiii, allatid superb mat i stora lass. Hur gott som hellst och jag har fortfarande lite svårt att andas!

I morgon blir det fika för hela slanten... Jag ska åka till Miss T på dan och fika medan D jobbar på deras övervåning och på kvällen ska vi äntligen få träffa sötbullen Molly och självklart Heliana *blink blink* och J. Det var så lääänge sen så jag bjöd in oss med löftet om en hemlagad blåbärspaj, Heliana kontrade med middag, å det mina vänner tackar man aldrig nej till!! Jag längtar redan så jag spricker!!

Annars då, tja, fullt ös, man jobbar och står i... på söndag är det dax för dansklass igen, så sjukt skoj.
Men äsh nu blev det en sånhära tråkig igår i dag i morgon uppdatering så jag lägger ner. i stället ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Coco Chanel och bläddra i min nya Plaza...

Good Night!
Sleep Tight!
Don't let the bed bugs bite!
Cause if they do...
just hit them with a shoe...
until they're black and blue!

PS. Min numera förmodade diagnos ( efter flera timmar på sjukan igen) är Endometrios, utredning följer.....


I'm a streetdancer....

Ha, tänk er mig, tung tung hip hop och stora kläder.... haha Streetdancekursen var superkul och söndagarna framöver kommer ni hitta mig på Danscenter på Medis. Svettigt värre och kordinationen var sisådär, men det gick bättre än jag väntat mig i alla fall.  Nästa termin ska jag även prova på Jazzdans, självklart nybörjarkurs.... Me like..


Borde i dag ha varit måndag??

Det känns så i alla fall. Vaknade i morse efter en helvettes natt av magont, kände mig som sju svåra år men packade ändå träningsväskan för jag lovat kollegorna att gå på Body Pump på lunchen. Kom lagom till Centralen när väskan gick sönder mitt på perrongen, jobbigt läge. Lyckades laga den provisoriskt för att den lagom till Odenplans perrong skulle gå sönder igen, inte där jag lagat den utan på andra sidan. Puh!
På jobbet hamnade jag i heta diskussioner med min sk. Chef, för att jag bestämt att jag inte ska vara hans personliga assisten ( den historian kan vi ta en annan gång). Gick och tränade med sjukt magont för att få bort tankarna på ontet, men det slutatde med jag efter lunch satt och kallsvettades, följt av att jag fick feber och värken blev värre och värre. Fick boka en tid på akuten (tacka fan för att man boka tid i alla fall). Åkte hem, låna bil och åkte till läkaren (höll på att krocka på vägen!!), fick reda på att jag FÖRMODLIGEN, inte säkert, har nån form av cystit (Urinvägsinfektion) och Streptokocker i blåsan (fast det visste jag redan), skreek av smärta när läkaren klämde mig på magen där urinblåsan sitter. Fick Antibiotika och värktabletter och åkte hem 300kr fattigare.
Vet inte, i dag kändes som en typisk måndag för mig.......
Anyhooo slutade kvällen bättre, bakade Red Velvet igen, ska ta med till fredagsfikat, Skypade med Kusse, fick en massa superba tips om NY från en gammal klasskompis och ligger nu i sängen och har precis kollat på första avsnittet S3 av Gossip Girl.... mycket spännande.....
Nu ska jag värma vetekudden och gosa runt den runt min kvidande mage och försöka sussa bort alla tankar! I morgon är det i alla fall fredag och det ska bli sjukt sköööööööööönt!
Puss å Kram!

Väsk-fan från Friis som inte ens klarade av träningskläder, och skorna låg inte ens i utan var på jobbet.... skitkvalitet!!!


Just Dance....

Jag ska börja dansa Streetdance.... varför inte liksom... jag älskar ju att dansa så varför inte gå en kurs. 30 års kris kanske? Whatever, så länge man har kul så....


New York, New York



Äntligen är biljetten köpt, hotellet bokat, Sex & The City sightseeingbiljett inhandlad, outletshoppingen inplanerad..... JAG SKA TILL NYC WOHOOOOOOOOOOOO!!!! Finally!.... och när jag kom hem å berätta för Älsklingen att jag köpt min biljett så suckade han och sa att min 30års dags present var förstörd, han skulle ju köpa biljetter till mig... men men, varför vänta på nån annan när man kan själv =P Jag är överlycklig och det känns hur bra som hellst att ge sig själv en riktig födelsedagspresent =)
Den 19 november bär det av mot äpplet i 5 dar och 4 nätter, helt sjukt underbart...
Packlista:
* Sköna skor
* Kamera
* Tom resväska
* En massa dollares

Seee ya!


Och himlen därtill...

Kom hem relativt tidigt igår, hade så ont i magen igen... Bion var kanon bra fast mycket mer dokumentär än vad jag trodde och mycket lite in på skinnet känsla över Anna Wintour... iskall den dära.....
Efter bion gick vi till skrapan och Himlen därtill som måste ha Stans mest fantastiska utsikt...


Fast vi blev inte så långvariga för det var så mycket folk och vi ville ju bara sitta och mysa och ta ett glas vin, eller två... Vi hamnade på Imperiet och hade en mysstund på uteserveringen och planerade NY-resan.... verkar som att den blir av precis innan jag fyller 30 =) Vi pratar första helgen i December, så får vi se vad som händer.. men nu är det nära...

Nu ska jag gå och äta rostade Mackor med min hemgjorda Körsbärsmarmelad och en stor kopp te! Mnjami!






Nars

Min härligt underbara (gay?) kollega åker till NY i morgon. (ett jäkla tjat om äpplen) och jag kunde inte låta bli att beställa min favvo rouge i ny tappning! NARS Super Orgasm... en uppdaterad variant av den underbara Orgasm. Hoppas hoppas Kenneth inte glömmer det, men annars får jag hålla ut några månader och inhandla det själv.

Det är viktigt att skapa sig en kom-ihåg-lista med alla "vill ha" från USA annars händer det som hände mig i Paris, man kommer bara hem med hälften av allt man hade planerat att köpa och så blir man så sjukt irriterad och besviken på sig själv för att man inte har en aning om när man kommer åka tillbaks igen!
När jag åker till Paris nästa gång ska jag i alla fall bosätta mig på te-huset Ladurée och äta macaroons tills jag blir grön i ansiktet, sen ska jag köpa med mig resterande sötkakor hem i en stooooooooor kartong!!


Hur ska ni förgylla er helg mina kära vänner, har ni några lyx och glamourtips? Jag behöver förgylla mitt liv med lite lyx och flärd!
Puss å kram, ses på stan!


Snart tar jag helg...

Går inte med ord att beskriva hur skönt jag tycker att det är med helg. Det har varit en otroligt intensiv vecka och jag behöver all ledighet jag kan få. Planen var att D skulle ut och fiska i kväll och jag skulle få ordning mitt hem, packa upp överblivna kartonger, städa osv... jag älskar att pyssla hemma när jag är själv, men som sagt, det lät mycket roligare att gå på bio och sen ta en sväng på stan, dricka lite drinkar osv.....
Får se hur mycket jag orkar, jag har problem med magen, har haft ont nu i flera dagar, så att jag inte ens kan sova på natten..... Jag är inte gravid, jag har inte mens och inte heller ägglossning, så jag börjar bli rätt nervös, men vägrar sätta mig på nån akutmottagning.... Då håller jag hellre ut tills på måndag och hoppas på att det går över..... Funerar på endometrios eller vad det heter..... hmmmm!

Har precis smällt i mig äppelpaj som min underbara kollega Jenny bakat och vi bestämde att nån ska baka fredagsmys varje vecka. Nästa fredag ska dom få smaska min underbara Red Velvet Cake....

I morgon ska jag vara mekaniker och åka å köpa ett nytt blibatteri till min fars bil samt assistera Dannes kompis Pettan när han sätter in det.... Då kan jag bocka av oljefläckar på listan av lort som har hamnat på mina kläder de senaste veckorna =P

Anyhooo nu är det fredagsmöte om sju minuter och sen bär det av mot Söder och söta Sahara =) Henne ska jag pyssla om i kväll för det är hon värd!



Min NY-resepartner?


Mode och storstad!

Är vad som snurrar mest i mitt lilla huvud just nu....

Efter en intensiv period av slit (renovering) flytt och sjukhusbesök känner jag nu att jag börjar landa i verkligheten igen, och då finns tid för både planering och dagdrömmande.


I morgon kväll ska jag äntligen gå och se "The September Issue", dokumentären om Anna Wintours (editor in chief, American Vogue) liv. Jag ser fram emot det med spänning och att det sedan blir en kväll på stan efter bion gör inte det hela sämre!

En annan sak som jag andas just nu är New York, New York!!! Jag drömmer om NY, i natt drömde jag att jag var i Sofi Fahrmans lägenhet på Manhattan och tittade ut genom fönstret och såg både frihetsguddinnan och Empire state Buildning på samma gång, jag hade världens lyckorus över att jag äntligen var där, men sen vakna jag.... jag låg i ett rosa radhus i Tyresö och det kändes inte alls lika spännande. Men jag ska åka, med eller utan sällskap och så är det bara. Jag fyller 30 snart, någon dröm måste jag ju uppfylla....

Igår hamnade jag av en slump i Kista Centrum och strosade in på Jackie (drömbutiken BTW) och blev ju kär i Acnes höga stövlar, Pistol:
 

Stod och höll i dem i ca en halvtimme och var på väg till kassan för att faktiskt köpa dem, när det slog mig...... 3500KR för ett par stövlar som jag säkerligen tröttnar på inom kort. Det är ju för fasiken min flygbiljett till NY, herregud vad håller jag på med??? Nån måtta får det ju vara, eller hur. Man kan ju faktiskt inte ha allt man ser, man måste ju få kämpa och längta efter något åxå, även fast man har råd.... ( låter som att D och hans principer krypit in och nästlat in sig hos mig). Dessutom är det nog roligare att shoppa i det stora Äpplet än i Kista Centrum, eller vad tror ni?


Puss och Kram, ses på stan... snart hoppas jag!


RSS 2.0