Gubben i lådan!!

Ser ni mig bland kartongerna? Det är knappt så jag hittar mig själv =)

Det tar aldrig slut!

Om ni undrar vart jag varit hela helgen så är svaret: Begravd bland dammråttor och kartonger!!! Det tar ju aldrig slut. Har fyllt ca 30 kartonger nu, och då räknar jag inte med alla som står nere i förrådet. Har slängt flera säckar med grejor till Myrorna och köket har jag knappt börjat med. Jag fattar inte hur mycket som får plats i en liten tvåa???
I dag ska jag i alla fall ta en cykeltur ner till tyresö centrum. Jeansbutiken går i konken och jag ska jaga rätt på ett par miss sixty jeans som jag trånat efter, hoppas de finns kvar!
Anyhoo..... sen hitta ni mig bland kartonger igen, för trots strålande sol lär jag ju inte få se den eller ha tid att njuta av den, fast det beror ju på hur effektiv man e :)
Bjussar på dagens fläta!

Öringevägen 41

Här kommer lite bilder i från vårt nya hem. Jag är kär i trädgården, här finns allt från syrener, pioner, jasmin och körsbärsträd till jordgubbar, svartvinbärsbuskar och björnbär.  Hela huset är så välbevarat och fint, men tyvärr ska vi ju blåsa hela stället innan vi flyttar in.


Körsbärsträdet

Framsidan

Framsidan från Ytterdörren

Baksidan

För övrigt har alla tre sovrum på övre plan + badrum och tvättstuga takfönster. Det är hur mysigt som hellst. Bodil som bor där i dag ska ta en dag i sommar och lära mig allt om plantorna som finns och alla tips och knep på hur man sköter dom. Alla som känner mig vet att jag inte har gröna fingrar så gud bevare mig väl! I dag äger jag två plast orkidéer =)
Bodil har verkligen lagt ner sin själ i både hus och trädgård så det blir en hel del att leva upp till!


 


men solen då

Vart tog den vägen... just när jag skulle sitta ute och mysa... puts väck gone.... humpffff!


Lunch på nya arbetsplatsen!!

Eller snarare framför datorn hemma i min tvättstuga, läsandes msn's skvallersidor och drickandes min fit meal!!



Men hey!! Trots att jag redan har Damp i mitt lilla arbetsbefriade liv så ska jag inte klaga, detta kunde inte komma lägligare. Nu ser planerna ut såhär:

*I dag ska jag städa lite, cykla till affären och köpa köttfärs till mina spätt som jag ska grilla hos bror & co i kväll, cykla hem och börja packa ner cd skivor och diverse annat som man inte behöver varje dag.
* I morgon börjar vi packa på riktigt och befinner oss förmodligen i förrådet större delen av dagen.
*Resten av helgen likså, planeras till packande, dock ska jag klämma in lite fikor och så!
* Nästa vecka tänkte jag ........ återkommer, ska komma på nåt först, men oh oh tisdag ska jag skjutsa mamma & Pappa till arlanda, så visst har jag viktiga saker för mig....
* Nästa helg går flyttlasset, visst tar det hela helgen?
* Tisdagen efter ska vi till banken och skriva över lägenheten på Kjelle
* Onsdagen ( nu är jag alltså inne i första veckan på Juni) tar min lilla kusse studenten
* Torsdagen drar jag till underbara MKD och är borta i tio dagar till en söndag.
* På måndagen efter det börjar jag mitt nya jobb... Tillbaks till IT & Bemanningsbranchen. IT-Resurs heter mitt nya jobb och jag är så glad över 6 veckors semester, bra lön med bonusar, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och allt vad normalitet heter!!! Finally!

Tack alla som hejar på mig =D NI ska veta att jag mått så piss på Hell Hole, jag har känt mig mobbad och malplacerad och utstött vilket var hemskt.... det kändes så skönt att sluta där igår och få en måndas lön med mig på köpet!
Trots att ingen av mina chefer bemödade sig att ens visa sig och säga hej då till mig och fika var det inget tal om så finns det ändå några få änglar som fått mig att inte hoppa ut genom fönstret när det varit som värst!
Tack ska ni ha!

Shit vad jag svamlar, och appropå yttreligare en onödighet så blev jag sittandes hos frissan i två timmar i går, och 1100kr fattigare kom jag ut, men trots att hon tog ca 5 cm för mycket på längden ( mitt lååååånga hååååår) så blev jag jäkligt nöjd med färgen i alla fall... Vet inte om jag får med på bild men det är färgade slingor i alla fall, som bara blir snyggare och snyggare ju mer man är i solen ;) Det är i alla fall jätteljusbruna slingor...


Nu, innan min fullspäckade agenda ska jag i alla fall ta mig en kopp kaffe i solen!
Puss å Kram!


I quit!!

Jag har sagt upp mig från Hell hole... tjohoo, börjar på ett nytt "riktigt" jobb den 15 juni och fram tills dess.... ja jag är arbetsbefriad!! Dom försökte iofs skicka hem mig på dan utan lön, men icke sa nicke... jag har garderat mig. I dag kommer jag förhandla sen får vi se hur det går, men lön ska jag ha i alla fall! Just nu känns det som att jag har mördat nån. Fick igår en liten handviftning om att jag skulle komma hit i dag och "städa upp" sen behövde jag inte komma tillbaks. Okidoki!! Anyways, uppdatering kommer under dagen och jag ska unna mig ett par timmar i frisörstolen tänkte jag!
See ya later!

Twitter



Kvittrar du på Twitter??

Little bit of everything!

Det händer lite för mycket på en gång i mitt liv just nu, men är det inte alltid så.... Förutom mina hemligheter ( i morgon avslöjas dom om allt går som det ska, så håll till godo) är det ju snart dax för flytt och planering av nya bygget. Många val som skall göras med tanke på att hela radhuset skall blåsas. Det skall prioriteras och skrivas listor på vilken ordning saker och ting skall ske osv osv. Om mindre än två veckor flyttar vi in till min mor och far och innan det skall allt ha packats och magasinerats över sommaren. Dagen efter flytten tar mitt fiina kusinbarn  Viktorija studenten och dagen efter det så åker jag till Makedonija så det är lite hektiskt just nu vill jag lova! Puh, full rulle men skoj, jag ser fram emot allt ska ni veta.

Helgen var sjukt härlig i alla fall, med Mello, grillning, långpromenader och goda middagar och massor av vila såklart.
Ne nu ska jag jobba på om jag ska komma härifrån i dag.... Puss å kram!

PS: Ush vilket tråkigt onödigt inlägg!!!

Grattis Maria!



Grattis på födelsedagen bästa Mary J. Hoppas du haft en underbar dag med massor av tårta och prezzies =D
Puss å kram!
♥♥♥

Grejer, grejer!

I dag kom ett paket från H&M hem i brevlådan, med denna klänning som jag genast klassar som en favorit:


Var åxå på posten och hämtade ut mitt paket med min nya platttång/locktång och grejor från Hawaiian Tropic, samt att jag efter många om och men hittade krämen som jag var ute efter på H&M av alla ställen.


Nu e det lite så att jag kommer hem men nya stuff varje dag, man kommer alltid på något som man vill ha eller behöver, men suck, ibland blir man ju rädd för sitt eget ha-begär... nåväl man lever bara en gång. E det så att den som har mest prylar när den dör, vinner??? Kanske inte!!! Whatever.

Har i alla fall hunnit fika med en god vän som jag inte träffat på flera år... vi käka pecannötpaj med mjukglass i solen och det var hur härligt som hellst!

Nu ska jag röja lite hemma innan Sillen kommer och ser vilken svinstia vi bor i, hehe!

Skön fredag på er!
Puss!

Perfekt hud?

Jag som alla andra strävar efter superlena ben på sommaren ( vinterhalvåret erkänner jag att jag är för lat för att hålla på) och förra året investerade jag i den dyraste epilatorn jag kunde hitta. Jag måste erkänna att jag är supernöjd med den och visst gör det ont första gångerna men det försvinner snabbt och mina ben håller sig hårfria i flera veckor, dessutom blir man mindre och mindre hårig för varje gång det växer ut. Jag har dock ett stort problem och det är alla inåtväxande hårstrån som kommer efteråt, som jag febrilt pillar upp med pincett och som gör små fula sår på benen. Jag blir tokig på dessa. Nu kanske min räddning kommer. Veet har skapat en Aftercare produkt som ska motverka dessa hår.
Veet After Care Anti Ingrown Hair Cream, en efterbehandlingskräm som motverkar röda noppor och inåtväxande strån. Krämen exfolierar huden varsamt och håller den mjuk, innehåller druvkoncentrat som motverkar rodnad och irritation.
Vad tror ni? Funkar det?.... Inte vet jag men jag tänker i alla fall springa ner till Kicks och prova, för skulle det funka så är ingen lyckligare än jag...

Fredag = lonelydag!

Fredagar e alltid lite vemodiga för mig, för trots att det är helg, vilket är underbart, så betyder det oftast att jag får spendera min natt själv. Min älskade bättre hälft har ju precis klivit in i den fiskesesongen där man fiskar nattetid och det betyder att han ligger själv i ett tält i en skog nära dig medans jag får tillbringa min tid bäst jag vill själv i en stor dubbelsäng. Kan vara ganska skönt men även fruktansvärt ensamt emellanåt. Nåja bejb har hyrt tre chickflicks till mig så jag ska slippa vara uttråkad i kväll så det får väl duga.

Miss my babe.....

Anyhooo, Spik-helvettes-mattan fick åka tillbaks, det gick inte, jag såg fram emot den sjukt mycket men jag blev tokig tillslut. Kalla mig känslig, kalla mig va fan ni vill, men alltså jag har ju varit med om tusen gånger skönare saker än att få huden genomborrad av tusen nålar!!! Ne inte riktigt min grej, sen kom jag även på att jag faktiskt inte har så stora avslappningsproblem, jag menar så fort mitt lilla huvud nuddar en kudde så är jag redan i djupaste sömnen... då kanske man inte riktigt klassas som spänd!!

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duchen och bli människa igen tänkte jag... sitter nämligen fortfarande i PJ's och dricker en kopp kaffe med håret ståendes åt alla håll och kanter...
See ya later darls!
Puss å kram!

Fram och tillbaka!

Puh vilken dag jag har haft... fram och tillbaks, fram och tillbaks, ett möte blev tre och ett blev bara piss.... snart mina vänner snart ska jag berätta. Hur som hellst när det ena blev piss då var jag tvungen att tröstshoppa lite på Åhléns =D
Ovanligt att jag shoppar!!! För att citera Lillpigan: "Det pågår ett relativt våldsamt shoppande här"... I agree my dear... min käre D håller på att få nippran på alla paket som kommer och då ska vi inte tala om alla påsar som står halvuppackade i hallen!
I dag kom jag i alla fall hem med Make Up Stores underbara Gobi Woner Powder  (Pudret som ger en porslinshy. Wonder Powder är så lätt att man känner sig osminkad och ger ett naturligt skimmer, Jämnar ut huden, döljer rodnader och fina linjer på ett nästan magiskt sätt.) Det är verkligen sjukt fiint och bra, och till det så var jag ju självklart tvungen att ha en borste ( som om jag inte har 15 st redan) så det fick bli en specialborste som inte är rundad utan platt, vilket gör att man inte måste jobba så mycket med appliceringen.
PS: Fick tipset från störtsköna Tyra's blogg, min favoritblogg just nu...

Vidare blev det även ett par svarta stuprörsjeans från Åhlens, med den perfekta passformen för både röv och midja =) Det bästa av allt är att jag kom in i ett par 29:or vilket jag inte gjort på flera år...tjohoooo det lönar sig med fitmeals ( som jag fortfarande kör på och faktiskt tycker är goda) 27:or nästa =P

Nu ska jag äta ananas med min älskade älskling!
Puss å kram, ses på stan!

Correction!!!

Heja BiH och inget annat!! Makedonija who? Pfffff!

Öhhh ska det va så?

Asså jag la mig på mattan utan tröja och höll på att dö av smärta.... kunde inte ligga kvar så jag gick upp och satte på mig en tröja... Blev lite bättre men alltså ska det verkligen vara så... den punktera ju för fasiken huden... ska det va så, ska det va så???? Hilfe!!

Rosetter = ♥

Jag har shoppat i dag... ovanligt!! Nej inte direkt. Men jag var på ytterligare ett möte i dag, det viktigaste kanske man kan säga, och jag fick sånt förtroende och så bra svar så jag blev lycklig på vägen.. Nej jag har inte blivit frälst eller frireligiös men jag har verkligen fått ett uppvaknande i dag. Nu talar jag verkligen i gåtor känner jag men snart mina vänner kanske jag kan börja tala klarspråk... Hur som hellst så var jag på så gott humör efter det viktiga mötet så jag shoppade lite nya kläder till ett tredje möte som sker i morgon, haha det händer grejor kan jag säga... men nu har jag i alla fall as snygga plagg att matcha till mina gorgeous pumps.
Det blev en randig klänning med svart rosett och en naturvit college tröja med rosett, trekvartsärm och silverdetaljer från Gina Tricot.. och oh oh jusste en orange sjal från Gina åxå.... till att matcha med alla orangea smycken jag köpt på senaste tiden. Det blev även en underbar gråmelerad sweatshirt på American apparel, en stor härlig som man kan rulla upp armarna på... så snyggt till svarta tighta jeans och höga klackar mm mm mm...... ett pannband åkte ner i påsen åxå till alla mina aktiviteter som jag numera sysslar med.....ha ha!


Min mamma mötte upp vid lunch i dag och vi promenerade runt Gamla stan, supermysigt och detta superfina silverarmband fick jag av henne, för hälsan, för lycka och för att jag inte ska förlora hoppet... jag skratta lite för jag gillar det jättemycket men nu har jag ett armband med en ikon på ena armen och ett med ett kors på andra och finns det nån mindre troende än jag??? Haha, fast det är en fin tradition och det betyder hela världen för min mor så det gör mig glad att göra henne glad. ♥



Nu är det i alla fall Popcorn, Färskpressad Apelsin & Jordgubbsjuice och Mello som gäller för hela slanten..... Heja Makedonija!!!!

PS. Min Shakti-matta kom i dag, tjohooo nu ska jag spika mig en stund och hoppas på att jag inte hinner somna innan mello......


Knäsvag?

Ny dag nya tag! Men igår hände nåt riktigt läskigt. Jag och D skulle gå ut och gå vår vanliga powerwalk.... Jag var sjukt trött efter 2,5 mila cykelturen dan innan och gnällde lite extra om hur mycket jag INTE ville gå ut och gå... gnällde på rätt bra faktiskt, fast bara på skoj, man skippar ju liksom inte dagens aktivitet. När vi kommit ungefär en km så svartna det framför ögonen på mig, jag blev helt skakig och svag i knäna, kallsvettig och fick svindel när jag titta ner i backen... var tvungen till att sätta min på närmsta stubbe och tårarna börja spruta för att det var en så äcklig känsla.... Va så svag och skakig så vi fick vända och gå hem, efter att ha suttit en halvtimme säkert. Skitläskigt var det, har aldrig varit med om något sådant förr. Kände mig även skitdum som hade gnällt så mycket på att jag inte ville ut å gå....för det ville jag ju egentligen....
I dag mår jag i alla fall topp igen och hoppas på att slippa vara med om gårdagens bravad!
Tuudels!!

Monday = not so funday

Hej å hå... gud vad helgerna går snabbt men dom är härliga. Hörde en tant som klaga på att det är så tråkigt väder varje måndag och att allt var piss, men HEY! Vem klagar, när helgerna är superfina så skiter jag fullständigt om måndag till fredag är tråkiga och dassiga. Jag måste ju ändå sitta instängd på kontoret och jobba så det spelar väl ingen roll liksom!
I dag ska jag iväg på ett möte vid lunch, ett jätteviktigt möte som förhoppningsvis kommer ändra på det mesta framöver, och de nya skorna är på fötterna så wish me Luck!


Sunday = Funday del 2

Efter massor av härlig lek med söta ungar åkte vi på cykeltur... Danne var så glad över sin nya "jonne" och jag kunde bara haka på glade så det slutade med att vi körde 2,5 mil...puh! Är dock lite ledsen över att jag tappade min nya sjal i ekologisk mjuk bommull någonstans på vägen...
Nu har vi ätit världens godaste grill-middag och soffan väntar, och det mina vänner är befogat =)

Sunday = Funday

Hur härligt är det inte att ha morgon till denna synen då?


En yrvaken skitsöt unge som fått göra sin egen smoothie i solskenet....
På agendan står just nu att mata ankor i dammen nedanför!

Lördagsgodis!


Puh vilken dag! Har redan hunnit kolla på en film, käka frukost, åkt in till söder och köpt en "Jonne" till D, varit i Sickla och bytt ett linne + köpt ett nytt, städat köket och plockat undan i lägenheten. Sitter nu och väntar på att min underbara brorsdotter Vilda ska komma på besök. Vi ska ha tjejkväll med Grannen Jasmine och hennes dotter Evelina och när barnen förhoppningsvis däckat av utmattning för att dom lekt så mycket ska jag och J dricka vin och kolla på film. Häremellan ska jag cykla ner till Centrum och handla, men först... mellis och dagens första kopp kaffe ( har inte kommit så långt än att jag fått i mig kaffe)
Dagens mellis blir rivna morötter med keso, yum yum, bättre än godis ( egentligen inte, men man måste väl peppa sigsjälv med nåt)

I'm the King of the Hill!!



Kan man starta helgen på ett bättre sätt?? Har just tagit mig runt 4km spåret och stegräknarn står på 10,6km.... Nu kan man gott unna sig nästan vad man vill. Känns sjukt sjukt bra...tjohoooooo!

Äntligen Shakti

Äntligen ska jag få min egen spikmatta, den ska göra underverk, basta!!! Visst e det så!

just nu.....

Avnjuts min sjukt goda (!!) drickbara lunch samtidigt som mina nya pumps beundras i från alla håll och kanter....wiiii!!


Skulle städa förrådet i eftermiddag därefter ut och jogga 4km med D (help me God) men jag kör mina valpögon på D och hoppas på att vi kan skippa förrådet i dag, jag menar vem vill stänga in sig på 8kvm denna soliga eftermiddag, inte jag i alla fall!
På kvällens agenda står även grillning, det ser jag mer fram emot vill jag lova.
Tuudels!

Sköna Pumps!

I dag är det "Shopping in Real Life" på agendan... Inte hela dagen såklart men på lunchen.... har ju ändå inget bättre för mig. Såg ett par sjukt snygga pumps på Scorett igår men dom fanns inte i min storlek så nu ska jag på jakt till Sturegallerian för att se om dom finns. Hoppas Hoppas, dom var så sköna och om mitt liv kommer gå som jag vill den närmsta framtiden så kommer jag behöva svarta pumps =) Jag är även ute efter Childhood foundations armband där varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Detta finns att köpa på Pärlshoppen i sturegallerian bla. annat.



Lakrits!

Bara så ni vet så är jag helt besatt av lakrits, det är helt sjukt men jag måååååste ha det varje dag!

Nät-klicking - en ny sport för shoppingsugna!!

hm fashion news
Summer shopping
Det har shoppats friskt på nätet i dag må jag säga, kläder från H&M, ny platt/locktång från Babyliss och solprodukter från Hawaiian Tropic.... Nu måste jag lägga band på mig själv, igen och igen och igen ....

Dagens...


Sunshine...

Vilken härlig morgon att vakna upp till, solen skiner och vädret är underbart.... I dag är jag en rocker... en öm rocker... baken värker och benen känns helt stabbiga sen cykelturen men det är härligt! Dagen började bra med mitt fitmeal som smakar över förväntan och mätt blev jag åxå.... nu smaskar jag på en 7-11 kaffe som smakar helt ok.
Funderande en stund på att i dag sätta mig in i Lissabonföredraget som det pratas för fullt om men det lät så tråkigt så jag bestämde mig för att ignorera det och förbli okunnig.

Just nu...


Jag: Slutcyklad, trött och nybadad, redo för liggande position i sängen!
Danne: Al Bundy wannabe, surfar efter en ny Jonne så han slipper låna mammas med korg på!

Ut å Jonna!

Jonna (ordet inte namnet) måste vara det fulaste jag hört på länge... alltså Cykla, enligt min kära sambo.... värre "tugg" får man leta efter... Men det är i alla fall det vi ska göra i stället för att gå denna kväll.... efter tre veckor i sträck i samma 8km spår kände jag att det var dax för lite förnyelse... nu blir det till att jonna en 1,3 mil i stället... härligt... se upp om ni ser mig i spåret säger jag bara, hoppa undan, spring för livet, krama ett träd bara du håller dig undan för jag har då inget balansssinne =P



Var nyss iväg och hämta mitt paket på posten med Fit-meal i choklad och vaniljsmak, i morgon börjar jag min stenhårda diet... ( Förvisso inte lika stenhård som när en viss Malin *beundransvärd* brukar köra då hon ens inte stoppar ett tuggummi i mun, men ganska hård ändå).
 Såhär ska en bra dag se ut:

Frukost: Fitmeal
Mellis: Avocado & kokt ägg
Lunch: Fitmeal
Mellis: lite nötter & skinka
Middag: Fisk och grönsaker
Å så en massa motion på det såklart.

Det bästa med Fitmeal är att den inte innehåller några mjölkprodukter så min lilla känsliga mage kommer att må finemang!


I'm back!

Hej bloggelibloggisen.....
Nu är jag tillbaks! Jag känner att jag har tagit en lång paus nog och jag trodde faktiskt inte att jag skulle börja igen men sakta men säkert börja jag sakna min blogg och alla roliga inlägg och bilder.
Jag har de senaste månaderna gått igenom den hittills tuffaste perioden i mitt liv men jag vill tro och hoppas att det har gjort mig till en starkare och bättre människa, en som inte tar allt för givet och ser saker ur ett större perspektiv. Jag ska försöka i alla fall.
Mycket har hänt sen sist.. vi har bland annat sålt vår lägenhet och köpt radhus... ett lika rosa radhus som denna bloggen men hey...... att gå från 62kvm till 112kvm med tomt är stort nog!
Nu är jag i alla fall tillbaks och jag kommer nog inte ändra så mycket på det jag skriver om.... är fortfarande insnöad på hälsa, motion och mat ( haha kanska farlig kombo om man tänker efter.... mat och motion... ouch!!)
Hoppas det finns några som hittar hit igen, annars så får jag väl garva åt mina egna skämt och repliker som jag så många gånger ändå gör, hihi!

Nu ska jag snart röra mig hemmåt från mitt otroligt inspirerande och underhållande arbete och på agendan står:

* Laga middag - het tonfiskpasta
* Promenera med min kärlek
* Hämta mitt Fit-meal på posten ( mer om det senare)
* Ta ett varmt bad ( trots våren ute så är jag fortfarande fusen hela tiden, och inte hjälper det att vi stängt av värmegolvet heller...grrr)
* Försöka få en timme framför TV'n

Ses snart igen då!

♥ ♥ ♥



Peace!


RSS 2.0