Nu börjar jag om dagen

sådär ja! Nu har jag varit hemma och hämtat mobiler.... fick skjuts tillbaks till stan av pappa, men tyvärr pajja fläkten på blien så vi fick åka med öppna fönster för att se något så lätt stelfrusen sitter jag framför datan och dricker en soyalatte från Waynes. Fick i alla fall precis en till inbjudan till Galapremiär, I skuggan av värmen, en film som jag tror är grymt bra!


Nu lägtar jag bara efter att få ta helg... gosa med världens bästa ungar och ha lite kvalitetstid.... I morgon kommer Sillen hem till mig och käkar middag och dricker lite vin... vi behöver åxå kvalitetstid så det ser jag fram emot som tusan... Nu ska jag leta fram mina hörlurar och försöka stänga ute den sjukt öronbedövande höga musiken som mina kollegor spelar! Tjing!



Jävla klantskalle!

Nu har jag lyckats glömma båda mina mobiler hemma igen... fan va trött jag blir på migsjälv... nu e det ju inte så att jag ska hem efter jobbet och att jag kan kolla av dom då, ne, jag ska ju ut till Huddinge och ha sleepover hos min bror och familj. Dessutom sticker min boyfriend på fiskeresa i dag söderut och ska vara borta hela helgen... hur jäkla smart är det att glömma båda mobilerna då? Åhhhhhhhhhhhhhh jag är så klantig....

Jag är stark!


Lunchen är på plats framför datorn, jag eftersvettas. Känner mig så duktig. Kört ett hårt träningspass på gymmet... rodden, bröst, triceps, mage och avslutat med ett tufft intervallpass på crosstrainern... det svider i låren och jag kan knappt lyfta pinnarna och plocka upp sushin för att jag är så skakig. Nu är jag igång... nu ska jag bara få ordning på kaloriintaget, och nikotinförbrukningen, vilket inte blir en pice of cake, jag är både socker och nikotintorsk, men jag ska fan klara det, jag är stark (intalar jag migsjälv i alla fall).

Trött i mössan

Försovit mig i dag, eller rättare sagt legat och snoozat i en timme så jag inte hann äta frukost eller sminka mig ordentligt utan det blev en stressmorgon och löpträning till bussen. Som tur är behöver jag bara se ut som ett vrak fram till lunch. Ska träna på lucnhen och då blir det en dusch och lite make... så kanske man ser ut som en normal människa efter... haha.
Sillen är i alla fall på väg till stan nu för ett möte och vi ska ses utanför mitt jobb och skvallra i några minuter innan hon drar vidare. Alltid trevligt med söta flickor som kommer och ger ett litet avbrott i arbetet ( oj där lät jag som en snuskig gammal gubbe). I går på väg hem så stannade jag förbi Lagerhaus och spenderade en mindre förmögenhet... men det är alltid kul att få hem lite nytt....Bilder kanske kommer senare. Nu ska jag fortsätta klunka kaffe i hopp om att jag vaknar någon gång under dagen!
See ya!

på fredag...

ska jag sova över hos mina sötisar och busa hela kvällen lång..... jag längtar efter busisgos med världens bästa ungar!

Jackman

Satt uppe sent igår och kollade reprisen på Oscarsgalan, och jag måste säga att jag är kär i Hugh Jackman. Han har verkligen allt man kan önska sig i en man... yum yum. Så charmig, snygg och yummilicious... Jag vet att Tinör håller med, eller hur =)


En sak som jag dock tyckte var skitjobbig var att titta på Brangelina ihop... Jag är helt och hållet för Team Jennifer och kommer aldrig se på varken Braddan eller Jolie på samma sätt som förr, Har bojkottat duckfaces alla filmer och kommer nog att fortsätta.... Appropå DUCKFACE!!! Vad i helvette... Var det någon som såg Duckface-Rosing igår på femman... Bruden är ju helt demolerad i facet... hon ser ut som att hon blivit misshandlad och försöker dölja det med så mycket rosa läppglans som det bara går.....Förnedringstv i hög grad! Vilken sopa! Ush, och det som stör mig mest är att man ändå inte kan låta bli att kolla.... måste skärpa mig och handla lite böcker på bokrean tror jag!

Nu ska jag försöka få mig en frisörtid igen... Klippte mig aldrig när jag var där sist och nu ser man ut som en kvast i skallen... det måste vi ändra på!
Ha en bra dag mina vänner och darlings!

Ett jävla tjat...

... men picknick Rules!


Ne Nu....



..är jag banne mig besviken.
Är detta ett Aftonbladet påhitt eller är det sant. Fasiken Laila jag gillar ju dig starkt, Why??

Fettisdagen 2009


I dag mina vänner ska det ätas semla för första gången på många år... Vet inte om jag är så förtjust i semlor egentligen och jag har nog aldrig ätit en hel, men i dag har min kollega specialbeställt en laktosfri semla bara för mig och detta ska banne mig firas med att jag ska försöka stoppa i mig hela!
För övrigt så har jag sån sjuk träningsverk i ljumskarna av alla ställen så jag ser nog ganska rolig ut när jag går...
Jag sov riktigt bra i natt så i dag känner jag mig utvilad och fräch, förutom att jag har en nacke som lever ett eget liv... Kiropraktorn hjälpte inte ett dugg, så slöseri med pengar var det kan jag känna! Måste köpa ny kudde bums...

I kväll blir det träning med T igen, vi ska banne mig klara beach 2009, därmed basta....
Nu, återigen arbait!

Confessions of a shopaholic!


Äntligen blir en av mina favoritböcker film... Alla som läst Sophie Kinsellas serie om Sopaholicen Rebecca Bloomwood håller nog med om att detta kan vara riktigt kul... Biopremiären är i mitten på Mars, men jag ska nog se till och få mig en förhandsvining, hehe...

Appropå Shopaholic så blev det lite för min del i dag... Jeansjackan från H&M, en blåblommig tunika och lite brun utan sol, men det räknas inte riktigt för det var ju för mina checkar!

Nu ska jag dimpa ner i badet, mina stackars muskler behöver det efter ett hårt träningspass med Tesa-pesa!
På måndag kör vi så det ryker, då jäklar ska det detoxas..... Diet shops detox plan är på plats och på söndag ska det planeras....... men mer om det då!

Puss å kram, ses på stan!

Picnik.com

Jag är helt såld, satt uppe till ett igår och lekte på picnik.com och fick en massa idéer. Hade även fotopapper hemma så jag började skriva ut foton och i dag ska jag inhandla massor av småramar, tänkte fylla en vägg med pimpade kort:


I dag kommer min älskade mor in till mitt jobb, jag ska följa med henne till den kinesiska tursitbyrån här brevid för att få all info om deras resa. Dom sticker nämligen till Kina i april och jag är så glad för deras skull. Sen ska vi käka lunch ihop och därefter ska hon följa med mig upp på kontoret, vi ska boka biljetter till Makedonien, tjohoo!
Vi har bestämt att åka i slutet på Maj, då det är lite billigare då. Ska bli så skönt att komma ner och få umgås lite med la familija, köra lite roadtrip och bara softa!


Nu mina vänner, arbait!

Tack Helena

för tipsen på hemsidorna, shit va kul man kan ha och hur många timmar man kan fördriva.... Puss'

Söndagens aktiviteter och tidsfördriv:


* Läst supermysig bok i soffan
* Fikat med grannen
* Målat naglarna
* Lagat fusk-paella
* Pulserat i 2 dm snö fram och tillbaks till Sillen
* Skvallrat och druckit kaffe med Sillen
* Skottat snö som en dåre
* Tappat upp ett bad (som väntar as we speak)
* Lyssnat på Lily Allens nya underbara cd




 


Matberedare!

När jag var hemma hos Mary sist kom Malin över med sin beganade Matberedare till Mary, och jag mitt spån undrade: "Vad ska man med en sån till?" Saken är den att jag fick en sån gammal av min mamma för länge sen, men efter flera års dammsamlande åkte den till Myrorna! I dag när jag ska göra mina powerbars fattar jag vad man ska med en Matberedare till.... jo för det funkade varken med en Stavmixer eller smothie mixer.... fick knåda ihop det jag kunde med händerna och därefter blev det elva korvar och inte tolv bars..... smuligt värre....

(Haha kolla hur russinen svullna upp till bollar i ugnen)

Pretty good!

Eftersom vädret vände drastiskt till -5 och strålande sol och jag insåg att jag inte hade russin hemma blev det en rask 4 kilometare till närmsta affär och tillbaks, och jag kan verkligen säga att morgonstund har guld i mun. Shit vilken underbar dag =)
  

Uppe i ottan!

God morgon!  är trött men kan inte sova... det är inte riktigt mörkt i rummet, D snarkar som en häst och jag har sjuk träningsverk så varje gång jag eller snarko rör på oss så kvider jag lite och vaknar. Då är det ingen idé att ligga kvar. Min första tanke var att jag skulle gå åt å gå min 6 kilometers morgonrunda som jag brukar på helgen, men screw that säger jag... -10grader på termometern och ute är det snöblåst.... fy fyan.
Men under dagen tänkte jag i alla fall försöka ta mig en prommis till Centrum och H&M för att prova jackan som jag skrev om... Få se om jag orkar, det är ändå 3km i en riktning.... en annan sak jag ska göra idag är att baka egna powerbars. Blossom Tainton hade ett recept i Medmera tidningen vad den nu än heter och jag blev toksugen, perfekt att ha före och efter träning, och gubben kommer att uppskatta det som sjutton. Lite au naturale, i stället för alla tillsatser som han stoppar i sig!
Här kommer receptet:

Saras power bars

12st
30 minuter
Ungstemperatur 175 grader

1dl kokosflingor
1dl solroskärnor
1dl pumpakärnor
1 dl müsli, eller havregryn
2 dl russin
2 äggvitor

Tillagning:
Mixa alla ingredienser i en matberedare till en kladdig massa. Forma massan till en fyrkant, 20x20 centimeter, på plåt med bakplåtspapper. Dela kakan i tolv delar (bars). Baka i ugnen i 15 minuter. Bryt isär kakorna när de svalnat något!

Bon apetit!



Äntligen hemma...



Efter ett riktigt tufft träningspass där bröst, mage och triceps fick sig en sjukt hård omgång och crosstriainern fick vad den tålde så är jag äntligen hemma. Det känns som mina armar släpar i backen av tungt bärande, för inte nog med att min träningsväska väger ett ton, så stannade jag i centrum för att helghandla.... puh.... Im beat!
Köpte hem en sallad från det berömda "Hörnet" och nu väntar ett varmt bad. Sedan blir det soffmys för hela slanten zzzzzzzzzzzzzz

Jeansjacka

Jag är så himla sugen på denna jeansjackan från H&M, så den ska provas i dag, har ju lite checkar att handla för ... 1150kr i årsbonus rättare sagt... Jag måste va en av H&Ms bästa kunder juh!
Men innan jackan åker med hem ska jag hem och rota fram min gamla Levi's jeansjacka som jag köpte på UFF en gång i tiden, det är ju så mycket coolar med Vintage så passar den fortfarande så spar jag den. Den är så gammal så Levi's lappen är orange.... det är vinage det!
Jeans
Jeans - by Nikolina79 on Polyvore.com

Weekend!

Äntligen!
I dag har jag käkat lunch med min kära pudding Cissi, alltid lika kul att skvallra om "gamla bygget" och man får alltid en lika stor vitaminkick av denna underbara människa! I kväll blir det förmodligen lite dinering med Sillen, om allt går som det ska( håller tummarna för dig vännen), och därefter, enligt tradition, Let's Dance såklart. Men först ett pass på gymet, planerar nämligen att trycka i mig lite onyttigheter under kvällen och för att över huvud taget befoga det för mig själv så tänker jag köra hårt en timme. Sola ska jag åxå göra, bara för att det är så skönt att ligga och koppla av i en kvart efter en hård arbetsvecka......mmm vad skönt.
Trevlig helg på er allihop!

snörvel!

Vaknade upp i dag, halvt snorig, halvt febrig, ont i huve, lite ont i halsen, svullna bihålor och en m-värk som heter duga... ni vet en sån dag då man önskar att man bara kunde få sova bort. Stannar i vilket fall som hellst hemma i dag, men jobb lär det nog bli ändå... hemifrån. Till råga på allt så har jag den sjukaste träningsverken man kan drömma om, i ryggen..... fast det är ju ganska bra!
Ne ni, det bidde inget hus för oss denna gången. Budginingen pågår fortfarande och sist jag kolla så låg huset i över 600 000 svenska riksdaler över utgångspriset. Då kan ni tro att mäklaren satt ett lockpris! Jag har aldrig hört talats om en budgivning som denna, det har tamejfan pipit i mobilen en gång var femte minut i de senaste tre dagarna!
Så var det med det!

För att återgå till ett gammalt kärt ämne i brist på bättre saker att skriva så måste jag bara säga att jag spricker av längtan till vår och sommar. Jag dör bit för bit i kylan känner jag och det gör min hy och mitt hår åxå....... giv mig värme och sol!

(Halkidiki, Grekland 2007)

Underbar syn

Denna vackra syn väntade mig när jag kom hem i dag:

En underbar och väldigt ovanlig syn. Min underbara man står och (hör och häpna) lagar mat till mig i bar överkropp!

You are Vanilla

You Are Vanilla


You are incredibly sexy and sensual - yet still sweet and innocent.
You have an exotic, mysterious vibe. You leave people wanting to know more.

You know how to make lovers relax, calm down, and be vulnerable.
You draw people in and make them addicted to you. You're a lot more potent than people think.
What Aphrodisiac Are You?

Headhuntad...


Jag visste väl att jag var värd nåt, även om det inte känns så ibland. Det var länge sedan detta hände, men igår blev jag headhuntad. En konkurrent till mitt gamla jobb vill absolut komma i kontakt med mig och prata jobb! Bring it on!
Om dom lägger på några hundra tusen på min årslön så skulle jag lätt kunna tänka mig att gå tillbaka till pingvinbranchen (IT). Där vet jag ju vad jag gör i alla fall! Haha!
Inget hus i sikte än i alla fall, satans människor som ska buda utav bara helskotta, det var tydligen fortfarande 7 STYCKEN KVAR i budgivningen !!!! Helt hysteriskt!

Näe i dag har jag i alla fall tagit mig i kragen och packat träningsväskan, äntligen..... Det blir Rygg och Biceps och därefter 20 minuter på löpbandet! Tanken är att jag ska komma iväg på luchen, vilket blir perfa eftersom jag ändå inte har någon att hänga med på bygget....
Borde inte vara så svårt att ta sig ner då Sats ligger vägg i vägg med bygget!
Wish me luck både här och där!

budgivning pågår...



Det är fullt ös på budgivningen och jag kan allvarligt säga att så nervös som jag är nu.... vet inte om det hänt förr... Som Sillen sa, det är en riktig nagelbitare... Vi är som sagt inte ensamna om att vilja ha lilla drömkåken!
Nu är det mycket tjat om huset, men jag kan inte tänka på så mycket annat...
För att försöka koppla av en stund i kväll ska vi i alla fall följa med Missy T och Nicke på ännu en husvisning... vi följer varandra, Deras hus har ett spa för 10 personer, det är grejor det!
Ne nu ska jag fortsätta vara nervös och äta upp sista godisbiten i påsen som jag tryckte i mig innan lunch!
Förresten, är det nån som har några hundra tusen som ligger och skräpar så är ni välkommna att hjälpa till i budgivningen, jag lovar att ni får komma å hänga hos oss varje dag då =)

Nervös!

Hjälp! Vet inte var jag ska ta vägen, är så nervös... när man vill ha något så man spricker så blir det jäkligt jobbigt att vänta kan jag meddela, kan knappt sova, äta eller tänka klart.  Jag bor redan i huset i mina tankar. Mäklaren var hos oss igår kväll igen för att lämna lite papper, och tydligen så var inte så många som vi trott intresserade. Budgivninen pågår dock och har gått upp en bit, vi har inte lagt något bud än utan avvaktar lite coolt.... fast jag är allt annat än cool..... jag spricker vilken sekund som hellst.
I dag ska mäklaren fota hemma hos oss.... får vi drömhuset så trycker hon på säljknappen fortare än kvickt, får vi det inte säljer vi inte heller..... Shit shit shit....... Håll tummarna för oss mina vänner, allt ni kan så lovar jag att ni ska få komma på grillfest en gång i månaden =)

åh vår...

nikolina våren 2009

Såhär tänkte jag se ut i vår i alla fall, bo i mina störtsköna converse, ha stentvättat, ja ni läste rätt, stentvättat och just nu längtar jag efter att få kasta in vinterjackor och stövlar i förrådet mer än något. Tjuvstartade med converse igår och frös fötterna av mig... big misstake kan jag säga! Det känns som ju mer jag längtar desto kallare blir det! Just nu snöar det och är ganska många minusgrader ute, fy faan.... snålblåstväder gör mig sur!


nikolina våren 2009 - by Nikolina79 on Polyvore.com

Drömhuset...

Var kanske just ett drömhus, eller så har mäklaren gjort en riktig fuling och satt ett så sjukt lockpris så det heter duga... Vi ska fajtas in i det sista men med tanke på att det var mellan 50-60 tokintresserade familjer på en och samma visning och mäklarassistenten erkännde att utgångspriset var för lågt och att dom mer eller mindre räknade med att huset skulle gå upp med en halv miljon till, så kan det vara ganska kört... Men vi ska räkna och vända på varje öre för att kunna ge budarna en god match!
Det positiva i det hela är att vi verkar göra ett kap med vår lägenhet i alla fall... synd bara att man inte har några millar skräpandes på banken!

I dag blir det i alla fall kort dag, jag ska till kiropraktorn kl 14 och äntligen få ordning på min satans nacke, hoppas jag!
Nu: springa till bussen!!

precis hemkommen

från restaurang kungsholmen, en perfekt kväll med super sällskap god mat och dryck... Puss på er vänner ♥

Home sweet home

Nu när jag äntligen storstädat, vilket inte händer så ofta, så passar jag på att lägga upp lite bilder på vårt så gott som färdiga hem.... Som vi kämpat men nu är det näst intill perfa!

Köket:






Vardagsrummet:




(Oj vilka konstiga fläckar det blev här då!)


(Obs! Bortse från de röda foppa tofflorna som borde vara ute på balkongen)

Vad tror ni, blir det bra mäklarbilder?? Haha jag kanske ska mäkla själv =) Tror jag skulle göra det ganska bra!

Puh nu är jag helt färdig... snart blir det ett låångt bad, sen lite epilator (ajajaj) och fixa naglar inför stundande kvällen på stan!

Hjärtats dag!



God morgon alla mina vänner! Vill ge er världens största kram på Alla ♥ Dag:
Mary J, Sillen, Missy T, Tinör, Helena, Malin, Sara och alla andra underbara, puss på er i dag!

D blev jätteglad för sin morgonpresent och frukost och han fick dåligt samvete för att han inte gjort nåt för mig, men det var inte det som var grejen, tro mig, jag fick tvinga han att lova mig att inte åka å köpa något bara för att, jag ville ge han en present för allt som han gjort på sista tiden, han har verkligen varit en klippa och jag hade inte klarat mig en sekund utan honom, därför!
Anyways så åt vi precis en mysfrukost och D åkte iväg för att hälpa våra vänner Do & Mimmi med flytt, och jag själv ska storstäda, putsa upp den hära babyn så hon skiner, i morgon får vi nämligen finbesök av stans smörigaste mäklare!
Ska bli tokspännande och se vad hon är värd? (lägenheten alltså haha)
Nu ska jag brygga en stor kanna kaffe, dricker nästan aldrig kaffe, men om jag ska göra det ska det vara hemma bryggt eller en stor soya latte på waynes ( starbucks om jag är utomlands)

Paus, hemliga uppdrag och kärleksbrev...

Ja vad passar bättre än att ha en bloggstund i Pausen på Let's Dance.... har märkt att alla andra brukar göra så i alla fall! =) I kväll har jag och min D varit på hemliga missions.... jag vill inte jinxa det hela så jag berättar en annan gång men jag kan säga att det är riktigt spännande, pirrigt och nervöst.... kan bara säga håll tummarna för oss!
I morgon är det ju alla ♥ dag och D ska få frukost på sängen av mig tillsammans med ett paketer =) En mp3 spelare som han önskat sig så länge, och den förtjänar han. Brukar i vanliga fall inte bry mig så mycket om denna dag men mitt hjärta D har varit så underbar och stöttande mot mig så han förtjänar alla presenter i världen just nu.....
Nu till mer mys i soffan!


Äta fort...


Har kommit till insikt i dag, det är ingen nyhet men ack så svår att tänka på när man är hungrig och ser en portion smaskig mat framför sig. Jag äter för fort, way to fort, jag kastar i mig maten och fem minuter senare är jag sprängmätt, men jag hinner inte känna efter innan....
Det är inte så konstigt att jag alltid har problem med magen, den orkar ju inte bearbeta all mat som jag kastar i mig utan att tugga. Tuggar man inte maten får magen jobba extra hårt och den blir ju uppsvälld. Äter man för fort hinner man inte känna att man är mätt efter som det tar ca 20-30 minuter för magen att signalera till hjärnan att den är just mätt...

 


Tips för hälsosamma matvanor:

* Drick vatten medans du lagar maten!
* Ät med små bestik
* Lägg ned bestiken efter varje tugga.
* Stressa inte, låt måltiden ta tid.
* Gör i ordning en portion på tallriken med kolhydrater,fett & protein
* Läs en tidning eller prata med någon medans du äter
* Ät på en lite mindre tallrik
* Ta mat en gång
* Ät en frukt efter maten, lindrar sötsug som kan komma.


H&M Home

Men hörrni, varför har ingen berättat att allas vår älskade H&M ska göra en inredningskollektion som släpps den 19 februar. Beställde precis hem en katalog från hemsidan och ser verkligen fram emot detta, det kan bli riktigt spännande:

Svart/Vitt

Ungdomligt

Natur

aj aj aj

Än en gång har jag fått en så sjuk nackspärr så jag varken kan vända mig åt höger eller vänster. Jag halkade i mördarbacken i går morse och small upp samma ställe som jag gjorde sist när jag åkte skridskor på sjön..... har inte sovit en blund i natt och påsarna hänger ner till knäna.....vet inte varför jag är så himla känslig i nacken jämt... För några år sen så hade jag nackspärr var och varannan dag, men sen köpte jag en anatomisk tempur kudde och nackspärren var puts väck, men nu är det tillbaks och det med besked... Jag kanske måste skaffa en ny kudde, dom tar ju slut efter nåt år, tappar hela grejen liksom. Hur som hellst skulle jag behöva en rejäl massage.


Vår i luften?


Har precis varit ute och sprungit på stan en stund och visst är det väl vår i luften. Det var så härligt i luften och man kunde nästan höra fågelkvitter. Jag längtar så efter lite sol och värme så jag spricker.
Håller på att planera en makedonienresa i Maj-Juni och det ska bli så kul att åka ner igen... Har inte varit nere på två år och det har aldrig hänt tidigare så jag längtar efter släkten, maten, atmosfären och naturen. Det blir en weekendresa med hyrbil till landet som mamma & pappa ska få följa med på och sen så ska det i år definitvt bli en dag på skönhetssalong med favorit-kusin. Manikyr, pedikyr, lite vaxning och kanske någon behandling.
Tror jag måste gå ner på SATS en sväng i eftermiddag och lägga mig i solariumet och drömma mig bort en stund.....mmm!
Puss å kram, ses på stan!

Morgan


Vill ha dessa underbara marinblå babes från Morgan men de finns tyvärr inte i min storlek, buhu!

Dagens musiktips....


Lilly Allens nya skiva är helt underbar och bubbelgummig♥ Här kan ni lysna lite!

En sån dag.....

Glömde båda mobilerna hemma och matlådan och två ljuslyktor som jag köpte på Mio igår och skulle lämna tillbaks i dag för tjejen i kassan inte kunde packa rätt så dom var helt pulveriserade och trasiga när jag kom hem.... dessutom tog det en timme och tjugo minuter att komma till jobbet ståendes för trafiken står ju still när det snöar lite .... I SVERIGE!!!
Ja, det är en sån dag i dag.......

Dagens klick! ( rakt hem i brevlådan)

 

Womanizer!

Anmälde mig precis till en kurs på The Diet Center, som jag tycker passar mig vääääldigt bra....



"Womanizer" är ett tolv veckors individuellt kost- och friskvårdsprogram designat för kvinnor med hormonell (och därmed också emotionell) obalans. Målet är att långsiktigt optimera välbefinnandet och öka livskvalitéten bland kvinnor vars liv styrs av hoppande, till synes "okontrollerbara" hormoner.

Efter föreläsningen får du med dig ett basprogram för kost och allmänna livsstilstips för optimal hormonell balans!

Sahara Hotnights



Åh jag är så glad och har ytterligare en sak till att se fram emot!!! Först och främst Sahara Hotnights nya platta som kommer 25 Februari och sen även en spelning på Södra Teatern den 1 April..... man kan åter igen kissa i byxan av glädje för mindre. Jag kan lova att en av mina bästa musikupplevelser någonsinn var i Åre förra året när vi var på en exclusiv SH spelning på Klubben, jag och Cissi rockade fett hela natten och det var så grymt bra!!
Det känns som en bra vår mina vänner!

Heaven is a hot bath!


Jag har varit så sjukt frusen hela dagen i dag, och inte hjälpte det att jag i morse gick hemmifrån i tron om att det var samma väder som igår, fast det i själva verket var tio grader kallare. Jag frös som fan..... Efter middag hos mamma och pappa har jag nu legat och läst en tidning i badet och guuuud vad skönt det var! Känner mig som en ny, men trött , så nu blir det mys i soffan för hela slanten...
Förresten så var min granne precis över med en bukett blommor, för att jag haft en tuff vecka...... det är fiiiint !!


H&M Vår/Sommar 2009


Jag ser fram emot H&M's nya kollektion som kommer i vår.... Jag ser åxå fram emot min årsbonus på över tusenlappen som borde komma i brevlådan vilken dag som hellst!
Kolla in fler bilder här!

saker jag ser fram emot;

  • Gå på restaurang med Nicke och Miss T på alla ♥'s dag
  • Ha tjejkväll snart igen, fast hemma denna gången...
  • Gå på Veronica Maggio den 27 Mars på Cirkus
  • Att forever 21 ska komma till Sverige
  • Att det snart är vår
  • Att jag får hänga i Mary's pool i sommar
  • Att få åka till Makedonien snart
  • Att Sex & The City kommer ut med en uppföljare nästa sommar

oh oh glömde ju...

Tack Helena, som man skulle sagt i Makedonien; Från din mun till Guds öron! Hahaa!
Forever 21 Letar lokaler i Sverige och jag är sååååå glad =)

Måndag...

Ja, och alla vet vi vad jag tycker om måndagar.....ush fy och blä!
Helgen var i alla fall superduper. Fredag var en riktig hit, tog tåget ner till e-tuna och hälsa på Mary,Mäddy och U. Käka tacogratäng kolla på Let's Dance och körde hela tjejruset med naglar, ansiktsmasker och pommac =). Busade en massa med underbara och glada Mäddy åxå... myspys....
På lödag fikade vi på Waynes innan jag hoppa på tåget och åkte hem till Estocholmo, där älsklings-D väntade på mig på centralen...vi åkte hem och jag däckade några timmar i soffan innan det var dags att rusa iväg på Middag på den lokala Thai-restaurangen med Familen Börjesson.....mums.... efter maten följde vi med Miss T och Nicke hem där grabbarna svullade framför tv-spel i vardagsrummet och vi tjejor svullade framför Melodifestivalen i sovrummet, alltid lika mysigt att hänga med svägerskan =)
I går var det full rulle igen. Bror med familj kom hem till oss på Brunch, vi lagade prinskorv, bacon, äggröra och blåbärspannkakor...yum yum. Riktigt mysigt.
En riktigt bra helg avslutades med film i soffan. Vi såg 7 Pounds med Will Smith.... Den var ok, men kanske aningens seg för min smak.....


Å så var det måndag i dag igen.... Jag vill kicka igång min träning, men jag vågar inte riktigt med tanke på hur jag mått i magen den senaste tiden..... ska vänta några dar till sen jäklar...
Nu....arbait!

Reunion!

I kväll är det dax för en efterlängtad reunion.... jag har packat mina väskor och sitter och väntar på att få ta tåget ner till E-Tuna... ( kl. e sju på morgonene och tåget går tolv, men jajaja)  Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... passa er......man vet aldrig vad som händer när två blåsfiskar är i farten ( punkterade blåsfiskar på bild)

paketer

Jag slår in paket på köksgolvet..... ett till Christoffer som fyller år i dag, Grattis Hurra Hurra Hurra!!
Det andra till en liten groda......=D

När man minst anar det...



Igår kom min darling hem med en liten blomma till mig, bara för att... man kan bli glad så man kissar i byxan för mindre ♥

i ♥ REA

by the way så ramlade jag och min mamma in i värsta reorna på FCUK och Massimo Dutti häromdagen (75%) och vem tror ni gick loss? Tududududuuuuuuuuuuuuuu:

Snacka om att jag är insnöad på det blågråa och småblommiga just nu =) Men aa kul är det med rea i alla fall......
I dag kom även en liten H&M present i brevlådan, nämligen 25% rabatt på en valfri vara med rabbatkoden 8317 så jag klickade hem en läderväska som jag "adore"

Och där var månadens shoppingbudget slut....... men väl värt det!

Nu ska jag försöka mig på att baka en äppelkaka, om jag orkar vill säga....  knaprar värktabletter som en junkie just nu och sover middag fem ggr om dan!
See ya!

Onsdag...

Ja mina vänner redan onsdag och jag har legat hemma in pain and agony  hela veckan. Har lite problem med magen och läkarna lyckas inte hitta problemet, idioter. Jag är så fruktansvärt less på hela Sveriges läkarkår just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen..... Tog i alla fall en massa prover förra veckan som jag skulle få svar på, men i stället lyckades dom tappa bort mina provsvar så igår for jag till Sofiahemmet för att ta nya prover, och jag tänkte att privatsjukhus på Östermalm, det kan inte bli fel, kosta vad faan det vill.... självklart ingav läkaren förtroende och tog sig tid och lyssnade på mig. Han sa att han skulle återkomma med provresultat i morgon bitti ( dvs i morse )... Nu är hon vid lunch och han har inte ringt... jag väntar fortfarande. Ont har jag åxå, och jag tänker inte ge mig förräns nån förklarar för mig varför jag har så ont.... Det kan inte vara "normalt"...... Så sjukt less på livssituationen just nu mina vänner så ni anar inte.....

dagen efter ångest!

Ush, man mår som man förtjänar! Hade en superkul kväll fram till kl 03.00, där kunde kvällen ha slutat, men icke .... det
togs en taxi till Helle Kitchen där det kostade 200 spänn att komma in.... nog för att jag börjar bli gammal och inte är ute i svängen lika mycket, men 200 kronor i inträde... shit man!

Kvällen började i alla fall super på Vampyre Lounge, där jag minsann tror att vi körde en avsmakning på hela drinkmenyn... Efter det bar det av mot Underbara Bar.... sjukt bra ställe..... och någonstans emellan Underbart och Helvettet så blev det nån bar till... En riktigt nice men rikgtigt blöt kväll med tjejorna, precis vad jag behövde....





Hela dagen i dag har jag i alla fall tillbringat i soffan med Brody Jenner..... nästa serie som jag fastnade för.... Bromance, där Brody från The Hills kör en Bachelor och letar ny bästis.... ganska underhållande en trist och grå söndag om jag må säga... Lyckades även slänga ihop en grönsaksoppa och ett berg av pannkakor, så mätt och belåten blev man åxå..
Nu, tillbaks till soffan!


Yummy Brody

RSS 2.0