Jahapp regn i dag igen!



Jag fattar inte hur länge till det ska vara grått/bäcksvart ute och regna. Man deppar ju snart ihop, det blir ju inte ens ljust ute på dagarna längre. Jag är så trött i dag dag så jag måste nog ta med tändstickor för att hålla ögonen uppe på dagens första möte, Suck!
Hemma är det i alla fall kaos. Kom hem från Gävle igår och D var i full flärd med att riva kakel i köket...och vips så bodde man på ett bygge igen.. hmmm känner igen scenariot, har inte det hänt förr!!! Nu är det byggdamm för hela slanten, men det ska i alla fall bli hur kul som hellst med ett nytt kök. Det gamla är numera ruiner.

I morgon kommer nya bänkskivan med diskho upp, problemet är bara att blandaren är puts väck! Vi kanske borde kolla upp vart den tagit vägen, inge kul å sätta upp den gamla!

Anyways nu ska jag snart iväg till ännu ett produktionsbolag, mitt sjätte möte denna vecka och det är bara onsdag morgon! I kväll ska jag och Miss T lyfta skrot på gymet och kanske springa ihjäl någon kilometer, vi får se.
I morgon = Julbord på Gondolen, fancy shmansy!

Kommentarer
Postat av: Mindy

MAn tackar att du gillar min blogg.HA en skön dag..

2008-12-03 @ 10:52:08
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Bitterfitta

ha det gott!

2008-12-03 @ 10:52:16
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Bitterfitta

javisst är den söt! Var så förtjust i de där hästarna när jag var liten och jag höll på att dö när min kompis fick det rosa slottet i julklapp, kommer du ihåg det? :)

2008-12-03 @ 15:24:50
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul att fixa lite där hemma,blir nog kanon då det är klart. Hur är läget tjejen föresten,hämtat dig från helgen ;-)?



Ja,det var så skönt att fixa håret.

2008-12-03 @ 18:00:25
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gott,det var inte igår jag åt en sådan! Ja,nu bli det sängen ska jobba imorgon och jag känner att jag måste vara utvilad. Har haft en lugn afton, va rädd om dig. kramar

2008-12-03 @ 22:12:45
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0