à tout à l'heure

Jag tänkte på en sak i dag..... Nämligen på hur mycket jag ogillar Kleerup och jag förstår inte what the fuzz is about.... han är ju historiens värsta pot-head, ful som faan och om du frågar mig inte mycket att hänga i gran till personlighet heller (enligt erfarenhet). Fine, han gör väl ok musik, men efter några lyssnigar låter ju allt lika dant! Nee Lägg ner!!! och vi vill inte se dig sky-hög på tv mer heller...Sunko! ( Tänkte lägga upp en bild på ugglot men jag vill inte förstöra min annars så fina blogg haha)

Anyways börjar det närma sig helg, och jag har fortfarande inte något internet hemma ( är det 2009 eller?) Förhoppningsvis är det i gång igen till nästa helg. Hur som så har jag ändå inga speciella planer för helgen... jag tänkte åka hem och laga lite mysmiddag till D-darlingen, haremsgryta blir det nog, sen kanske kolla på nån film och där tar planerna slut... roligare än så blir det inte, men jag klagar inte för det nåt lär man ju hitta på.
Jag tänkte i alla fall passa på att tipsa om lite skojsiga bloggar jag brukar läsa i brist på bättre saker, för er som har internet menar jag:


http://www.glamour.se/noje/according-to-jennie/ - Supersköna Jennie Hammar, som man inte kan låta bli att le av!
http://blogg.aftonbladet.se/22226/ -  Sofis snapshots är ju alltid skoj om man vill drömma sig bort till ett annat liv!
http://www.pause.se/bloggar/Oksana/ - Alltså jag kan inte låta bli att läsa Oksanas blogg, och jag börjar tom gilla henne, med stavfel och allt!
http://perezhilton.com/ - Talar för sigsjälv tycker jag, men tro inte på allt ni läser... fast ganska kul att man kan söka på specifika kändisar, själv gillar jag att läsa om The Hills gänget =)

http://thedevilwears.blogg.se/ - Sist men absolut inte minst, så är denna min absoluta favvo, en riktigt bra tjej som förtjänar det bästa i livet, och riktigt rolig e hon!

Sådar ja! Nu har ni nåt att göra i helgen.

Nu loggar jag ut!

Puss å kram !


Kommentarer
Postat av: E

Håller med dig vad gällande K, ha en mysig helg. Kramar

2009-01-10 @ 17:21:52
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0