Rihanna VS Justin

Kolla in detta, så HETT!! I Love! Detta blir min dagens mest spelade,  så rykande het och ny att den inte finns med på Youtube än, men man kan alltid lita på Mr Perez Hilton =)



För övrigt så står regnet som spön i backen och har gjort hela dan. Gick ut en snabbis på lunchen för att köpa sushi från Pong och kom tillbaks helt dyblöt. Ush vad jag inte gillar regn och kyla.. jag och alla andra i hela Världen, man är ju knappast unik om det! Ha! En positiv sak i det hela (om det nu finns några sådana) är att man får tända ljus, vilket är det mysigaste jag vet. Jag och kollegan Mackan har släckt lamporna i vårt rum och tänt ett varsitt värmeljus i stället. Tror ni vi har det mysigt eller!!
Snart ska jag i alla fall iväg till gymmet! Har inte bestämt mig än om jag ska styrketräna och springa eller bara ge gärnet på löpbandet... Men jag tror nog att det blir lite rygg, lite biceps och sedan ge löpbandet vad det tål! Vill verkligen lära mig allt om styrketräning och vilka övningar som passar med vad och hur mycket av varje osv. Måste smöra mer för Honey Bun därhemma, han är min expert.
Efter träning blir det hem och laga lite go middag till Biffen. Han förtjänar det för att han är det bästa som hänt mig någosin. Me so Lucky! =)


Mackans och mitt kontor, ser ni vad mysigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Att man kan, Perez vet alles. Tack snälla du,det gick bra men jag har ONT! :-/ Ha det gott

2008-11-19 @ 09:35:21
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0